Politikk - Norsk

frode57

22juli terrorist får propandadere

Nå får Norge skjerpe seg. Få mannen til å tie. Dette teater er en skam for Norge.

2
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tror det er hele hensikten hans. Han vet nok at han aldri kommer ut. Så eneste sjansene han har til å vise seg frem er disse parodiske seansene når han en gang i blant får sjansen til å lage litt styr, les lage en rettssak, som soningsforhold, søke om frifinnelse osv. Det er hans vindu mot verden. Da gjør han som han tror viser en "stor leder", nemlig vise seg, flotte seg og propandadere. Vi får tenke at vi som samfunn skal ikke gi ham en tøddel utover vanlig rettsoppfatning, som det å søke om frifinnelse etter 10 år, forsøke seg på soningsforhold og annet som vi normalt ville gitt normale mennesker. Om vi putter ham inn i den innerste cella så vil han "få litt rett", der er forskjell på folk. Og det skal han ikke få.

Det interessante hadde vært å frigi ham, og så se om bettingselskaper hadde lagt ut odds på hvor lenge han hadde overlevd friheten. Det kunne faktisk vært litt interessant..

2

Hva er det VG driver med? Skandaløs bred dekning av ABB rettsaken.

1

Han kommer aldri ut, og han vil nok aldri ut, for han ville levd kanskje 10 minutter som fri mann.
Han gjør dette for å få oppmerksomhet, og mediene gir han akkurat det han vil ha. Breivik tror han har mye støtte, men det har han ikke. Han har også sagt at han vil tappe samfunnet for ressurser, og det er også en grunn til at han vil bruke rettsvesenet.

1

Jeg forstår ikke hvorfor folk tar slik på vei for dette. Det har da vært rettsaker med like forskrudde folk før. De som ikke tåler å se eller høre på lar bare være.
Der er mange som vil studere slike mennesker. Dessuten har han vel rettslig krav på høringer og anker. Uten at jeg kjenner til dem for godt.
Mannen graver jo bare sin egen grav dypere og dypere. Så la han vise hvor gal han er. Ingen støtter han uansett. Til og med nynazistene tar sterk avstand hår de hører han.
Det var mer pinlig å se hvordan TV2 rotet med sendingen i går enn vrøvlet ABB kom med. Det visste vi ville komme.
Han får bare negativ oppmerksomhet uansett hva han gjør. LA han vise hvor idiot han er. I tillegg blir det bare vanskelige for han å få noen løslatelse når han gjør disse tingene.
Om han mener han tapper samfunnet for ressurser, så er der mange som får "øve" sin ekspertise på en historisk massemorder. Så det går begge veier.
Vel vel, 3 år til neste sirkus.

2

ABB kommer til ordet, og i tillegg det han fremsetter må vel ALLE kunne skjønne bare er vås, tull og tøys, galskap, inkl stormannsgalskap. At denne mannen ikke ble underlagt psykiatrien er en gåte.

1

Fascisme er på fremmarsj og i den linjen fører rettsaken den destruktive og farlige veien videre.

1

Slipp han ut, så skal du se. Garantert noen som gjør han taus for alltid.

1

Dette er akkurat det Breivik vil, at et skal skrives mest mulig om ham på den store scene som jo media for ham er. Nettopp derfor burde det ikke ha kommet et ord om hans "gjøren og laden" før han eventuelt slippes ut igjen.
Han burde heller "ties i hjel".

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Norge blir svakere og svakere

For med et felles nordisk blikk på verden såvel presset på Norge for å selge ut våre ressurser billig til våre naboland bli større. De vil prøve å få oss med i EU slik at vi blir med i dets statskonst...
1
1 svar
Laster...