Verden er syk og korrupt i alle retninger. Akkurat som det står i Bibelen skal skje i de siste tider.

1

Ved å benytte "antisemittisme" på dette, er du med på å vanne ut begrepet. De eneste som tjener på en slik utvanning, er de egentlige antisemittene.
Vestbredden er okkupert av Israel - å påpeke dette eller å reagere på dette er ikke antisemittisme.
Israel er like "forankret i folkeretten" som de fleste andre stater. Men Vestbredden er ikke en del av Israel, og er ikke anerkjent som en del av Israel - verken av Norge eller de fleste land vi sammenligner oss med, og folkeretten gir ikke Israel noen spesielle rettigheter over området. Vestbredden var ikke en del av område som "den jødiske staten" skulle bli tildelt i følge FNs delingsplan og var ikke en del av det som ble anerkjent som Israel da staten ble opprettet. Internasjonalt ses området på som okkupert av Israel - og dermed gjelder 4. Genevekonvensjon som Israel stadig bryter. (Og 4. Genevekonvensjon ER folkerett.)

At varer merkes med opprinnelsesland har vært praksis i lang tid - det er ingenting antisemittisk ved at appelsiner merkes med "Spania" eller dadler med "Iran" eller mandler med "USA" - så hvorfor skulle det være antisemittisk at varer produsert i Israel markeres som israelske? Og siden varer produsert på Vestbredden ikke er produsert i Israel, vil det vel være feilmerking å angi dem som israelske...

1
Laster...