Pumpeprisen idag 24.05.2022 og billigste var Kr.26,37 . dette blir sykere og sykere

Nok en løgn og falskhet fra regjeringen og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).

Uttalelse fra en TAFATT OG HANDLINGSLAMMET FINANSMINISTER

Det er sykt dyrt. Det er helt elleville høye priser. Vi har aldri sett en slik ekstrem økning før, sier Vedum til P4.

Bensinprisene når stadig nye høyder. Dersom situasjonen fortsetter, så må regjeringen ta grep, sier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).

SP v/ Arnstad har sagt at SP skal ikke sitte i en regjering som øker drivstoff prisen og de sitter i regjering fortsatt enda UTEN å ha redusert drivstoff avgiftene .

Analytikere i Rystad Energy har pekt på at prisene kan bikke 30 kroner. Flere, deriblant Norges Automobil-Forbund (NAF), har pekt på at drivstoffavgiftene må settes ned. Det er én av tingene regjeringen nå ser på, sier Vedum.
– Vi kan ikke ha sånne priser over tid, det blir altfor ekstremt for folk, det er det ikke noe tvil om. Akkurat nå så er det veldig mye som skjer. Det er klart at hvis dette blir et nivå som vil vare, så er det altfor dyrt for folk, sier han.
– Hvis vi ser dette fortsetter så må vi ta grep, sier finansministeren.
• Sverige har senket drivstoffavgiften slik at pumpeprisen blir 1,30 svenske kroner billigere per liter. Tiltaket trådte i kraft 1. mai og skal vare ut september. I tillegg skal alle svenske bileiere få 1000 kroner i kompensasjon. Bileiere i distriktene får 500 kroner ekstra, 1500 totalt.
• Frankrike har innført et midlertidig drivstoffrabatt på 0,18 euro per liter. Ordningen trådte i kraft 1. april og varer ut juli. Den franske regjeringen jobber med å erstatte tiltaket med et som er spesifikt rettet mot grupper med lav inntekt som kjører mye. Folk som er avhengige av bil for jobben kan også få en tilleggsrabatt på skatten.
• Italia har redusert drivstoffavgiften 0,25 euro, som fører til at pumpeliterprisen blir 0,30 euro billigere. Ordningen, som skulle avsluttes etter april ble forlenget som del av en større redningspakke som skal demme opp for konsekvensene av EUs sanksjoner mot Russland, som står for 40 prosent av Italias naturgass.
• Også Storbritannia, Nederland og Spania er blant landene som har tatt grep for å senke pumpeprisen.
Spørsmålet er derfor: Hvorfor ikke Norge?

Det blir klarere og klarere for vanlige folk at AP`s politikk er tuftet på kommunismens tankegang og styresett hvor FALSKHET OG LØGNER RÅDER OG som NÅ VISES I POLITIKKEN TIL AP pr.d.d. hvor SP også følger i samme sporet hvor FALSKHET og LØGNER RÅDER .

1

I Norge så har dere en forferdelig person i statsminister og finansminsterstolen at det vil skade landet for årtier.

1
Laster...