Politikk - Norsk

skuterud

Hvor ble de av?

Jeg leser Grete Faremo ,ansatt i FN systemet, har fått problemer. Jeg er klar over at veldig mange , særlig, de med lang fartstid og i den innerste krets, har blitt belønnet i ettertid. Det som kunne være av både min og almen interesse er vel hvor de forskjellige har havnet og i hvilke stillinger. Og hvor lang tid det vil ta før f.eks. Tajik er tilgitt og tilbake ved kongens bord? Det virker som toppstillinger i utlandet er klare for de utvalgte og det gjelder og bare holde tungen noenlunde rett i en viss tid. Men, selvfølgelig, det er lett og glemme og tilgi. Jeg tror ikke noen griper tak i dette, for det gjelder vel stort sett folk våre journalister kjenner og forsøker og plassere inn i "passende" stillinger. ett grotesk eksempel her synes jeg enkeltes framsnakking av Stoltenberg har vært. Men det er, og vil komme flere. Støre har sikkert ambisjoner, og igjen ,i så fall vil jeg kalle det utrolig ufortjent av en som ikke klarer sin rolle som statsminister her,, skal belønnes, (kjøpe) en stilling der ute. Men vi skal både tynes og bedras. Men dette med "godt betalte" stillinger utenlands, er vel av alles interesse????

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvilke internasjonale stillinger de får avhenger veldig av hvor mye penger våre politikere bruker på internasjonale støtte prosjekter.

Det er derfor de gir bort strømmen vår til lav pris, mens vi må betale åger priser her hjemme?

De bruker våre ressurser til å blidgjøre fremmede makter i bytte mot toppstillinger til seg selv, og vi må betale for det.

2

Iallefall har jeg aldri på mine leveår hørt en politiker si nei takk til en stilling...grunnet "Jeg har ikke kompentanse til den stillingen"
den uttalelesen kunne spart oss for tapet av en utrolig mengde milliarder i tåka.

3

Hun er jurist uddannet og godt kvalifisere.. dette er en ikke sak.

1

Bør absolutt ha med deg i tankene rundt AP - at det er et parti tuftet på bolsjevikenes ideer om hvordan samfunnet skal fungere = "Bolsjevikene, med Lenin i spissen, gikk inn for at partiet skulle være et eliteparti som skulle lede arbeiderklassen. Det skulle bestå av de politisk og ideologisk mest bevisste. De som ikke fulgte partiets linje i alle hovedspørsmål og som ikke var aktive skulle utelukkes." Dette er en ideologi og et miljø som bl.a. Gro Harlem Brundtland kjenner meget godt. Og man kjenner vel egentlig igjen ideologien innen AP, der AP skal være et eliteparti som skal styre . . . . . . .
Og da er slike "overtramp" som Tajik nå har begått mindre viktig - ideologien og makt er det viktigste fro å fremdeles være eliten .
Det vi håpet at Europa skulle være i dette tiåret og framover, vil aldri bli, sier Støre, som samtidig påpeker at Norge vil få en nøkkelrolle i et nytt Europa hvor Russland har spilt seg selv ut over sidelinjen. Dette er det AP ” jakter etter ” , AP er de største bløffmakerne i politikken , de er ikke interessert i oss vanlige folk KUN for å få en stjerne i internasjonal politikk DET ER MÅLET TIL AP f.eks. FN, WHO , NATO , Europarådets generalsekretær og derfor er de IKKE INTERESSERT Å GJØRE NOE FOR OSS VANLIGE FOLK SÅ VI FÅR DET LETTERE .

2

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
2 svar
Laster...