Politikk - Norsk

jaha1255

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING .
VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL
RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE .

Masseskytingen utenfor London Pub kommer på et ubehagelig tidspunkt, og viser hva Pride egentlig handler om.

For under to uker siden la Arfan Bhatti ut bilder på Facebook som viste brennende regnbueflagg. Han skal ha blitt stoppet sammen med den nå terrorsiktede 42-åringen i april.
Dagbladet har ingen informasjon om at Bhatti skal ha hatt noen rolle i angrepet i Oslo natt til lørdag. Men Dagbladet får bekreftet at den nå terrorsiktede 42-åringen Zaniar Matapour (42) har hatt en viss kontakt med Arfan Bhatti.
I Bhattis innlegg står det at man skal «drepe alle som gjør handlinger som Lots folk» .
Flere medlemmer av Profetens Ummah har tidligere vervet seg til terrorgruppa IS.
PST bekreftet selv lørdag at Matapour er kjent for dem fra tidligere.
Ifølge VGs opplysninger ble Zaniar Matapour (42) stoppet i forbindelse med en SIAN-demonstrasjon i vår – sammen med nettopp Arfan Bhatti.

Politiet i Harstad oppretter en sak på hatkriminalitet, etter å ha bli kontaktet av en person som skal ha blitt forulempet. Det melder politiet i Troms på Twitter. Politiet har avhørt flere personer og to av disse er mistenkt for hendelsen. Det opplyser operasjonsleder i Troms politidistrikt, Karl Erik Thomassen til Dagbladet. Vi fikk melding om at én person var blitt utsatt for hets som at han var homofil, til tross for at han ikke var det. Det er like straffbart uansett.

Arfan Bhatti og Zaniar Matapour burde å hvert satt i fengsel FOR LENGE SIDEN og kastet ut av Norge og retunert til sine fødeland for de forfekter holdninger som Ekstremisme og terrorisme som IKKE TOLERERES i Norge .
Vi må ha MYE strengere straffer og etter endt soninig så SKAL DE RETUNERES TIL SITT FØDELAND UANSETT .

1
47 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Han var norsk statsborgerskap. PST Sviktet. De er i alle fall ikke seine med å skal lage show ut av det myndighetene som åpenbart har sviktet. Minnegudstjeneste dagen etter. Sykt.

2

Hvem er det som vi ha disse inn i landet, og hvem er det som gir dem statsborgerskap?

Det er på tide vi tar problemet ved roten, ellers vil dette bare bli verre og verre.

1

Det er en vanskelig sak i følge Støre. Minoritet settes opp mot minoritet, dette sa han i en av sine filosofiske svar utenfor kjerka. Andre skriver harmdirrende om alle som har våget å ha innsigelser til woke bevegelsen, tidligere informasjonsleder i Islamsk råd Abid Raja mente det var Sørlandet som behandlet skeive verst.
Islamsk råd som vel ikke har svart på dette med dødsstraff for homofil praksis.

Saken har versert i årevis, men de har aldri kommet med noe svar. Kristne ber for homofile, muslimer dreper dem. Sitatene under viser holdningene til disse spørsmålene.

– Jeg er positivt innstilt til at Islamsk Råd kontakter det europeiske fatwarådet for å klargjøre hvilken holdning europeiske muslimer skal ha til dødsstraff, men hvis de ikke går entydig ut mot dødsstraff mot homofile, må vi vurdere om det å kutte i statsstøtten er en adekvat reaksjon, sa Ramin-Osmundsen i et møte med Aps homonettverk onsdag, ifølge magasinet Blikk.

Å finne en passende reaksjon er vanskelig, understreket hun.

– Å kutte statsstøtten gjør at vi må vurdere støtten til alle trossamfunn som på et eller annet tidspunkt har gått aggressivt ut mot homofile.

Det gjelder også kristne miljøer, påpekte Ramin-Osmundsen:

– Kristne miljøer har gjort, og gjør, livet veldig vanskelig for homofile.

1

Det er ikke lov til å mene at homoer skal innordne seg vanlig folkeskikk.

1

Har mediene allerede konkludert med at dette var et hat-angrep?

Selv om det ble skutt mot andre utesteder også?
Hvor godt kjent er det at London pub er et homse sted?
Jeg trodde jeg var kjent i Oslo, men visste ikke det.
Kanskje jeg har tatt en øl der selv en gang uten å vite noe.

