Politikk - Norsk

Grubles

Fordøm CO2-motstandernes fanatisme

Nå er det på tide å fortelle CO2-motstanderne at vi ikke lenger finner oss i deres påstander om at menneskeskapte utslipp av CO2 har skapt en global oppvarming. Sannheten er at oppvarmingen skjer ved at radioaktive geologiske prosesser skaper trykk og varme som slipper ut via Jordens ca. 100 000 undersjøiske vulkaner og ca. 80 000 km med tektoniske plater langs Jordens midthavsrygger og varmer opp havet, og at denne oppvarmingen har skjedd 4 ganger tidligere de siste 500 millioner år, jf. lenke som er et vitenskapelig bevis godkjent, men tidvis ignorert, av CO2-motstanderne.

95 % av klimaforskerne tror den globale oppvarmingen er menneskeskapt, hvilket er uinteressant, all den tid antall klimaforskere som tror den geologiske oppvarmingen er menneskeskapt, er lik 0.

Jordens atmosfære inneholder under 0,05 % CO2, og en reduksjon av CO2-innholdet vil generelt ha negativ effekt for livet på Jorden, men historisk liten innvirkning på den geologiske oppvarmingen.

Hvis de grønne plantene ikke får nok CO2, kan alt skje, der tar vi en stor sjanse: Ved å redusere utslipp av CO2 til atmosfæren, reduseres også antall planter som produserer oksygen. Dette gir også grunnlag for fordømmelse av de såkalte miljøpartiene.

Alt liv har 3 fiender: Mangel på mat og varme, samt mennesker i form av CO2-motstandere som (foruten å føre til mangel på mat og varme) ikke kan betraktes å fremstå som særlig saklige eller fornuftige; fanatisme er deres tro, og klimamålene deres gud.

https://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Vostok_Petit_data.svg

5
39 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Faktisk har global oppvarming (definert ved en temperaturøkning på minst 2 grader og et CO2-innhold på minst 280 ppm, jf. lenken over) skjedd 4 ganger tidligere de siste 500 tusen årene, hver gang i forkant av en istid, hvorved temperaturøkningene ikke kan være menneskeskapte. At geologer i dag mener at Jordens indre avgir varme til overflaten, kan studeres i følgende lenke:

https://geo365.no/geoforskning/jordens-indre-krefter/

At denne oppvarmingen skulle kunne reduseres ved å redusere innholdet av CO2 i atmosfæren, er fri fantasi, og noe man nesten må være CO2-motstander for å mene. En slik grad av fanatisme bør fordømmes på grunn av de mange skadevirkningene det medfører, eksempelvis dyrere strøm, kunstgjødsel, mat og varme, samt generelt et uvitenskapelig, fanatismebasert livssyn.

2

95% av klimaforskere tror global oppvarming er menneskeskapt, men det tror ikke du? Og dermed tar alle feil?
Finnes det noe grunnlag for at planter ikke får nok CO2? Eller er det din egen teori?

2

Europa kan gå i dyp økonomisk krise når som helst. Løgnene og narrespillet lurer Europa selv.

1

Umulius
13. apr. 21:18
95% av klimaforskere tror global oppvarming er menneskeskapt, men det tror ikke du? Og dermed tar alle feil?

Nei det er vel neppe slik at vi ikke registrerer en temperaturøkning?
Men hvorfor, hersker det uenighet om.
Økningen kan påvises ut av temperaturmålinger av middeltemperaturer registrert på ulike steder i tiden
fra 1870 og frem til i dag, til eksempel her i landet.
Der kan økningen sees, men en kan jo legge merke til at for Midt-Norges vedkommende, er stigningen påfallende linjær i tiden fra 1940 til 2020.
En skulle kanskje kunne ventet seg en endring til en brattere kurve i forhold til en klimatisk forverring i de siste 20 årene?

1

Menneskeskapt global oppvarming er en vanvittig stor løgn. På linje med covid og holocaust.

1

Mens Europa kappes om å forsøke å være best i klassen for å nå klimamål, åpner Kina for mer bruk av kull - Da betyr det utrolig lite hva vi gjør i Europa.
Kina har blitt en industriell stormakt ved hjelp av billig arbeidskraft og billig energi som kullet gir. Så Kina bryr seg lite om andre.
Og vi gjør Kina enda sterkere ved å kjøpe deres produkter produsert av slaver.

