Politikk - Norsk

jaha1255

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger .

Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp, gjenoppbygging og støtte til driften av sentrale funksjoner, og skoler og sykehus. Den siste delen er militær bistand.
Dette er vel og bra at de støtter Ukraina , men hvorfor gjør ikke regjeringen og Støre m/ AP + SP noe for sine vanlige folk her i Norge eller har de ALDRI TENKT Å GJØRE NOE FOR OSS VANLIGE FOLK som f.eks.: ?

  1. Sette ned / fjerne momsen på matvarer mens krigen pågår
  2. Sette en maks pris på strøm Kr. 0,35 kwh
  3. Sette ned / fjerne statens drivstoff avgifter mens krigen pågår
  4. Sette ned skatten for vanlige folk.

Det vi håpet at Europa skulle være i dette tiåret og framover, vil aldri bli, sier Støre, som samtidig påpeker at Norge vil få en nøkkelrolle i et nytt Europa hvor Russland har spilt seg selv ut over sidelinjen. Dette er det AP ” jakter etter ” , AP er de største bløffmakerne i politikken , de er ikke interessert i oss vanlige folk KUN for å få en stjerne i internasjonal politikk DET ER MÅLET TIL AP f.eks. FN, WHO , NATO , Europarådets generalsekretær og derfor er de IKKE INTERESSERT Å GJØRE NOE FOR OSS VANLIGE FOLK SÅ VI FÅR DET LETTERE pga. vi skal BLØ TIL SISTE DRÅPE OG MELKES MEST MULIG I SKATT SÅ REGJERINGEN FÅR GITT ENORME MILLIARD SUMMER TIL ANDRE LAND .

dagbladets dom: Historisk dårlig for AP.

For et år siden viste Ipsos partibarometer for Dagbladet at Senterpartiet hadde 19,3 prosent av velgerne i ryggen. Nå er det skrumpet inn til usle 4,7 prosent. Sakene som Senterpartiet vokste opp i skyene på er enten ikke så viktige lenger, eller så leverer de ikke det de lovet til velgerne.
At Senterpartiet på et år har falt med 15 prosentpoeng .
At Senterpartiet på et år har falt med 15 prosentpoeng på målingene på et år, og har mistet 19 av 28 mandater siden valget, må være en hendelse for historiebøkene. Ikke minst vil det være en viktig lærdom for partiledere, spinndoktorer og rådgivere som tror at det går an å vokse inn i himmelen uten å ha en plan for turen den vanskelige turen ned igjen.

Iflg. dagbladets partibarometer ;

Rødt -0,6 = 6,3
SV +0,5 = 9,0
MDG -0,6 = 3,5
KRF = 3,6
V -2,1 = 4,0
SP -2,7 = 4,7
AP +1,5 = 23,1
Høyre +1,1 = 26,8
FRP +1,8 = 14,8

Frp og Sylvi Listhaug har på sin side endelig begynt å vokse på avskallingen og brutte løfter fra Vedum. Det er ikke sikkert velgerne enda har glemt at Frp satt i regjering i nesten åtte år, selv om Frp forsøker sitt beste å overbevise om det, men nå ser velgerne ut til å ha hatt dem i fryseboksen lenge nok.

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 pga. de
HOLDER IKKE NOEN AV SINE VALGLØFTER OG FARER KUN MED LØGN PÅ LØGN OG HVOR FALSKHETEN RÅDER OG DE UTNYTTER / SVINDLER ALLE GODENE DE HAR GITT SEG SELV MED VÅRE SKATTEPENGER ( pendlerboliger , reisereninger , stortinget har med AP i spissen bevilget seg selv høyere lønn , dobbelt med feriepenger og SP KUN som bare dilter etter AP dette er skammelig på velgernes vegne og at APs politikkere er har blitt så KORRUPTE , men igjen er alt tuftet på kommunismens tankegang og styresett hvor VANLIGE FOLK SKAL BLØ TIL SISTE DRÅPE så APs politikkere kan UTNYTTE / SVINDLE ALT AV våre skattepenger til egen vinning .

