Politikk - Norsk

erdetslik

Vil det være slutt for Frp . . . . . ?

Vi igjennom mange år sett hvordan media og journalister har hetset, hånet og latterliggjort politikere fra Frp igjennom mange, mange år . . . . . . .
Og her er svaret på det . . . . .
Kun 1,9% av journalister og redaktører ville ha stemt Frp - det er altså hele 98,1% av journalister og redaktører som er motstandere av Frp, mens
10,3% av journalistene er kommunister og ville derfor stemt Rødt
17,1% av journalistene er semikommunister og ville ha stemt SV
15,1% av journalister og redaktører ønsker en kommunistisk tilværelse der de ønsker å bli tvunget til å leve etter MDG's livstil og livssyn.
Egentlig litt skremmende utsikter
Kommunistene i Rødt vil at skal eie alle driftsmidler og da det meste av all produksjon.
SV kan akseptere privat næringsliv om de ikke tjener penger / har overskudd, men om de har overskudd skal det deles med andre.
MDG ville vel først legge ned all oljevirksomhet innen 2020, 2025, 2030 . . . . . . . .
Og prater om grønt skifte uten at noen har klart å skape lønnsomme arbeidsplasser av det.
Og dette blir da støttet av 42,5% av journalister og redaktører . . . . . . .

Og når 98.1% av journalister og redaktører som skriver om politikk er motstandere av Frp, hvordan kan da Frp overleve. Det meste av det Frp er for, er da journalister i mot.
Journalister ønsker ikke Frp som parti, men de vil gjerne at Rødt, SV og MDG skal overleve og gjerne bli større - og selvfølgelig AP som 25% av pressefolk støtter.

Jo, da er det riktig som Selbekk sier; Flere fra Høyre og Frp må søke opptak på journalisthøgskolen og utdanne seg til journalister.
Hvis ikke vil både Høyre og Frp forsvinne som politiske parti . . . . . . .
Og Staten vil på sikt overta alt næringsliv - bortsett fra kiosker og servering . . . . . . .

Bilde

Nye tall: To av tre journalister stemmer på venstresiden

Dersom journalister var de eneste med stemmerett ville 120 av 169 stortingsrepresentanter kommet fra Rødt, SV, MDG eller Ap.


Bilde www.nettavisen.no
1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er faktisk et dårlig tegn når media "elsker" en politiker.

Her er en av medias ynglinger (Joseph Robinette Biden jr):
https://twitter.com/UsefulIdiotpod/status/1518986960026677249

Hva med denne?
Stoltenberg om bombingen av Libya:
«utmerket trening for det norske luftvåpenet»

"Det er tidligere kjent at Jens Stoltenberg var den viktigste pådriveren da Norge gikk til krig i Libya i mars 2011. I en ny bok av den svenske forfatteren Daniel Suhonen kommer det fram at de svenske sosialdemokratene ble sjokkert over Stoltenbergs holdninger til krigen, skriver Klassekampen.

Ifølge Suhonen begrunnet Stoltenberg bombingen med at krigen var «utmerket trening for det norske luftvåpenet», et utsagn som ifølge boka både sjokkerte og provoserte sentrale svenske sosialdemokrater."
https://www.dn.no/jens-stoltenberg/nato/stoltenbergs-holdning-til-libya-krigen-sjokkerte/1-1-5212185

2

Det vil ikke være slutt på Frp. Husk hvordan SP var nede på sperregrensen. Kun de som kjente fjøslukten hver dag på våren , stemte på de. Slik vil Frp komme opp igjen. Men Frp bør legge av seg den serviliteten de har for de aller rikeste. De bør klare seg med folks flest sine penger.

1

To av tre høres veldig lavt ut, med tanke på hvor lite mangfoldig norsk presse er.
Alle aviser skriver de samme tingene, har de samme meningene, og forteller deg hva du skal tenke.

2

Nei , Det er IKKE slutten for FRP for når vanlige folk ser hvor mye de har blitt " lurt / bløffet og svindlet for av hva de egentlig har stemt på AP + SP så vil antagelig situasjonen snu seg til fordel for FRP pga. så langt er det kun FRP som har talt for at vanlige folk skal få det lettere og enkler i hverdagen . Vanlige folk vil nok etterhvert oppdage på hvilken rettning politikken til spesielt AP egentlig = KOMMUNISTISKE TANKEGANG OG STYRESETT , OPPFORDRER ALLE Å LESE AP`s historie fra Gerhardsen , Gro Harlem Brundtlandsin tid + Treholt saken.Bør absolutt ha med deg i tankene rundt AP - at det er et parti tuftet på bolsjevikenes ideer .

