Jeg skrev et innlegg til en annen tråd om strømpriser. Min viktigste konklusjon var:

Det er ikke noen strømkrise. Det er mer vann i magasinene enn i virkelige tørre år. Det vil bli en alvorlig strømkrise dersom en tapper ned for å selge mest mulig av strømmen til utlandet.
Vannkraften koster ca 15 øre pr kWh å produsere. Men det har lenge vært en politikk at vi skal betale mye dyrere enn det som er rimelig. Dersom vannkraften blir dyr nok, vil det bli regningssvarende å bygge ut svinedyre "grønne" prosjekter. Så det er mange som øyner store profittmuligheter med skyhøye strømpriser.

1

Det er ganske enkelt forklart. Politikere i dag bryr seg ikke om folk lenger.

Tenk på dette:
Når er eneste gangen politikere viser seg for folket og er nødt til å snakke med skitne plebs?
Det er kun rett før et valg.
Ellers av perioden er de ikke å se. De sitter i sine herskapshus, og blir kjørt med pansrede biler og politieskorte til Storting og regjering og trenger ikke å se en eneste skitten arbeiderklasse mann eller kvinne.

Husk. De tjener på dette. De skaper en krise, og så kommer de med en løsning som betyr enda mindre frihet.

1

Politikerene synes for lengst å gi dæm for hva folk ønsker og mener. Merkelig at vi ikke i vår søvn snart våkner? Gjentagende lar vi oss bedøvet stemme……på galt parti. Men eksisterer det noe parti som passer oss alle?

1

Flere demonstrasjoner, aksjoner og streik (generalstreik) må til.
Strømpakker er et strakstiltak, ikke levelig vei.

Vi må tvinge Stortinget i kne

2

De store partiene har jo stemt for strømavtalen og bryr seg ikke om industrien kollapser eller gamle folk som sitter å fryser Mdg (Med dårlig gangsyn) og Sv klovnene har ikke mye å stille med begrunnelse de skjønner ikke bedre

1

Synd for bedriftene men eneste løsning er generalstreik over hele landet (d virker i andre land) Med dages regjering avler de flere som Breivik og som ser seg lei av udugelige politikere

1

Alle blir avhengig av statlig støtte til slutt. Kanskje det er en plan bak det hele?
I fremtiden må du nok søke din kommisær om støtte til mat du også.

1
Laster...