Noen kvinnfolk er virkelig hekser….rene dritstøvler. Noe med genene mon tro?

1

At Tonje Brenna kan opptre som en "maktkåt heks" tror jeg nok, og det er unødvendig å vitse om en forlovelse, mange vil oppfatte som en stor vits.

1

HAHA, synes jo det var litt artig det TB sa da. Men når det er sagt, så er jo PERSONEN TB et mareritt av en Norsk kvinne. MeToo er noe av det feigeste og usleste som finnes. Dagens Ap har dessverre blitt tatt over av denne galskapen, siden partiet styres av en liten gjeng feite, mannehatende has-beens i Oslo.

1

Det trådstarter ikke er klar over er at blant sjamaner står hekser høyt i kurs og omvendt. Moderne hekser, som i Wicca og andre paganistiske religioner, er nemlig ikke onde vesener som driver med faenskap. Heller tvert om. Wicca og sjamanisme er begge naturreligioner: https://snl.no/wicca https://snl.no/sjamanisme
I begge disse religionene er heks en hedersbetegnelse.
Trådstarters agenda er selvsagt å skrive mest mulig dritt om alt til venstre for Høyre og FrP. Det finnes da et hav av andre hendelser i alle politiske leirer som man definitivt kan karakterisere som uegnet som statsråd. Dette eksempelet er bare latterlig å trekke frem i så måte.

3

Nå, Einar, egentlig litt (eller egentlig veldig) festlig at en slik uttalelse fra kommer fra nettopp deg, som trodde du hadde fått "Lønn for strevet" (med alle dine negative uttalelser om Frp) når Frp sank til noe under 10% oppslutning . . . . . . .
Men du har vel et ønske om å glemme det . . . . . . .
Nå har ikke jeg noen ambisjon om nå et slikt mål, det klarer nok AP med Støre, Tajik og Tonje Brenna best selv.
Men jeg vil skrive om en heks som oppfører seg ufint, slik du med så stor glede har gjort tidligere . . . . . . . .
Og om du og dine "venner" av "vanlige folk" synes det var respektfullt og festlig av Tonje Brenna å kalle Prinsesse Märtha en heks, så sier vel det mest om AP-klanen.
Men siden Tonje Brenna brakte "heks" på banen, så ser jeg på Tonje Brenna som en maktsyk heks - som synes å avsky kongelige titler . . . . . . . . .

1

Hele forlovelsen er jo en stor vits. Martha hr mer enn nok med å ta vare på seg selv, og han øyner mer oppmerksomhet.

1

Hva er det du synes er en stor vits ?
Kan ikke dem få leve det liv de ønsker seg - uten at andre behøver å blande seg i.
Hva de gjør bryr jeg meg svært lite om, men at heksa Tonje Brenna kaller en annen kvinne heks når hun vel egentlig er en større heks sjøl, har jeg meninger om.

1
Laster...