Politikk - Norsk

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglefser Kjerkhol, den leende rabulistpopulisten Vedum, Den retthaverske Tajik og RøreStøre.

Det har vært en sutring og en klaging ut av en annen verden mot den svært solide Solberg regjeringen, som Regjeringen selv nå sier er falsk. De har løyet for å vinne valget, og når de nå har fått makten så bekrefter de at forrige Regjering har levert en svært god og robust kommuneøkonomi over til den nysosialistiske reversregjeringen til Jonas Gahr Støre.

Løgnere blir ikke gjenvalgt. Dette må få følger.

Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja ,tenk om løgnere ikke ble gjenvalgt, men plassert der løgnere og kjeltringer hører hjemme. Det er lov og håpe...

1

Politikk er gi og ta. Alt man ønsker får man ikke selv om man slåss for det. Godt eksempel er reverseringen av Innlandet. Et mål for Senterpartiet, og som etter folkeavstemming fikk folkets ja, men som Arbeiderpartiet ikke ville høre på. Dette sviket bør brennes inn i netthinnen til fremtidige valg...

Veien å gå er selvfølgelig en ren Senterpartiregjering :)

1

SP er de største skrikhalsene siden komiske Ali, hylte og bare seg over hvor galt alt var ubder Erna, og er knapt kommet innenfor døra før løgnene begynner. SP var en gang et parti jeg kunne stemt på, men nå er det bare komplett uaktuelt. Reversregjering deluxe, spedd ut med inkompetanse og løgner

1

Det er stor sannsynlighet for at de blir gjenvalgt. De gjør i hvert fall alt de kan for å manipulere valget ved å gi 16 åringer stemmerett, og de kan regne med stemmene fra de som kom hit i 2015 da alle syrerne kom over grensa.

1

Det er lite trolig at Støre blir gjenvalgt. Regjeringen er for snever og for gjerrig.

2

Nei. Regjeringen er ikke gjerrig. De sparer ikke på noe når de skal støtte tiltak, eller organisasjoner i utlandet. Det er sånn de får seg toppjobber etter de er ferdige i politikken.

1

• AP er de største bløffmakerne i politikken , de er ikke interessert i oss vanlige folk KUN for å få en stjerne i internasjonal politikk . DET ER MÅLET TIL AP OG derfor er de IKKE INTERESSERT Å GJØRE NOE FOR OSS VANLIGE FOLK SÅ VI FÅR DET LETTERE .

Her er enda litt mer om regjeringens bløffing og falskhet ;

1 Pendlerboligene hvor AP har de fleste og mest graverende tilfeller
2 Et hittil ukjent notat foreslo embetsverket på Statministerens kontor at Jonas
Gahr Støre ( AP ) skulle ta grep i skattestriden rundt pendlerboliger .Årsak Gunstig
beskattning , Det er utenkelig at politisk ledelse skal gripe inn i de pågående saker ,
KRITISK: Per-Kristian Foss reagerer
på fremstøtet fra toppjuristene på Statsministerens kontor.
3 Hjuksing / Triksing med reiseregninger
4 Ansettelesen av Sentralbanksjefen selv om han har trukket seg
5 De må presses av oppisisjonspartiene for at de skal følge EUs og USA s
sanksjoner
6 De har lovet sine velgere ; Nå er det vanlig folks tur , med skatteletter etc. som
er en mega bløff alt har blitt mye dyrere for vanlige folkshusholdning som strøm /
fjernvarmeprisene og kompensasjonen er ikke hvert mye, driftstoffprisene er hinsidig
all fornuft .

Vi kan ikke ha sånne priser over tid, det blir altfor ekstremt for folk, det er det ikke noe tvil om. Akkurat nå så er det veldig mye som skjer. Det er klart at hvis dette blir et nivå som vil vare, så er det altfor dyrt for folk, sier han.
– Hvis vi ser dette fortsetter så må vi ta grep, sier finansministeren.
• Sverige har senket drivstoffavgiften slik at pumpeprisen blir 1,30 svenske kroner billigere per liter. Tiltaket trådte i kraft 1. mai og skal vare ut september. I tillegg skal alle svenske bileiere få 1000 kroner i kompensasjon. Bileiere i distriktene får 500 kroner ekstra, 1500 totalt.
• Frankrike har innført et midlertidig drivstoffrabatt på 0,18 euro per liter. Ordningen trådte i kraft 1. april og varer ut juli. Den franske regjeringen jobber med å erstatte tiltaket med et som er spesifikt rettet mot grupper med lav inntekt som kjører mye. Folk som er avhengige av bil for jobben kan også få en tilleggsrabatt på skatten.
• Italia har redusert drivstoffavgiften 0,25 euro, som fører til at pumpeliterprisen blir 0,30 euro billigere. Ordningen, som skulle avsluttes etter april ble forlenget som del av en større redningspakke som skal demme opp for konsekvensene av EUs sanksjoner mot Russland, som står for 40 prosent av Italias naturgass.
• Også Storbritannia, Nederland og Spania er blant landene som har tatt grep for å senke pumpeprisen.
Spørsmålet er derfor: Hvorfor ikke Norge?

Økonomer mener finansministeren burde vært ærlig på at folk får mindre penger å rutte med fremover.

Vanlige folk vil nok etterhvert oppdage på hvilken rettning politikken til spesielt AP egentlig = KOMMUNISTISKE TANKEGANG OG STYRESETT HVOR ALT ER TUFTET PÅ LØGN OG FALSKHET , OPPFORDRER ALLE Å LESE AP`s historie fra Gerhardsen , Gro Harlem Brundtlandsin tid + Treholt saken.Bør absolutt ha med deg i tankene rundt AP - at det er et parti tuftet på bolsjevikenes ideer .

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 pga. de
HOLDER IKKE NOEN AV SINE VALGLØFTER OG FARER KUN MED LØGN PÅ LØGN OG HVOR FALSKHETEN RÅDER OG DE UTNYTTER / SVINDLER ALLE GODENE DE HAR GITT SEG SELV MED VÅRE SKATTEPENGER ( pendlerboliger , reisereninger , stortinget har med AP i spissen bevilget seg selv høyere lønn , dobbelt med feriepenger og SP KUN som bare dilter etter AP dette er skammelig på velgernes vegne at norske AP har blitt så KORRUPTE .

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
2 svar
Laster...