Politikk - Norsk

Arrcab

Norge som Klimanasjon

Hvordan kan eller skal Norge, med o,5% av verdens utslipp, være en ledende klimanasjon, når land med de virkelig store utslipp av klimagasser ikke bryr seg?
Belona er dritt lei, og den ene "blondinen" etter den andre fra WWF, Zero og GP, er fortvilet når overmodige og umulig klimamål ikke oppfylles. Deres løsninger er enten umulige å gjennomføre, teknikk som ikke er utviklet, eller stramme grepet om folkets økonomi så kraftig, at reduksjonene ender med opprør og anarki.
Nå må noen voksne politikere manne seg opp til å fortelle oss sannheten. Klimamålene er en ren fiksjon, som selv fanatikere ikke tror på.

2
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Norge er en klimaversting. Mye propaganda. Lo av miljøvernminister da han fjaset på NRK denne uken. Beskrivelsen av verktøykassen var fornøyelig.

1

Vi har deklarert for lengst at vi… egoer, vil være først best og kan vi bli enda bestere, trår vi gjerne til. Lider vi av noen form for pesonlighetsforstyrrelse?

1

Om vi lider av en latent personlighetsforstyrrelse, eller har et nedarvet husmannsyndrom, etter hundrevis av år som et fattig land i Europa, er usikkert. Sikkert er det i allefall, at vi liker å vise vår rikdom og betalte godhet, og helt til topps i de politiske gemakker, er vi utrolig sårbare for kritikk. Vi må etter hvert forstå, at i denne flommen av gavmildhet, lydighet og kjøpt sympati, følger avhengighet, utnyttelse og misunnelse. Krefter som står klar med sin kritikk, når vi har behov for å omprioritere, eller redusere for å hjelpe oss sjøl.
Selv om godhet eller klimaindustrien appellerer til vår samvittighet, er det lite vi gjør som vi må, men vi gjør det fordi vi kan.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
29 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...