1

Dette er det mest kjente homsestedet. Men Per på hjørnet hvor skytingen startet er langt unna homsepubben. Men det var nok mange gayfolk ute i gatene så lett å se de.. Så det var nok et anslag mot homofile. Men samtidig et angrep på staten fordi det ikke skjedde inne på lokalet. Da er dette det 2 angrebet på AP. Ikke så rart at de får eliten med seg inn I kirken...avmakta rår...i mens så sender vi våpen og sender våre soldater til baltikum..

1

Lars Gule mener det er vel så sannsynlig at handlingen skyldes psykiatri som islamisme. Men er ikke tro og psykiatri en og samme sak?

2

Ja. Det er en veldig trist hendelse, og jeg og tenker mye på de som nå ligger på sykehus, og de etterlatte etter de som ble drept.

Husk hvem som er ansvarlig for dette. De som tok denne personen inn i landet vårt fordi de synes synd på han, og de som ga ham opphold

Selv er jeg ferdig med å advare mot islam. Dere ser følgene av idiotiske valg. Og jeg er lei av å bli kalt stygge ting.

Dere må nå lære å leve med at islam lever blant oss, og tilpasse dere de tingene de ikke liker.

3

Er det ikke fascinerende å observere venstresidens unnlatende holdninger til islam og terroristen? Ikke faen om de vil be alle muslimer gå i seg selv og identifisere tankegodset og hatet som trigget skytteren. Ikke faen. Hvorfor ikke? Fordi et av venstresidens hjertebarn, islam, har angrepet flere av venstresidens andre hjertebarn, LGBHTQTASNosv-miljøet.

Rett og slett fascinerende å sitte og observere venstresidens hykleri og ansvarsfraskrivelser. Ikke har det med religion å gjøre, ikke har det med islam å gjøre. Tenk hvordan avisene hadde vært fylt opp annenhver time med artikler om å gå i seg selv og identifisere tankegodset dersom det hadde vært en lyslugg fra Bærum...

3

Jeg vil bare legge til at jeg er sikker på at om noen advarte om en slik hendelse ville de bare blitt slått i bakken, sparket, og kalt rasist, og islamofob.

Selv har jeg gitt opp å advare, de får ta konsekvensene av sine valg.
Våre politikere har valgt islam, og islam skal de få.

1

Jeg vil gjøre det klart at jeg ikke har noe mot homofile, eller hva de kaller seg. Det finnes mange gode mennesker med den legningen.

Douglas Murray, https://www.youtube.com/watch?v=nzsD2XH5Ef4

Peter Whittle, https://www.youtube.com/watch?v=Ll8sgdy9_ao

for å nevne noen. Disse er gode konservative.

Problemet er med LGBTHIV+A bevegelsen som er en kommunistisk styrt bevegelse for dekonstruere samfunnet ved å ødelegge kjernefamilien.
Disse kommer til å havne på historiens skraphaug sammen med frenologene, og de kapitalistene som misbrukte barn til å feie pipene i Victoria tiden.

1

Og jeg vil legge til at kommunister i dag er rablende gale hvis vi sammenligner med kommunister i gamle dager.

Jeg kan forstå klassekamp i et samfunn styrt av en tyrannisk monark.

Men dagens kommunister, med sine kryptiske flagg, og absurde rase og kjønns teorier, de er sprut gale.

2

Der vil alltid være muslimer som er villige til å gjøre dette så lenge de får støtte fra Norske professorer.
"– I utgangspunktet vil det ikke rammes av straffeloven, så lenge det ikke er ledsaget av noe annet og bare er en religiøs tekst. Da vil det være vernet av religionsfriheten."
Sier Anine Kierulf, førsteamanuensis i offentlig rett ved Universitetet i Oslo.

Kan man da fritt si: "I guds navn, gå og drep alle muslimer som ikke er villige til å konvertere til kristendom"

Eller er denne ytringsfriheten kun forbeholdt voldelige og ekstreme muslimer som må ha religions beskyttelse selv om det betyr å drepe uskyldige mennesker?

1

PST MÅ ha mye bedre kontoll på hvem som skal ha oppholdstilatelse i dette landet og de må få mer og flere ressuser . Politekerne må slutte å snu det andre kinnet til . Vi kan IKKE importere personer med en sånn holdning ovenfor vårt samfunn det holde med at vi desverre har Breivik .

1

For bare en uke siden ville det blitt kalt islamofobi.

Kan de ikke bare få noen statlig lønnede faktasjekkere til å fastslå at islam egentlig ikke mener å drepe homofile.

1

Lignende innlegg

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De...
Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
20 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv? Hvordan kan vi vite at han faktisk er død? TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qa...
Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
1
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
6 svar
Laster...