Politikk - Norsk

Arrcab

Venstre: Flere kabler til utlandet!

Partiet Venstre er helt marginalisert som seriøst parti, og kaver for oppmerksomhet. På vei til deres grønne nirvana, kan det ikke gå fort nok, og "høye priser på elektrisk kraft, må vi bare akseptere". Dette greier lederen for partiet å lire av seg, uten tanke på at en høy strømpris, også presser prisen opp på alt annet, og vi får en ødeleggende inflasjon.
Ansvarsløst og umodent, men holdningene til et tidligere regjeringsparti, viser også hvor smalt noen politikere tenker, og hvorfor vi ender opp med ødeleggende avtaler vi ikke kan bli kvitt.

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi har ledere som vil ha mer penger, så flere kabler kommer, så parasittene på toppen av samfunnet bokstavelig talt kan tappe landet for energi.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
1 svar
Laster...