Politikk - Norsk

erdetslik

Støre mer opptatt av hvem som sier hva

Det er virkelig synd Støre er mer opptatt av hvem som sier hva framfor å hjelpe "vanlige folk".
Støre-regjeringen ble valgt på at "Nå er det vanlige folks tur!"
Dette har "vanlige folk" sett lite av til nå . . . . . .
I stedet er Støre tydeligvis mer opptatt av at det kommer likelydende kritikk fra Rødt og Frp !
Hva har det med saker å gjøre - det viser vel mer hvor hinsides Støre er . . . . . .
Dersom Støre (og hans rådgivere) hadde hatt IQ høyere enn sitt eget skonummer, så burde de visst at etter to år med en verdensomspennende pandemi ville det komme store prisøkninger på de fleste varer - det kan vi allerede se på matvarer nå etter nyttår.
F.eks. har internasjonale fraktrater økt enormt. For mange varer er nå etterspørselen langt høyere enn hva som kan leveres. Råvarepriser har også økt. Hvis Støre var uforberedt på det kan han ikke ha fulgt med i timen . . . . . . . .
I tillegg har vi fått

 • renteøkning
 • langt høyere drivstoff-priser (vanskelig å kjøpe bensin til under kr. 19,50 pr l)
  Og så får "vanlige folk" smellen med en mangedobling av strømprisene.
  Og i stedet for å diskutere løsninger for å hjelpe "vanlig folk" med disse problem, så er det tydeligvis et større problem for Støre at Frp og Rødt "stemmer sammen og argumenterer påfallende likt". Og da må jeg si at vår "eminente" statsminister har helt feil fokus.
  Hadde vår nye "eminente" statsminister synes det er et problem, at Frp og Rødt både stemmer sammen og argumenterer påfallende likt, burde han brukt mer tid på å finne løsninger og hjelpe "vanlige folk" i den økonomiske krise "vanlig folk" står foran.
  Nå truer fagforeningene med skyhøye lønnskrav om ikke Støre og resten av regjeringen finner gode løsninger for å hjelpe "vanlige folk" med de høye strømpriser.
  Nå er det på tide at Støre viser at dette er en regjering for "vanlige folk" . . . . . . .
  Det de mest har vist de første 100 dager er dårlig lederskap og feighet . . . . . .

Jonas Gahr Støre mener Frp og Rødt argumenterer påfallende likt

Statsminister Jonas Gahr Støre ser tegn til at ytterfløyene i politikken finner sammen. Han registrerer at Rødt og Frp ofte setter tonen i Stortinget.


Bilde www.msn.com
1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Arbeiderpartiet er mer opptatt av hva som skjer i EU enn i Norge

Er vel snart ikke forskjell på Høyre og Arbeiderpartiet

1

Når det skulle stemmes over ny hovedflyplass i Norge (Gardermoen eller Hurum) var det mye bråk rundt det. Allerede den gang var det (trolig) mange i AP som var fjernt fra arbeiderklassen. Da var det en møbelhandler på Jessheim som ble beskyldt for å være en edderkopp i et AP-nettverk for Gardermoen. Men jeg tror langt mer på et annet alternativ.
Vi har sett de siste år at Knut Brundtland har vært sentral i flere settinger

 • fjerningen av Jagland til fordel for Stoltenberg
 • Knut Brundtland og Nicolai Tangen (Oljefondet) er kamerater
 • og Knut Brundtland dukket opp når Stoltenbergs kandidatur som sentralbanksjef dukket opp. Det er neppe tilfeldigheter at Gro Harlem Brundtlands sønn dukker som midt i sirkelen der Støre og Stoltenberg befinner seg.
  Hva jeg vil si med dette . . . . . ? Tja, . . . . .
  Men en ting er sikkert AP opphørte som et arbeiderparti = et part for arbeiderklassen allerede under Gro Harlem Brundtland - og kanskje lenge før det . . . . . . .
1

Det er sant at Frp er et falskt parti. Et parti som lyver.
AP har fått klar beskjed om å oppføre seg av fagbevegelsen ellers så blir det ikke valgkamp midler ved neste korsvei.
Oligarkpartiene driver sitt spill.
Støre bør få "kuttet" kablene til Europa.

1

Godt sagt
AP er ikke interessert i vanlig folk, det var kun "valgflesk " som de lurte oss med , deres intensjoner fra start var KUN for å komme til makten for å BERIKE seg selv + prøve å få en stjerne internasjonalt så de kan få en flott og anerkjent meget godt betalt stilling internasjonalt som nåværende og tidligere AP politikere har gjort og derfor er han " veldig sår " for kritikken for han liker IKKE å bli " tatt med buksa nede / sannheten kommer alltid frem ".

1

Ikke vær så hard mot Støre. Han er ikke noe særlig annerledes andre politikere vi har over oss i dag.
De lever i sin egen verden, fri for de problemer som arbeiderklassen sliter med. For dem er ikke høye strøm regninger et problem, for alt jeg vet får de en eller annen støtteordning som vi ikke har tilgang på, eller de bare øker lønningene sine så det ikke merkes.

De hersker som gamle monarker, som ikke har anelse om hvordan folk har det, og tar avgjørelser som er bra for dem, men skadelig for resten av befolkningen.

Som Marie Antoinette (sannsynligvis ikke sa) om opptøyene i Frankrike før revolusjonen: "Hvis de ikke har brød, da kan de vel spise kake?"

Det forteller mye om hvordan ledere tenker, ledere som er frakoblet virkeligheten, som lever i sin egen boble av luksus, og makt der de kan gjøre hva de vil og slippe unna med det.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Norge blir svakere og svakere

For med et felles nordisk blikk på verden såvel presset på Norge for å selge ut våre ressurser billig til våre naboland bli større. De vil prøve å få oss med i EU slik at vi blir med i dets statskonst...
1
1 svar
Laster...