Ojjsannn, der kom LO-lederen på banen - hun som burde være Støre's nærmeste allierte - etter alle valgkampbidrag fra LO.
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/los-topper-presser-st%C3%B8re-folk-er-i-harnisk/ar-AAR3aIj?ocid=msedgdhp&pc=U531
Hvem pokker har anbefalt Støre å løpe fra valgløftet om feriepenger til pandemi-permitterte - hvor i alle dager tok hjernecellene veien i det øyeblikket.

Men om Støre nå står for alt presset fra alle kanter (bortsett fra SV og Sp), har han vel med pene ord "gjort seg bort" før en "prøvetid" på 3 mndr er over. Mange hadde allerede fått sparken for slike brudd.
Men om Støre bøyer av for presset, viser han igjen at han har ryggrad som en seigmann. Eller så kan han jo skylde en akutt cellevandring i gjerningsøyblikket.

1

Det er jo mildt sagt klønete å komme med lovnader i stor stil, kritisere den da sittende regjering for IKKE å prioritere dette og samtidig komme med dette i sin 100 dagers plan, men neida det ble for mye jobb å finne disse pengene. Dette visste de på forhånd.

1

Var vell snakk om att 33 av 40 løfter på 40 dager var løftebrudd? I tillegg til denne. Jeg syntes det er latterlig hvor stor mann kan være i kjeften, og ikke levere på nesten noe.

1

vil forsvare Jonas Gahr Støre litt for han sa det var forliten tid til å legge dette inn i stadsbudsjettet , men stortinget og regjeringen fant tid til å BERIKE seg selv. hever stortingslønnen betraktelig og dobbelt med feriepenger så det er ikke rart at tiden ikke strekker til .

1

Dette er Støre i et nøtteskall (det er ikke vanskelig å få seigmann inni et valnøtt-skall), og med den ryggraden Støre har vist, så har han en ryggrad som en seigmann.
Først lovet han og AP feriepenger til de pandemi-permitterte.
Så løp de i fra det løftet.
Så har det vært litt rabalder rundt - bl.a. LO kom på banen . . . . .
Og nå er det; "Vent å se . . . . ", fra Støre . . . . . .
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/st%C3%B8re-om-feriepenge-striden-gi-oss-dagene-fremover-p%C3%A5-%C3%A5-komme-i-m%C3%A5l/ar-AAR5rie?ocid=msedgdhp&pc=U531
Om det nå blir tid og plass til feriepenger for pandemi-permitterte, så kjenner vi igjen "lusa på gangen" = ja, nei, ikke bestemt noe, tja, kanskje - joda . . . . . .
Etter hvert som presset øker . . . . . .
Slike holdninger er ingen statsminister verdig - dårlige greier . . . . . .
Men noen har valgt ham til Statsminister og de er nok stolte over det.

1
Laster...