https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/st%C3%B8re-vil-ikke-love-str%C3%B8mst%C3%B8tte-f%C3%B8r-etter-nytt%C3%A5r/ar-AARryjS?ocid=msedgntp
Og jeg lurer på hvilken planet "sosialdemokraten" Støre lever på . . . . .
Når han tror at strømregningene først kommer da. Men han betaler neppe sine regninger selv.
Jeg håper han (Støre) kan nyte å svelge ned julematen med dertil hørende aquavit mens andre sulter og fryser i mørklagte (for å spare strøm) hus og leiligheter.
Og når gaver deles ut - må det være godt (for Støre) å vite at mange barn ikke er i nærheten av gavene de ønsker pga store utgifter til strøm.
Om det er noen gang jeg vil støtte sivil ulydighet og folkeopprør, er det i sånne tider som nå.
Dette er slike iskalde holdninger som ikke kler en som skal være "sosialdemokrat"

1

Stort sett hele bulkegjengen på stortinget har ansvaret for å vedta bygging av strømkabler til utlandet med dertil import igjen av dyr strøm slik at velgerne får svi nå i åresvis og de har ansvaret for å ikke stoppe tømming av vannmagasinene i vår og sommer. Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at å tømme magasinene i vår og sommer for salg av strøm til utlandet når det ikke er snø i fjellene til å fylle dem opp vil gi ekstreme høye strømpriser i vinterhalvåret når det ikke er påfyll av smeltevann. Alle milliardene som vi har betalt inn i form av diverse strømavgifter siden i vår bør snarest tilbakebetales til strømbrukerne, i neste uke så de er på konto før jul, og tilbakebetalingen bør fortsette til det er normale strømpriser.

Mer langsiktig utover dette bør staten tilby å dekke 50% av kostnadene til solcelleanlegg til velgerne siden de har ødelagt felleskapets rimelige og fornuftige strømforsyning. Politikerne kan sikkert ikke skrote signerte langtidsavtaler vedrørende eksport av norsk strøm, så da bør vi velgere i det minste bli selvforsynte med solcellestrøm de neste årene. Dagens sponsing fra staten vedrørende solcelleanlegg er latterlig lavt og regnestykket til solcelleinvestering til enebolig er håpløst.

1
Laster...