Politikk - Norsk

erdetslik

Heksen Tonje Brenna

Tonje Brenna viste i sin tale at hun, er (pent sagt) ufin, nærer ingen respekt og maktkåt.
Og da er det godt Heksen Tonje Brenna viser sitt rette jeg med slenge litt drit til Kongen og Dronningens datter (som heks). Kongen har alltid vist storsinn, og finner (forhåpentligvis) en anledning til å gi tilbake til heksen Tonje Brenna.
Tonje Brenna er ikke verdig en plass ved Kongens bord - av flere grunner.
For noen år siden (under MeToo-perioden var hun sambo med en annen AP-politiker som var rangert som nr 2 på valglisten i Troms - og det var tydeligvis ikke godt nok for maktkåte heksen Tonje Brenna. Og kunnskap er makt. Den maktkåte heksen Tonje Brenna visste at en av Hennes AUF-venninner hadde "hatt seg" Nr. 1 på AP's valgliste for Troms. Og da viste Tonje Brenna seg som en heks fordi hun I MOT venninnens ønske offentliggjorde venninnens seksuelle forhold til den mye eldre listetoppen. Som uten særlig press trakk seg politikk og valg slik at Tonje Brenna's sambo rykket opp som listetopp og sikker plass til Stortinget.
Og det var vel også en handling som viser hva den maktkåte heksen Tonje Brenna ikke er verdig en plass ved Kongen's bord. Jeg syntes dette var en passende avdeling å legge fram Tonje Brenna's egenskaper og hva slags folk Støre velger som statsråder.

Bilde

Statsråd vitset om Märthas forlovelse

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) deltok tirsdag kveld på en fest i regi av tenketanken Agenda. I sin tale fleipet hun om forlovelsen mellom Durek Verrett og prinsesse Märtha.


Bilde www.msn.com
3
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Noen kvinnfolk er virkelig hekser….rene dritstøvler. Noe med genene mon tro?

1

At Tonje Brenna kan opptre som en "maktkåt heks" tror jeg nok, og det er unødvendig å vitse om en forlovelse, mange vil oppfatte som en stor vits.

1

HAHA, synes jo det var litt artig det TB sa da. Men når det er sagt, så er jo PERSONEN TB et mareritt av en Norsk kvinne. MeToo er noe av det feigeste og usleste som finnes. Dagens Ap har dessverre blitt tatt over av denne galskapen, siden partiet styres av en liten gjeng feite, mannehatende has-beens i Oslo.

1

Det trådstarter ikke er klar over er at blant sjamaner står hekser høyt i kurs og omvendt. Moderne hekser, som i Wicca og andre paganistiske religioner, er nemlig ikke onde vesener som driver med faenskap. Heller tvert om. Wicca og sjamanisme er begge naturreligioner: https://snl.no/wicca https://snl.no/sjamanisme
I begge disse religionene er heks en hedersbetegnelse.
Trådstarters agenda er selvsagt å skrive mest mulig dritt om alt til venstre for Høyre og FrP. Det finnes da et hav av andre hendelser i alle politiske leirer som man definitivt kan karakterisere som uegnet som statsråd. Dette eksempelet er bare latterlig å trekke frem i så måte.

3

Nå, Einar, egentlig litt (eller egentlig veldig) festlig at en slik uttalelse fra kommer fra nettopp deg, som trodde du hadde fått "Lønn for strevet" (med alle dine negative uttalelser om Frp) når Frp sank til noe under 10% oppslutning . . . . . . .
Men du har vel et ønske om å glemme det . . . . . . .
Nå har ikke jeg noen ambisjon om nå et slikt mål, det klarer nok AP med Støre, Tajik og Tonje Brenna best selv.
Men jeg vil skrive om en heks som oppfører seg ufint, slik du med så stor glede har gjort tidligere . . . . . . . .
Og om du og dine "venner" av "vanlige folk" synes det var respektfullt og festlig av Tonje Brenna å kalle Prinsesse Märtha en heks, så sier vel det mest om AP-klanen.
Men siden Tonje Brenna brakte "heks" på banen, så ser jeg på Tonje Brenna som en maktsyk heks - som synes å avsky kongelige titler . . . . . . . . .

1

Hele forlovelsen er jo en stor vits. Martha hr mer enn nok med å ta vare på seg selv, og han øyner mer oppmerksomhet.

1

Hva er det du synes er en stor vits ?
Kan ikke dem få leve det liv de ønsker seg - uten at andre behøver å blande seg i.
Hva de gjør bryr jeg meg svært lite om, men at heksa Tonje Brenna kaller en annen kvinne heks når hun vel egentlig er en større heks sjøl, har jeg meninger om.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
29 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...