Politikk - Norsk

Grubles

CO2-fanatisme bør fordømmes

Nå er både statsministeren, industriministeren og kongefamilien med på det grønne laget: Enkelt sagt ønsker de å innrette fremtiden slik at de dreper flest mulig av de grønne plantene, bevisst eller ubevisst. Det er grunn til å tro at en reduksjon av CO2-innholdet i Jordens atmosfære vil ha en særdeles negativ innvirkning på livet generelt, i tillegg til at det ikke vil endre den geologiske oppvarmingen av Jorden nevneverdig. De totale skadevirkningene av CO2-fanatisme forventes å bli større enn alle kriger, alle giftige utslipp og alle brudd på miljøvernforskriftene hittil. Samfunnet er i den grad gjennomsyret av giften et fåtall CO2-fanatikerne sprer om seg, at det ikke lenger fungerer, noe man lett kan konstatere ved å se på nyhetene: Helt plutselig, ubedt og uten forvarsel, bringes CO2 inn i samtalen, samtidig som all logikk forsvinner, og fanatismen tar overhånd.

De dreper de grønne plantene i fanatismens navn, og deres stormannsgalskap kjenner ingen grenser: Ikke bare tror de at de kan kjøle ned og terraforme planeten (som om det skulle være av noen som helst nytte, med en istid rett rundt hjørnet), de tror også at de «redder verden». Deres vanvidd er tilnærmet grenseløs når de påpeker at vi må gjøre noe med klimaendringene (hvilket vi selvsagt ikke kan gjøre noe med, ettersom 99 % av Jorden holder en temperatur på over 1 000 grader celsius), med andre ord er deres galskap så stor at man kan mistenke dem for å tro at de er guder.

Slike fanatikere bryr seg ikke lenger om at mennesker sulter i hjel, men de kan godt finne på å redusere vanlige menneskers inntak av visse matvarer for å forhindre at den største mulige synderen i deres øyne, de grønne plantenes livgivende CO2, slipper ut i naturen. Fanatikerne kan ikke diskutere politikk uten å avsløre sin aversjon mot CO2 i hytt og pine, hvorfor de utgjør en alvorlig fare for samfunnet ved at de trenerer og innfører stadig nye CO2-momenter i enhver politisk diskusjon.

Nå har disse CO2-motstanderne allerede fått taket på oss andre intetanende mennesker, ved at de har lurt oss til å komme med klimamål, hvorved de kan presse nærmest uhorvelige mengder med penger ut av oss, hvilket de selvfølgelig gjør. Det såkalte «grønne skiftet» innebærer i virkeligheten at disse fanatikerne har lurt seg til å ta våre penger og drepe de grønne plantene for derved å utrydde alt liv, hvilket ikke affiserer dem det ringeste, så lenge de i deres eget hode «redder verden» ved å redusere innholdet av CO2 i Jordens atmosfære, og helt uten grunn dreper de grønne plantene.

Vi andre bruker såpass mye av vår tid til å bekjempe dem, at vi simpelthen ikke rekker å ta tak i de giftige og virkelig skadelige utslippene, huggingen av regnskog eller utslipp som skader ozonlaget, for CO2-fanatikerne er så meget farligere, de er allerede i ferd med å ruinere oss, i og med at de nedlegger kjernekraftverk og forårsaker knapphet på kunstgjødsel, mat, drivstoff, strøm og varme.

Således bør man gjøre noe med CO2-fanatismen i samfunnet, enten ved å tilby behandling gjennom det offentlige helsevesenet, eller rett og slett forby all offentlig og profesjonell fremføring av CO2-fanatisme på nyhetene, i TV eller i andre media. Hvis vi ikke gjør noe med CO2-fanatismen nå, kan det bli for sent. Menneskeheten og alt liv på Jorden står i fare for å dø ut på grunn av CO2-fanatisme: Når alle er smittet, vil vi trolig dø ut, og årsaken vil i så fall være en medfødt menneskelig svakhet, tendensen til CO2-fanatisme, som ikke ble diagnostisert og behandlet i tide.

Lenken under viser at Jordens temperatur har steget minst 2 grader ikke mindre enn 4 ganger de seneste 500 000 årene, og utgjør et firedobbelt bevis på at de periodiske globale oppvarmingene ikke er menneskeskapte. Dermed må selv de mest iherdige forkjempere innrømme at CO2-fanatisme ikke kan ha noen logisk årsak.

https://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Vostok_Petit_data.svg

For å utdype ytterligere: De grønne plantenes fotosyntese krever CO2, og via denne prosessen har de produsert all oksygen i vår atmosfære. Også fossile brennstoffer, kull, olje og naturgass, er et resultat av fotosyntese gjennom millioner av år. Hvis vi reduserer antall grønne planter, risikerer vi å dø ut. Likevel er dagens samfunnsagenda langt på vei å strupe de grønne plantene. Påstanden er at en slik feilslutning må skyldes fanatisme: Når alt annet er utelukket, gjenstår kun sannheten, hvor utrolig den enn måtte fortone seg. Blant annet innebærer FNs klimamål, skulle de bli oppfylt, en katastrofe. Til tross for at andelen CO2-fanatikere neppe overstiger 10 %, har de langt på vei kuppet samfunnet. Nå må vi andre stå frem, og ikke la fanatisme utrydde livet slik vi kjenner det. La de grønne plantenes CO2 være i fred, det er alt vi ber om!

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De har nå endelig kommet til at å nå målet, 1,5 gradene, kan de se langt etter. De må har kjørt Africa rally med elektrisk bil.....hmmmmmm?

1

Epilog

Ettersom den geologiske oppvarmingen av Jordens overflate ifølge ovennevnte bevis ikke skyldes menneskeskapte utslipp av CO2 til atmosfæren, vil FNs klimamål ikke kunne nås, hvilket betyr at et seriøst forsøk på å nå et slikt mål, koste hva det koste vil, vil medføre ikke bare et bunnløst pengesluk, men også at vi langt på vei vil stå i fare for å utrydde de grønne plantene. Når man forstår at ingen normale mennesker ville la det gå så langt, forstår man også hvorfor CO2-fanatisme bør fordømmes. For å være på den sikre siden, presiseres også følgende: Hold opp med CO2-reduserende tiltak øyeblikkelig, primitive mennesker, dere er en skam for hele menneskeheten: Fjern CO2-restriksjonene helt, og tal aldri mer om å redusere utslipp av CO2 til atmosfæren, tvert imot, slipp ut mer CO2 til atmosfæren, slik at det går oss vel og vi kan leve lenge på Jorden.

1

Kommer ikke på tale mann.....tenk å slippe taket i alle inntektene det innbringer,eller avgifter heter det. Bare å bruke ordet CO2 får drivstoffprisene til stige osv. Tenk om vi heller kunne bruke tid og krefter på å få erstattet plasten med noe selvdestrukserende. Plasten er nok adskillig værre for framtida en CO2 gnålet.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
2 svar
Laster...