Når det gjelder støtte til utlandet så spares det ikke på noe.
Husk at dette er penger som må tas fra norske borgere.
Tenk på det neste gang dere fyller bensin, kjøper mat, og betaler skatt.

1

Støre lyver i sin skryt. Han lover 10 mrd til Ukraina men det er over 2 år. Så står det på CNN at Norge gir ca 0.48 billion euro. Det setter Støre i skammekroken når USS bestiller de avanserte artilleri so. NORGE tjener stort på. Folk vil lide i Ukraina. Og Støre er blitt medskyldig.

1

Hver eneste norske krone som bidrar til å sende russiske terrorister/sadister til helvete , er selvfølgelig verdt det.
Dersom ikke Russer-pakket blir stoppet der nede, så kan de finne på å angripe et NATO-land senere. Jeg og mange andre vil helst slippe WW3..

1

Hvis regjeringen gjør som du og mange andre vil, spytte inn mer penger ved å subsidiere mer på strøm og drivstoff, vil det koste oss dyrt i form av prisstigning og høy rente. Norge er så rikt, at pengebruken er for høy, forbruket må ned, det er derfor Norges bank setter opp renta, for og bremse økning i forbruk. Hvis regjeringa spytter inn mer nå, noe som de fleste økonomer advarer mot, er sjansen veldig stor for stor prisstigning og høy rente. Uansett regjering hadde vi stått i denne situasjonen, opposisjonen med FrP i spissen kan love, men i regjering ville de neppe holdt lovnadene sine. For nordmenn flest ( selvsagt ikke alle) handler det, noe vi ikke er vant til, å prioritere mat, strøm, drivstoff….foran mindre viktige ting. Vi i Norge bruker langt mindre av lønna vår på f.eks mat enn andre land. Det å bruke noen milliarder på å hjelpe Ukraina påvirker ikke norsk økonomi, men bruker vi de milliardene i Norge nå, kan det koste oss dyr, vi er så utrolig heldige å bo i Norge, at vi skjønner eller verdsetter det. Vi kan rett og slett ikke kjøpe oss ut av dette.

2

Subsidiering vil bare føre til enda høyere priser, og høyere lønninger til de selskaper som folk kjøper subsidierte varer fra.

Vi trenger å øke produksjonen, minske eksporten, eller minske avgiftene.

1

Robert får bensinstøtte – det får ikke Håkon
(HAAG/OSLO): Flere europeiske land har kuttet avgiftene på diesel og bensin for å få bukt med de høye drivstoffprisene. Mens nederlandske Robert van der Zwart får et priskutt på 1,72 kroner, får Håkon Lien fra Norge null.

1

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til neste valget og Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 pga. de
HOLDER IKKE NOEN AV SINE VALGLØFTER OG FARER KUN MED LØGN PÅ LØGN OG HVOR FALSKHETEN RÅDER OG DE UTNYTTER / SVINDLER ALLE GODENE DE HAR GITT SEG SELV MED VÅRE SKATTEPENGER ( pendlerboliger , reisereninger , stortinget har med AP i spissen bevilget seg selv høyere lønn , dobbelt med feriepenger og SP KUN som bare dilter etter AP dette er skammelig på velgernes vegne og at APs politikkere er har blitt så KORRUPTE , men igjen er alt tuftet på kommunismens tankegang og styresett hvor VANLIGE FOLK SKAL BLØ TIL SISTE DRÅPE så APs politikkere kan UTNYTTE / SVINDLE ALT AV våre skattepenger til egen vinning .

1

Takke meg hundre ganger til Støre som evner å se lidelsen og uretten det ukrainske samfunnet og befolkningen utsettes for enn den egoismen du viser her.

Det er rett og slett uanstendig å protestere på at vi i det rike og fredelige Norge bruker litt av felleskapets midler til å hjelpe Ukraina.

1
Laster...