Senterpartiet er nøkkelen til å snu trenden her. Store deler av Ap er likedan sterke EØS-motstandere og dette vil bare føre til mer oppmerksomhet. For strømkapitalistene vil fortsette å tyne det Norske folk og være velsignet av de rottene som har styrt landet lenge. Det er uansett ikke for sent og dette vil egentlig bare STYRKE motstanden imot EØS.

 Sp, SV og Rødt vil ut. Dette er en bra start og denne holdningen vil fortsette iblant alle disse. Arbeiderpartiet vil til slutt bli nødt til å ta opp EØS igjen og da kan ikke bare de korrupte pampene i Oslo bestemme alt.
1

En ting som er sikkert er att hyklerene på venstresiden hadde grenet og hyllet non stop om dette, når de har makta allerede så det ikke så farlig.

1

Det er virkeligheten som vil ta politikerne. Intet annet. Dumskapen er komplett.

1

Jeg håper at de skjønner alvoret Huseby. For jonb sier at magasinene er tomme og det er farlig! Styggfarlig. Ikke noe å kødde med tomme magasin for da må vi be om kraft fra utlandet. Det spørs om linjene er gode nok for det. Og EU ser på Norge som den svære kvalme pengegrisen som vi ikke tror vi er. Jens Stoltenberg er de facto ansvarlig for dette .

1
Laster...