Arbeiderpartiet er mer opptatt av hva som skjer i EU enn i Norge

Er vel snart ikke forskjell på Høyre og Arbeiderpartiet

1

Når det skulle stemmes over ny hovedflyplass i Norge (Gardermoen eller Hurum) var det mye bråk rundt det. Allerede den gang var det (trolig) mange i AP som var fjernt fra arbeiderklassen. Da var det en møbelhandler på Jessheim som ble beskyldt for å være en edderkopp i et AP-nettverk for Gardermoen. Men jeg tror langt mer på et annet alternativ.
Vi har sett de siste år at Knut Brundtland har vært sentral i flere settinger

  • fjerningen av Jagland til fordel for Stoltenberg
  • Knut Brundtland og Nicolai Tangen (Oljefondet) er kamerater
  • og Knut Brundtland dukket opp når Stoltenbergs kandidatur som sentralbanksjef dukket opp. Det er neppe tilfeldigheter at Gro Harlem Brundtlands sønn dukker som midt i sirkelen der Støre og Stoltenberg befinner seg.
    Hva jeg vil si med dette . . . . . ? Tja, . . . . .
    Men en ting er sikkert AP opphørte som et arbeiderparti = et part for arbeiderklassen allerede under Gro Harlem Brundtland - og kanskje lenge før det . . . . . . .
1

Det er sant at Frp er et falskt parti. Et parti som lyver.
AP har fått klar beskjed om å oppføre seg av fagbevegelsen ellers så blir det ikke valgkamp midler ved neste korsvei.
Oligarkpartiene driver sitt spill.
Støre bør få "kuttet" kablene til Europa.

1

Godt sagt
AP er ikke interessert i vanlig folk, det var kun "valgflesk " som de lurte oss med , deres intensjoner fra start var KUN for å komme til makten for å BERIKE seg selv + prøve å få en stjerne internasjonalt så de kan få en flott og anerkjent meget godt betalt stilling internasjonalt som nåværende og tidligere AP politikere har gjort og derfor er han " veldig sår " for kritikken for han liker IKKE å bli " tatt med buksa nede / sannheten kommer alltid frem ".

1

Ikke vær så hard mot Støre. Han er ikke noe særlig annerledes andre politikere vi har over oss i dag.
De lever i sin egen verden, fri for de problemer som arbeiderklassen sliter med. For dem er ikke høye strøm regninger et problem, for alt jeg vet får de en eller annen støtteordning som vi ikke har tilgang på, eller de bare øker lønningene sine så det ikke merkes.

De hersker som gamle monarker, som ikke har anelse om hvordan folk har det, og tar avgjørelser som er bra for dem, men skadelig for resten av befolkningen.

Som Marie Antoinette (sannsynligvis ikke sa) om opptøyene i Frankrike før revolusjonen: "Hvis de ikke har brød, da kan de vel spise kake?"

Det forteller mye om hvordan ledere tenker, ledere som er frakoblet virkeligheten, som lever i sin egen boble av luksus, og makt der de kan gjøre hva de vil og slippe unna med det.

1
Laster...