Politikk - Norsk

erdetslik

Bare rot med denne nye Regjering . . . . .

 • Løftebrudd på løftebrudd . . . .
 • Bråk om stortingspresident
 • Budsjett skulle være en enkel sak . . . .
 • Corona værre enn noen gang, men de er helt uten klar strategi.
  De tok nok for mye . . . . . Tran under valgkampen - eller var det tran det ble for mye av.
  Skal vi dømme etter Fam. Støre's benkeplate kan det kanskje vært for mye av annet.
  Hvor er Støre ?
  Hvem leder landet ?
  Hvem har noe konstruktivt å komme med av løsninger ?
  Dette er bare surr og rot - nå må noen (Støre) komme på banen og vise lederskap for å
 • la de coronapandemi-permitterte får (sine) feriepenger
 • få klart et budsjett som ikke øker utgiftene for folket . . . . .
 • redusere strømprisene
 • bekjempe corona-smitten før det går lukt til helvete . . . . . .
  Noe kanskje disse ikke skjønner, så kommer vi til å få en solid prisstigning i tillegg til høye strømpriser og økte renter. Dette kommer til å skape enorme problem for mange utover våren og sommeren. Og når denne nye Regjeringen sa at å er det "vanlige folks tur", så regner jeg ikke med at de mente at folk skulle få det værre.
  Men med økte renter, skyhøye strømpriser, prisøkninger på drivstoff og ikke minst en kraftig prisstigning, ser det ikke bra ut . . . . . .
1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja, regjeringen er en stor BLØFF nå er det det norske folk sin tur gav de løfter ved valget og det første de gjør er å gå i fra alle løftene sine de gav ,BLØFF og atter BLØFF, de TENKER KUN på seg selv pga. de er for opptatt med å BERIKE seg selv med høyere lønn og dobbelt med feriepenger etc. som stortinget bifaller , hva blir det neste ? ???
Det var iflg. Støre for liten tid til; feriepenger til arbeidsledige og rette opp urett begått fra de uføretrygdet å få inn dette i stasdbusjettet , men regjeringen og stortinget greide å finne tid til å berike seg selv.

Coronaviruset der er REGJERINGEN HANDLINGSLAMMET og det nytter ikke med andbefalinger men det må være nasjonale restriksjoner / påbud for at folk skal repektere dette ;
1 mtr. regelen innføres , Munnbind på alle offentlige steder f.eks. buss ,trikk , t-bane , kjøpesentra etc. Private sammenkomster inntil 8 personer , coronapass på alle spisesteder ,Puber , intimkonserter etc. så vi slipper en ny LOCKDOWN .
Her var høyre mye bedre selv om de ikke var ønske regjeringen for de tenkte kun på de veldige rike med corona støtte og AP + SP tenker kun på seg selv .

NÅ må også Norge gjøre som en del andre land i Europa utestenge de UVAKSINERTE fra samfunnet som iflg. leger / forskere fra andre land i Europa fastslår at de har en veldig stor skyld i smitten som brer seg om i europa pr.d.d inntil de lar seg vaksinere pga. uvaksinerte er stor skyld i dette som skjer nå i Europa og hvor mange skal de få lov til å smitte ?
Hvor blir det BOOSTER - VAKSINEN ? Hvem sover i timen her ? Hvor mange må bli smittet og dø før Den Norske regjeringen våkner .

1

Det er utrolig svak regjering som somler og tøver . Skulle ikke være så vanskelig å bli enige med SV.
Og vaksineproblemene og smitten er farlig . Så Støre må våkne opp.

1

Regjeringa har bare hatt litt under 3 mnd. på seg til å rydde opp etter det avgåtte kaoset.
At dagens regjering skal få skylden for coronasituasjonen i landet, en krise som er arvet av Erna Solbergs regjering er latterlig. Det er først nå i høst at det er kommet fart i vaksinasjonen, det er først nå i høst at det er blitt noe bevegelse i å gi arbeidsgivere og myndigheter mulighet til å sanksjonere mot folk som av egoistiske grunner nekter å vaksinere seg. Høyre var ikke "mye bedre" enn dagens regjering. Høyre lesset problemet over på kommunene og tok æren der det gikk godt og skyldte på kommunene og sykehusene der det gikk dårlig.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...