Hvor dum går det an å være før en statsråd blir fjernet? Hele reformforslaget må legges i en skuff men aller helst brennes. Norge har nok penger. Hold kjeftNÅ. Norge må få folk til å bli boende i dette drittkalde landet. Få inn yngre mennesker som vil bli boende her. For det kreves det for å få det til å gå rundt.
Høyre satte ned dette utvalget. Hele premisset for utvalget er feil.
Du blir eldre nå som før ved 60 årsalderen. Det gjelder også professorer. Vet jeg selv om de tror seg bedre enn andre så er Geriatrien slik. Så fjern dama statsråden fra Bergen og skrot planen. Norge mangler folk, ikke penger.
UNGE BØR TA DETTE SOM EN OPPFORDRING TIL Å FORLATE NORGE.

Så stygge og onde er altså folk ! Husk de har gjort dette før. Men vi vil ikke bli friskere! Det er løgn! Vi får flere sykdommer som vi overlever. Selv livslengde kan gå ned på grunn av diabetesbølgen fedmebølgen

2

Kristin Skogen Lund bidrar til at det er kun ledere som får noe ut av arbeidslivet.

2

Ikke bare har 50+ lavere sykefravær, de er mer lojale til arbeidsgiver også.
Yngre mennesker jobber noen år, får seg en ny jobb.

Og hvem kan klandre dem, sånn ledere behandler arbeidere.

1

Typisk Høyre: Man skal tvinges til å jobbe lenger, og få mer pensjon. Hvorfor? Jo, mens man jobber, tjener man én del til seg selv, én del til staten, og én del til arbeidsgiver v/Høyre. Dog får sliterne som ikke kan jobbe lenger, lov til ikke å få en stadig dårligere levestandard over tid, i motsetning til hva man tydeligvis har tenkt å gi de øvrige pensjonistene – slik blir nemlig pensjonene bærekraftige.

3

Tenker at før man skal gjøre noe med pensjonen til hvermannsen at de først røsker opp i alle særaldersgrenseordninger. 'Sliterne' som kan gå av 50 årene bør være historie i Norge

1

Jeg sier det igjen. Alle må forstå at staten ikke er der for å hjelpe og støtte deg. Dere må alle sørge for å sette av nok penger til egen pensjon.
Dette kommer bare til å bli enda verre. Ledergrådighet, kombinert med alle som kommer til landet bare øker behovet for arbeidskraft.

I gamle dager kunne man pensjonere seg ved 66 års alder, men i dag, siden vi er så produktive, vil de ikke la oss gjøre det.

https://www.youtube.com/watch?v=EeBYr-7qAXs

Så ikke hør på Wenche Myhre som sier man kan gjøre som vil bare man blir 66. For du skal være slave, ikke eie noe, og være lykkelig.

Edit: En eller annen av dagens samlebåndsmusikere kan vel lage en moderne versjon av "Når man blir 66", og kalle den "Når man blir 80".

1
Laster...