Dette er våre ressurser- så derfor bryr de seg ikke. De kan alltids øke skattene hvis de vil ha mer penger.
Sosialisme, velferd, omfordeling. Dere skjønner vel sammenhengen nå.

1

Var det ikke så at en del har fått feil vidnesbyrd på kompetanse evner?

1

Opprinnelig var det vel meningen at Stortinget skulle bestå av et gjennomsnitt av befolkningen . . . . . . .
Men jeg tror faktisk bedre om det norske folk enn de egoister, svindlere griske i befolkningen som nå er valgt inn i Stortinget.
"Vanlige norske borgere" er langt bedre enn det stortingsrepresentantene viser

1

Jeg tror det er feil å kalle dem idioter. De vet hva de gjør.
Når nesten alt de gjør er for å skade oss er det lett å forstå hvem de jobber for.
Utenlandske interesser. Milliardærene i Davos. Les på World Economic Forum sine sider.
Dette er en del av The Great Reset.

Først må økonomien krasje, så tror de galningene at de skal klare å få på plass en ny verdensorden som skal lede oss til en utopisk verden, der du må spise insekter, bo i en liten leilighet i en storby, tettpakket, med folk fra hele verden fordi det presser lønninger på arbeiderklassen ned, du skal overvåkes hele tiden, og du får en social credit score som bestemmer hvor mye båndbredde du får, hva du får tilgang til av underholdning (som selvsagt er klarert av sensurmyndighetene) og om du får tilgang til din egen bank konto.

Dette er allerede underveis i Kina, og enkelte dissidenter i blant annet Kanada opplevde problemer med kontoene sine da de ble stemplet som terrorister da de protesterte mot de inngripende Corona restriksjonene de ble pålagt.

2

Jeg tror ikke de vet konsekvensene av hva de gjør - de følger noen gamle teorier selv om forutsetningene endrer seg. De skjønner ikke at forutsetningene endrer seg raskere og raskere. Se på Fornebu-banen . . . . . er forferdelig makkverk av en plan.
Trolig er det for mye korrupsjon og berikelse - "lovlig" eller ulovlig . . . . .
Ikke trodde jeg at pendlerboliger skulle være gjenstand for "smarte" berikelser = også kalt svindel: tidligere justisminister Hadia Tajik, nåværende justisminister Mehl,
Trettebergstuen, Knag Fylkesnes (SV) (og sikkert flere, også fra andre parti).
Men forklaringene deres står ikke til troende = "jeg skjønte ikke reglene" eller "jeg oppdaget at jeg hadde gjort en feil, og ba om å få det endret" . . . . mens de i mellomtiden tror / mener de har funnet en smart måte å tjene ekstra penger.
Og jeg synes det er skremmende når SV-politikere begår samme griskhet som "de andre" - fordi SV skal være så "ordentlige" sosialister med fokus på "velferdsprofitørene". Men nå viser igjen SV sitt sanne ansikt = de er et hakk værre = de svindler til seg berikelse på ulovlig vis.
Og nå skjønner jeg hvorfor SV tror at "alle andre" er kjeltringer - og Lysbakken fikk vel sparken som statsråd (trolig) fordi han ikke skjønte saksgangen.
Vi har her et knippe politikere som bare burde komme seg ut politikken og regjering.
Og det pussige er at fellestrekket deres er at de er meget krasse og frekke mot politiske motstandere.
Norge er ikke tjent med å ha slike politikere / "velferdprofitører" som beriker seg fra felleskassa, vi kan ikke ha politikere som enten bevisst eller fordi de ikke forstår lover og regler, beriker seg av felleskassa.

2

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til neste valg og Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 for Oslo bystyre MÅ fjernes . Stem FRP pga. det er en av få partiene som fronter oss vanlige folk og vil det beste for oss eller stem BLANKT for å protestere og vise sin POLITIKERFORAKT.

1
Laster...