Politikk - Norsk

erdetslik

Nedgangskameratene styrer Norge

Nedgangskameratene styrer Norge nå. Og mange angrer tydeligvis på at de ga sine stemmer til AP og Sp.
Hadde det vært valg i dag hadde Støre og Vedum vært avhengige av både MDG og Rødt i tillegg til SV.
Elendig håndtering av pandemien
Elendig håndtering av strømprisene
Krisene vokser både for "vanlige folk" og næringsliv.
Få bedrifter er i stand til å betale de økte strømregningene. Bønder slakter ned og gartnerier slukker lysene i veksthusene.
Hvis ikke regjeringen får orden på strømpriser for "vanlige folk", bønder og næringsliv vil vi oppleve ekstreme prisøkninger - i tillegg til de enorme prisøkninger på råvarer og frakt.
Og det høres jo greit ut at lønnsforhandlingene vil gi høy lønnsvekst, men det vil jo bare føre til enda en prisøkning.
Og da er prisspiralen i gang igjen.
Dessverre, er det 3 år og 9 måneder til neste valg.

Massiv strøm-smell for Støre: - Vokser i omfang dag for dag

Arbeiderpartiet og Senterpartiet synker som to steiner i fersk måling. Oppturen fortsetter for Erna Solberg.


Bilde www.msn.com
1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tull. De har arvet 8 år med fyllefest. Da koster det å rydde opp

Dessverre ser vi AP dolker SP i ryggen i feks. i avvikling av Viken.
Strømkrisa er også til stor del APs skyld da de gikk med høyresiden i ACER-diskusjonen

Når pandemien ikke er et problem og Norge er ute av ACER kommer vanlige ting på bordet igjen. Høyresidens Tvangssammenslåinger, sentralisering, privatisering etc etc.

Jeg ser inn i krystallkulen min og der ser jeg Senterpartiet som ensom ørn høyt over alle de andre sperrgrensepartiene. Og jøss, MdG er helt borte. Det samme er Venstre... Nei nå har jeg aldri... :)

1

ja, det er riktig , angrer bittert på at de fikk min stemme , AP lurte folket da de sa " nå er det folkets tur til å få det lettere økonomisk " når de kritiserte Høyre for at næringslivet fikk corona støtte " ,men det de mente som viser seg i dag er :
Folket skal få betale høyere ; skatter , avgifter , strøm , fjernvarme etc. hva blir det neste ? som igjen tar liver av næringslivet pga. strømprisene .
Burde ha vist at AP = Skatte og avgiftspartiet , vi skal melkes til siste dråpe .

AP + SP er en stor bløff. Kan ikke STOLE på politikere de BARE BLØFFER / DE PRATER MED FLERE TUNGER . Det gjelder alle partiene .

APs Håndtering av pandemien er så " tafatt og handlingslammet " de lar smitten eksplodere / spre seg uhemmet i norge " ( se smittetallen for i går ) i steden for å innføre coronapass noe som utelivsbransjen også ønsket som muligt kan begrense smitten noe og tar da ikke hensyn til den gruppen som har svekket immunforsvar , men lar de uvaksinerte egoistene gå fritt på kjøpesentrar , spisesteder , puber , nattklubber etc. og som utelivsbransjen er nå veldig redde for at ansatte risikerer nå å bli smittet og da må stenge . Hvor er APs samvittighet ?
Det styres nå til en ny ; LOCKDOWN .

1

Akkurat strøm og pandemi blir selvfølgelig den sittende regjering skyteskive for, men pandemi er pandemi, og strøm er elendig politisk håndverk fra Stortinget.

1

Tull. De har arvet 8 år med fyllefest. Da koster det å rydde opp

Dessverre ser vi AP dolker SP i ryggen i feks. i avvikling av Viken.
Strømkrisa er også til stor del APs skyld da de gikk med høyresiden i ACER-diskusjonen

Dette er noe av de dummeste utsagn jeg har hørt . . . . . .
Pandemien har pågått i 2 fulle år - noe burde den sittende regjering ha lært.
Strømkrisa har flere årsaker - men det er hele tiden hvordan sittende regjering håndterer problem som dukker opp som viser hva slags folk som sitter og styrer / løser problem som dukker opp.
Og, dessverre, tror jeg ikke vi har en statsminister som forstår hvilke problem vi står overfor når ting "normaliseres". Det er ingenting som vil "normaliseres" - nå står vi foran en periode med galopperende prisøkninger av flere årsaker.
Nedleggelser og nedgang i matproduksjon pga de høye strømprisene.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Norge blir svakere og svakere

For med et felles nordisk blikk på verden såvel presset på Norge for å selge ut våre ressurser billig til våre naboland bli større. De vil prøve å få oss med i EU slik at vi blir med i dets statskonst...
1
1 svar
Laster...