1
24 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Når det gjelder støtte til utlandet så spares det ikke på noe.
Husk at dette er penger som må tas fra norske borgere.
Tenk på det neste gang dere fyller bensin, kjøper mat, og betaler skatt.

1

Støre lyver i sin skryt. Han lover 10 mrd til Ukraina men det er over 2 år. Så står det på CNN at Norge gir ca 0.48 billion euro. Det setter Støre i skammekroken når USS bestiller de avanserte artilleri so. NORGE tjener stort på. Folk vil lide i Ukraina. Og Støre er blitt medskyldig.

1

Hver eneste norske krone som bidrar til å sende russiske terrorister/sadister til helvete , er selvfølgelig verdt det.
Dersom ikke Russer-pakket blir stoppet der nede, så kan de finne på å angripe et NATO-land senere. Jeg og mange andre vil helst slippe WW3..

1

Hvis regjeringen gjør som du og mange andre vil, spytte inn mer penger ved å subsidiere mer på strøm og drivstoff, vil det koste oss dyrt i form av prisstigning og høy rente. Norge er så rikt, at pengebruken er for høy, forbruket må ned, det er derfor Norges bank setter opp renta, for og bremse økning i forbruk. Hvis regjeringa spytter inn mer nå, noe som de fleste økonomer advarer mot, er sjansen veldig stor for stor prisstigning og høy rente. Uansett regjering hadde vi stått i denne situasjonen, opposisjonen med FrP i spissen kan love, men i regjering ville de neppe holdt lovnadene sine. For nordmenn flest ( selvsagt ikke alle) handler det, noe vi ikke er vant til, å prioritere mat, strøm, drivstoff….foran mindre viktige ting. Vi i Norge bruker langt mindre av lønna vår på f.eks mat enn andre land. Det å bruke noen milliarder på å hjelpe Ukraina påvirker ikke norsk økonomi, men bruker vi de milliardene i Norge nå, kan det koste oss dyr, vi er så utrolig heldige å bo i Norge, at vi skjønner eller verdsetter det. Vi kan rett og slett ikke kjøpe oss ut av dette.

2

Subsidiering vil bare føre til enda høyere priser, og høyere lønninger til de selskaper som folk kjøper subsidierte varer fra.

Vi trenger å øke produksjonen, minske eksporten, eller minske avgiftene.

1

Robert får bensinstøtte – det får ikke Håkon
(HAAG/OSLO): Flere europeiske land har kuttet avgiftene på diesel og bensin for å få bukt med de høye drivstoffprisene. Mens nederlandske Robert van der Zwart får et priskutt på 1,72 kroner, får Håkon Lien fra Norge null.

1

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til neste valget og Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 pga. de
HOLDER IKKE NOEN AV SINE VALGLØFTER OG FARER KUN MED LØGN PÅ LØGN OG HVOR FALSKHETEN RÅDER OG DE UTNYTTER / SVINDLER ALLE GODENE DE HAR GITT SEG SELV MED VÅRE SKATTEPENGER ( pendlerboliger , reisereninger , stortinget har med AP i spissen bevilget seg selv høyere lønn , dobbelt med feriepenger og SP KUN som bare dilter etter AP dette er skammelig på velgernes vegne og at APs politikkere er har blitt så KORRUPTE , men igjen er alt tuftet på kommunismens tankegang og styresett hvor VANLIGE FOLK SKAL BLØ TIL SISTE DRÅPE så APs politikkere kan UTNYTTE / SVINDLE ALT AV våre skattepenger til egen vinning .

1

Takke meg hundre ganger til Støre som evner å se lidelsen og uretten det ukrainske samfunnet og befolkningen utsettes for enn den egoismen du viser her.

Det er rett og slett uanstendig å protestere på at vi i det rike og fredelige Norge bruker litt av felleskapets midler til å hjelpe Ukraina.

1

Lignende innlegg

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De...
Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
21 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
4 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv? Hvordan kan vi vite at han faktisk er død? TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qa...
Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
6 svar
Laster...