Og tre av de verste punktene fra deres program er, etter ditt syn, da f.eks.??

Er det f.eks. dette at de vil at staten skal betale for eldreomsorgen her i landet, altså at det ikke skal avhenge av kommunenes økonomi om de eldste gamle skal få komme på "heimen" hvis alt tilsier at de trenger det (ref. saken om hun på 102 år nylig), er det f.eks. det ferske forslaget om makspris på 50 øre pr kwh. strøm du sikter til, eller er du kanskje blitt spontant irritert over det partiets kritikk av at Taliban er kostet på tur og opphold i Norge? (jeg har her for min del ikke gitt uttrykk for noen holdning til dette spørsmålet, merk det). Er det kanskje dette at de ønsker minst mulig av bompenge-finansierte veier, altså at de mener staten nå har råd til å bygge ut viktig infrastruktur, eller er det kanskje dette at de har kritisert at Norge pøser ut over 100 millioner (!) i bistandspenger HVERT DØGN til Langtvekkistan (bl.a. får både superstormakten og styrtrike Kina - iallfall inntil i fjor - og romfartsnasjonen India penger fra det rause norske bistandsbudsjettet (og hvor avgående riksrevisor har kritisert gjentatte ganger for svak kontroll med midlenes bruk/misbruk osv.), er FrPs kritiske holdning til denne pengebruken som gjør at du hiver ut en slik ekstremt dårlig begrunnet "konklusjon", eller hva er det som mest som plager deg med tanke på nevnte partis gjøren og laden (hvis du skjønner et slikt "gammeldags" uttrykk da).

Eller er det f.eks. Sylvi L. sitt spesielle engasjement for gratis medisiner til et par forferdelige sykdommer, som leder til din "konklusjon", eller hva?

Men selv er jeg uenig med det partiet f.eks. når det gjelder dette med deres ønske om søndagsåpne butikker, og f.eks. Hagens iallfall tidligere holdning til norsk landbruk f.eks., jeg sier nei takk til antibiotika-befengt kjøtt fra utlandet, om det så skulle være en tanke billigere, so what.

2

Det er svært sjelden jeg gidder å kommentere slike tomme og intetsigende innlegg.
Men Frp er nok minst like bra som noen av de andre parti på Stortinget.
Og anbefaler andre til å stemme Frp.

1

Trådstarter er tydeligvis tilbakestående, men jeg sparker ikke nedover

Når det er sagt. FrP seiler under falskt flagg. De er et NEI parti, men de står fjellstøtt med Høyre i omtrent alle EU-saker. De burde fjerne NEI fra hjemmesidene. Nå fører de folk bak lyset

Ellers vil de privatisere alt som kan privatiseres. Altså fylle lommene til folk som allerede har alt for mye.

En av grunnene til at vi har strømkrise i dag er at FrP igjen stemte med Høyre. Selv om de har mye bra oppveier ikke dette for EU-sviket

2

Hva var det Frp stemte sammen med Høyre, som er årsaken til strømkrisen / -prisene.
Om du mener det er strømkablene . . . . . . . ?
Så var det Stoltenberg som sparket i gang dette og så var det vel en fra Sp som skrev under noen avtaler i Tyskland. Men at andre har fortsatt, er nå så . . . . . .
Ideen om å selge overskuddskraft fra Norge er jo egentlig grei.
Men nå er det offentlige = Stat og kommuner som fyller lommene sine med de høye strømprisene.
Statsmonopol gir ingen konkurranse og definitivt ikke lave priser på tjenester.
Men privat virksomhet gir konkurranse og lavere priser. Verden er mer kompleks enn mange vil ha det til.
Frp er minst like bra som noe som helst annet parti.

1

Dagens vits fra Frp; oppholsgrunnlag for Taliban. Norge har vært organisator for å starte opp samtaler mellom vesten og Taliban. De skulle ikke tatt på seg det oppdraget men Frp er hysterisk morsomme om de mener regjeringen ikke kan gjøre dette. Idioter , er nærliggende å tenke om slike mennesker.

1
Laster...