1

Man blir jo litt lei av at mennesker kun forteller «sannhetene» som gagner dem selv best. Det er faktisk mulig å fortelle den objektive sannheten, selv om den ikke gagner ens egen agenda. Eksempel: «dagens mennesker er uhyggelig primitive». Det er klart at dagens mennesker ikke liker å høre det, og fremtidens mennesker vil sannsynligvis synes det er enten dumt eller dårlig gjort, men det er jo sannheten, ettersom verden ennå er ung. Hvis alle holder seg til sannheten, og ikke graver seg ned i detaljer som ikke er signifikante, burde alt være ganske klart: De grønne plantene trenger CO2, og vi trenger O2, så la oss ikke drepe de grønne plantene.

Å forsøke å redusere den globale temperaturen er totalt bortkastet, av mange grunner: Jorden er for varm til å kunne kjøles ned med de økonomiske ressursene vi har til rådighet (ikke nok penger på Jorden), 99 % av Jorden holder en temperatur på over 1 000 grader celsius, neste istid er etter alt å dømme like rundt hjørnet, de periodiske oppvarmingene av Jorden (5 ganger de seneste 500 000 årene) viser at den globale oppvarmingen ikke er menneskeskapt, og «Snowball Earth» viser at selv om vi kjølte ned Jorden til en livløs snøball, ville den tines opp igjen av den geologiske aktiviteten, slik den også varmer opp Jorden i dag. Med andre ord, uansett resultat, ville det være totalt bortkastet, så ingen vits i å utrydde de grønne plantene og oss selv på grunn av noen CO2-fanatikere, tilby dem heller gratis behandling, og send de ansatte i TV og andre medier på kurs, for nå er vi ikke-fanatikere som sagt litt lei av at mennesker kun forteller «sannhetene» som gagner dem selv best...

Dog kan det være at først når CO2-fanatikere forteller at ovenstående sannheter er bare tull, begynner man å forstå hvor gale deres «sannheter» er...

1

Det er mange ting som gjør det vanskelig å tro på den menneskeskapte "klimakrisen".
F.eks. får vi etter hvert som isen trekker seg tilbake høyere og høyere oppover i Jotunheimen flere og flere bevis for at det for et par tusen år siden var bosettinger og jakt høyt oppe i Jotunheimen. Og det betyr at det ikke fantes is der den gang.
På Grønland som i dag har de største samlinger av isbreer ble det dyrket kron.
I Arizona, hvor det i dag finnes mye ørken var det for 200 millioner år siden grønt og frodig med et enormt dyreliv - utgravinger viser det.
Men at jordkloden blir varmere kan være riktig, men å redusere CO2 hjelper nok ikke.

1

At været var varmere i Jotunheimen og på Grønland tidligere, er inkludert i den globale oppvarmingen som begynte for ca. 12 000 år siden. Det at det faktisk er kjøligere nå, kan bety at neste istid har begynt. I så fall kan man rolig gå ut ifra at CO2-fanatikerne vil ta æren for å ha reddet planeten. Man får nesten inntrykk av at det sitter milloner av klimaforskere rundt omkring med sugerør i statskassen og støvsuger i budsjettet for forskning og utvikling, og alle forsøker å komme frem til hvem som egentlig har ansvaret for den periodiske geologiske oppvarmingen av Jorden de seneste 500 000 årene.

https://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Vostok_Petit_data.svg

1

Ca 4% av co2 i atmosfæren er menneskeskapt, og co2 står for 0,4% av atmosfæren. Vi har i dag ca 440ppm co2 i atmosfæren. I et drivhus tilsettes co2 kunstig, og ligger på 1200ppm for optimal plantevekst. Om vi faller under 250ppm vil det meste av planteliv dø ut. F
Altså er vi nærmere utslettelse pga for lite co2 enn vi er optimale forhold for planteliv den andre veien. Tenk litt på det.

Vi lever på en 4,7 milliarder år gammel planet med 40,000km omkrets som beveger seg i 100,000km i sekundet gjennom verdensrommet, og hovedpådriver for alt liv på denne planeten er en glødende ball av plasma som er 150 millioner km unna.
Er det ikke utrolig naivt og narsissistisk å tro at små mennesker da styrer klimaet?

2

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
2 svar
Laster...