Tull. De har arvet 8 år med fyllefest. Da koster det å rydde opp

Dessverre ser vi AP dolker SP i ryggen i feks. i avvikling av Viken.
Strømkrisa er også til stor del APs skyld da de gikk med høyresiden i ACER-diskusjonen

Når pandemien ikke er et problem og Norge er ute av ACER kommer vanlige ting på bordet igjen. Høyresidens Tvangssammenslåinger, sentralisering, privatisering etc etc.

Jeg ser inn i krystallkulen min og der ser jeg Senterpartiet som ensom ørn høyt over alle de andre sperrgrensepartiene. Og jøss, MdG er helt borte. Det samme er Venstre... Nei nå har jeg aldri... :)

1

ja, det er riktig , angrer bittert på at de fikk min stemme , AP lurte folket da de sa " nå er det folkets tur til å få det lettere økonomisk " når de kritiserte Høyre for at næringslivet fikk corona støtte " ,men det de mente som viser seg i dag er :
Folket skal få betale høyere ; skatter , avgifter , strøm , fjernvarme etc. hva blir det neste ? som igjen tar liver av næringslivet pga. strømprisene .
Burde ha vist at AP = Skatte og avgiftspartiet , vi skal melkes til siste dråpe .

AP + SP er en stor bløff. Kan ikke STOLE på politikere de BARE BLØFFER / DE PRATER MED FLERE TUNGER . Det gjelder alle partiene .

APs Håndtering av pandemien er så " tafatt og handlingslammet " de lar smitten eksplodere / spre seg uhemmet i norge " ( se smittetallen for i går ) i steden for å innføre coronapass noe som utelivsbransjen også ønsket som muligt kan begrense smitten noe og tar da ikke hensyn til den gruppen som har svekket immunforsvar , men lar de uvaksinerte egoistene gå fritt på kjøpesentrar , spisesteder , puber , nattklubber etc. og som utelivsbransjen er nå veldig redde for at ansatte risikerer nå å bli smittet og da må stenge . Hvor er APs samvittighet ?
Det styres nå til en ny ; LOCKDOWN .

1

Akkurat strøm og pandemi blir selvfølgelig den sittende regjering skyteskive for, men pandemi er pandemi, og strøm er elendig politisk håndverk fra Stortinget.

1

Tull. De har arvet 8 år med fyllefest. Da koster det å rydde opp

Dessverre ser vi AP dolker SP i ryggen i feks. i avvikling av Viken.
Strømkrisa er også til stor del APs skyld da de gikk med høyresiden i ACER-diskusjonen

Dette er noe av de dummeste utsagn jeg har hørt . . . . . .
Pandemien har pågått i 2 fulle år - noe burde den sittende regjering ha lært.
Strømkrisa har flere årsaker - men det er hele tiden hvordan sittende regjering håndterer problem som dukker opp som viser hva slags folk som sitter og styrer / løser problem som dukker opp.
Og, dessverre, tror jeg ikke vi har en statsminister som forstår hvilke problem vi står overfor når ting "normaliseres". Det er ingenting som vil "normaliseres" - nå står vi foran en periode med galopperende prisøkninger av flere årsaker.
Nedleggelser og nedgang i matproduksjon pga de høye strømprisene.

1
Laster...