Må poste denne og, som nettopp kom inn:

https://www.nrk.no/sorlandet/ap-veteran-hardt-ut-mot-store_-_-uvirkelig-1.15995138

AP i Agder og Kristinsand regelrett slakter RøreStøre og ReversGjelsten på prosess, involvering og konklusjon. Nå vil jo snart AP sine egne velgere ha Erna tebake?? Stenseng går på Repeat, som alltid når det er kaos, hun vil «ha dialog» og «se fremover», samt «vanskelig sak»…. La oss inderlig håpe at denne Regjeringen ikke får en skikkelig vanskelig sak å bryne seg på, når de surrer til enkle saker som dette så kan en bare se for seg kaoset de vil skape når det virkelig gjelder å være presis! Det er nesten uvirkelig å se Arbeiderpartiet, tidligere Ørn, surre til alt de tar i!

1

Skjønner ikke at disse politikerene vil vifte med denne saken. Like mye som de vifter med Politireformen, sykehus reformer, skolereformene...navnebytter til milliarder, allt sammen politisk viss vass i sin tid. De reklamerer jo for hvor fantastisk idiotien kan bli? Nå skal der snus andre veien. Fy..te...rakkeren for noen....
Hvor ellers i europa tror dere at dere finner maken til tomskalle politikk? Prøv. Les og bli belært. Tenk om en eneste politiker en gag kunne si " nei takk, dette har jeg ikke kompetanse til å ta på meg". Neida ,her gjelder kjønnskvotering, og klatring på rangstigen. Ingen ser at de 5 øverste trinnene er merket rødt. Noen politikere burde i det minste ane at rødfargen varsler om, noe?
Innkompetanse.

2

Jeg er resd for at dette er blitt Ape politikk heller enn Ap politikk, vi skal som Kanpuchea tilbake til fortiden…

1

Jeg synes "Revers-regjering" er en passende tittel for en regjering som ønsker å ta oss tilbake til fattigdoms tiden, da folket ikke hadde rettigheter, ressurser, og måtte tie.

2

De har ikke tenkt på hva som skjer når vi kommer til makten igjen, og skal kjøre Revers på ReversRegjeringen. Hodeløst.

1
Laster...