Sylvi Lisrhaug og FRP ; Etter Støres Ukraina-tale: Krever lavere bensin- og dieselpriser
Det virker ikke som de skjønner hvor alvorlig situasjonen er for mange bedrifter som er avhengig av å bruke mye drivstoff. Mange er nå redd for at bedriften vil gå konkurs om dette fortsetter. Dette skjer samtidig med at statskassen flommer over av olje, gass og strøminntekter. Staten blir rik og resten av oss blir fattigere, sier Listhaug.
Roy Steffensen (Frp) i den muntlig spørretime på stortinget. Vidar Ruud / NTB
Frp klarte ikke å få med seg noen andre partier på sitt forslag om å fjerne veibruksavgiften og CO2-avgiften på drivstoff.
Frp foreslo å fjerne de to avgiftene helt. Partiet ville også at en reduksjon av momsen på drivstoff skulle vurderes hvis dagens høye priser fortsetter.
Finanskomiteen har nå gitt sin innstilling. Ingen partier støttet Frp.

AP er de største bløffmakerne i politikken , de er ikke interessert i oss vanlige folk KUN for å få en stjerne i internasjonal politikk . DET ER MÅLET TIL AP OG derfor er de IKKE INTERESSERT Å GJØRE NOE FOR OSS VANLIGE FOLK SÅ VI FÅR DET LETTERE .
1 Pendlerboligene hvor AP har de fleste og mest graverende tilfeller
2 Et hittil ukjent notat foreslo embetsverket på Statministerens kontor at Jonas
Gahr Støre ( AP ) skulle ta grep i skattestriden rundt pendlerboliger .Årsak Gunstig
beskattning , Det er utenkelig at politisk ledelse skal gripe inn i de pågående saker ,
KRITISK: Per-Kristian Foss reagerer
på fremstøtet fra toppjuristene på Statsministerens kontor.
3 Hjuksing / Triksing med reiseregninger
4 Ansettelesen av Sentralbanksjefen selv om han har trukket seg
5 De må presses av oppisisjonspartiene for at de skal følge EUs og USA s
sanksjoner
6 De har lovet sine velgere ; Nå er det vanlig folks tur , med skatteletter etc. som
er en mega bløff alt har blitt mye dyrere for vanlige folkshusholdning som strøm /
fjenvarmepriseneog kompensasjonen er ikke hvert mye, driftstoffprisene er hinsidig all
fornuft .

Her er enda flere av løgnene og falskheten til regjeringen i Frode Berg-saken 2021:
Nei til hemmelighold. 2022: Ja til hemmeligholdI fjor kalte Ap det misbruk å holde sammendraget i Frode Berg-rapporten hemmelig, og fikk støtte fra Sp.
Nå stemmer begge partiene mot offentliggjøring av samme rapport.
I REGJERING: Ap og Sp var mot hemmelighold av Frode Berg-rapporten. Et år seinere er Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedums partier i regjering, og partiet stemmer mot å avgradere. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet

En ny løgn fra AP v/ oslo – byrådsleder ;
Hvor lenge har Raymond sittet som byrådsleder ?
Og hvorfor har ikke Raymond gjort noe men å skylde på tidligere byråd det er vel det eneste de greier når de er handlingslammet og kun lar seg diktere av MDG ,
Oslo-byrådsleder Raymond Johansen mener forgjengerne – det Høyre-styrte byrådet – somlet i å skaffe ny vannforsyning. Resultatet er dagens vannkrise, sier han.

Flere politikere mistenkt i pendlerboligsaken: Avhøres i nær fremtid
Flere enkeltpersoner har fått status som mistenkt i saken om Stortingets pendlerboliger. Foreløpig er det ikke kommet anmeldelser fra Skatteetaten, opplyser politiet.

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 pga. de
HOLDER IKKE NOEN AV SINE VALGLØFTER OG FARER KUN MED LØGN PÅ LØGN PÅ LØGN OG UTNYTTER / SVINDLER ALLE GODENE DE
HAR GITT SEG SELV MED VÅRE SKATTEPENGER ( pendlerboliger , reiseregninger , stortinget har med AP i spissen bevilget seg selv høyere lønn ,
dobbelt med feriepenger ) og SP KUN som bare dilter etter AP dette er skammelig på velgernes vegne at norske politikere har blitt så KORRUPTE .

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
2 svar
Laster...