Politikk - Norsk

jaha1255

Foreslår å heve aldergrensen for pensjon

Pensjonsutvalget: Vil innføre flytende pensjonsalder
Pensjonsutvalget vil gi minstepensjonistene samme lønnstillegg som arbeidstakere. De uføre skal også kompenseres. Men den store nyheten er at utvalget vil innføre en helt ny modell hvor pensjonsalderen gradvis blir høyere år for år.

Vil gi minstepensjonistene samme lønnstillegg som arbeidstakere må også gjelde vanlige pensjonister .

Kristin Skogen Lund har ledet utvalget ny modell hvor pensjonsalderen gradvis blir høyere år for år så nå må hun ha mistet all virklighets oppfatninig pga. en del bransjer og spesielt for ; Byggebransjen , Transport , Terminaler og lagerbransjen så blir en " skviset ut " ved 50+ til fordel for yngre ansatte med mye lavere lønn og helst fra østeuropa på dumping lønn .

Da må det først lages et lovverk som straffer arbeidsgiver som gjør /skviser ut voksne arbeidstager til fordel for mye yngre med meget høye bøter og samtidig må hun vær klar over at voksne arbeidtagere 50 + har mye mindre fravær enn de yngre arbeidstagerne .

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvor dum går det an å være før en statsråd blir fjernet? Hele reformforslaget må legges i en skuff men aller helst brennes. Norge har nok penger. Hold kjeftNÅ. Norge må få folk til å bli boende i dette drittkalde landet. Få inn yngre mennesker som vil bli boende her. For det kreves det for å få det til å gå rundt.
Høyre satte ned dette utvalget. Hele premisset for utvalget er feil.
Du blir eldre nå som før ved 60 årsalderen. Det gjelder også professorer. Vet jeg selv om de tror seg bedre enn andre så er Geriatrien slik. Så fjern dama statsråden fra Bergen og skrot planen. Norge mangler folk, ikke penger.
UNGE BØR TA DETTE SOM EN OPPFORDRING TIL Å FORLATE NORGE.

Så stygge og onde er altså folk ! Husk de har gjort dette før. Men vi vil ikke bli friskere! Det er løgn! Vi får flere sykdommer som vi overlever. Selv livslengde kan gå ned på grunn av diabetesbølgen fedmebølgen

2

Kristin Skogen Lund bidrar til at det er kun ledere som får noe ut av arbeidslivet.

2

Ikke bare har 50+ lavere sykefravær, de er mer lojale til arbeidsgiver også.
Yngre mennesker jobber noen år, får seg en ny jobb.

Og hvem kan klandre dem, sånn ledere behandler arbeidere.

1

Typisk Høyre: Man skal tvinges til å jobbe lenger, og få mer pensjon. Hvorfor? Jo, mens man jobber, tjener man én del til seg selv, én del til staten, og én del til arbeidsgiver v/Høyre. Dog får sliterne som ikke kan jobbe lenger, lov til ikke å få en stadig dårligere levestandard over tid, i motsetning til hva man tydeligvis har tenkt å gi de øvrige pensjonistene – slik blir nemlig pensjonene bærekraftige.

3

Tenker at før man skal gjøre noe med pensjonen til hvermannsen at de først røsker opp i alle særaldersgrenseordninger. 'Sliterne' som kan gå av 50 årene bør være historie i Norge

1

Jeg sier det igjen. Alle må forstå at staten ikke er der for å hjelpe og støtte deg. Dere må alle sørge for å sette av nok penger til egen pensjon.
Dette kommer bare til å bli enda verre. Ledergrådighet, kombinert med alle som kommer til landet bare øker behovet for arbeidskraft.

I gamle dager kunne man pensjonere seg ved 66 års alder, men i dag, siden vi er så produktive, vil de ikke la oss gjøre det.

https://www.youtube.com/watch?v=EeBYr-7qAXs

Så ikke hør på Wenche Myhre som sier man kan gjøre som vil bare man blir 66. For du skal være slave, ikke eie noe, og være lykkelig.

Edit: En eller annen av dagens samlebåndsmusikere kan vel lage en moderne versjon av "Når man blir 66", og kalle den "Når man blir 80".

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
29 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...