Tror det er hele hensikten hans. Han vet nok at han aldri kommer ut. Så eneste sjansene han har til å vise seg frem er disse parodiske seansene når han en gang i blant får sjansen til å lage litt styr, les lage en rettssak, som soningsforhold, søke om frifinnelse osv. Det er hans vindu mot verden. Da gjør han som han tror viser en "stor leder", nemlig vise seg, flotte seg og propandadere. Vi får tenke at vi som samfunn skal ikke gi ham en tøddel utover vanlig rettsoppfatning, som det å søke om frifinnelse etter 10 år, forsøke seg på soningsforhold og annet som vi normalt ville gitt normale mennesker. Om vi putter ham inn i den innerste cella så vil han "få litt rett", der er forskjell på folk. Og det skal han ikke få.

Det interessante hadde vært å frigi ham, og så se om bettingselskaper hadde lagt ut odds på hvor lenge han hadde overlevd friheten. Det kunne faktisk vært litt interessant..

2

Hva er det VG driver med? Skandaløs bred dekning av ABB rettsaken.

1

Han kommer aldri ut, og han vil nok aldri ut, for han ville levd kanskje 10 minutter som fri mann.
Han gjør dette for å få oppmerksomhet, og mediene gir han akkurat det han vil ha. Breivik tror han har mye støtte, men det har han ikke. Han har også sagt at han vil tappe samfunnet for ressurser, og det er også en grunn til at han vil bruke rettsvesenet.

1

Jeg forstår ikke hvorfor folk tar slik på vei for dette. Det har da vært rettsaker med like forskrudde folk før. De som ikke tåler å se eller høre på lar bare være.
Der er mange som vil studere slike mennesker. Dessuten har han vel rettslig krav på høringer og anker. Uten at jeg kjenner til dem for godt.
Mannen graver jo bare sin egen grav dypere og dypere. Så la han vise hvor gal han er. Ingen støtter han uansett. Til og med nynazistene tar sterk avstand hår de hører han.
Det var mer pinlig å se hvordan TV2 rotet med sendingen i går enn vrøvlet ABB kom med. Det visste vi ville komme.
Han får bare negativ oppmerksomhet uansett hva han gjør. LA han vise hvor idiot han er. I tillegg blir det bare vanskelige for han å få noen løslatelse når han gjør disse tingene.
Om han mener han tapper samfunnet for ressurser, så er der mange som får "øve" sin ekspertise på en historisk massemorder. Så det går begge veier.
Vel vel, 3 år til neste sirkus.

2

ABB kommer til ordet, og i tillegg det han fremsetter må vel ALLE kunne skjønne bare er vås, tull og tøys, galskap, inkl stormannsgalskap. At denne mannen ikke ble underlagt psykiatrien er en gåte.

1

Fascisme er på fremmarsj og i den linjen fører rettsaken den destruktive og farlige veien videre.

1

Slipp han ut, så skal du se. Garantert noen som gjør han taus for alltid.

1

Dette er akkurat det Breivik vil, at et skal skrives mest mulig om ham på den store scene som jo media for ham er. Nettopp derfor burde det ikke ha kommet et ord om hans "gjøren og laden" før han eventuelt slippes ut igjen.
Han burde heller "ties i hjel".

1
Laster...