Politikk - Norsk

AP/LO arroganse til å ta og føle på

AP, SP og LO snakker med store bokstaver om «å lytte» - men er i realiteten dønn arrogante til inspill som ikke passer med historiefortellingen deres. Det er ikke slik at de sier «vi mener at», nei det er alltid «vi vet at», eller «det er slik»…

Etter at de 4 hovedorganisasjonene på arbeidsgiversiden for aller første gang i historien gikk samlet ut mot en svært polariserende Regjering som snakker ned verdens beste arbeidsliv, kunne man tro de ville høre. Men nei da, de har hele vettet.

I dag går Schibsted ut, lytter AP? Nei, beskjeden tilbake er krystallklar. «Total skivebom» er beskjeden fra AP til Schibsted. De er ikke interessert, bryr seg ikke, lytter ikke, har hele vettet, har helt rett, har ikke tenkt å endre strategi noen verdens ting. Arbeidsgiverorganisasjonene skal IKKE lyttes til.

Dette må da være tidenes mest svartmalende, steindøve, sosialistiske, polariserende regjering noensinne? Forlate kobtorene snart?

Bilde

Schibsted-sjefen fortvilar over storreingjering i arbeidslivet

Kristin Skogen Lund fortvilar når Støre-regjeringa snakkar om å ta ein storreingjering i arbeidslivet. – Total skivebom, svarar regjeringa.


Bilde www.nrk.no
2
39 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi hadde et Oligarki styre under Erna. Og NHO og Erna gjorde de rike enorm mye rikere.

1

Dagens sosialister kan ikke sammenlignes med de gamle arbeiderklasse sosialistene.

Dagens sosialister kommer fra rike familier, har høy utdannelse, og har aldri vært nødt til å tenke seg om før de bruker penger. Har alltid hatt kort vei til lukrative og godt betalte jobber.

Dagens sosialister har aldri hilst på en bonde, eller fabrikk arbeider.
De har forlatt arbeiderklassen, og går nå inn for LHGQBTA+, innvandrere, og støtte til utenlandske organisasjoner.

3

Nå har statssekretærene kontorene for seg selv, og ordbruk som "storrengjøring" og "ta de rike", virker rett og slett litt umodent og barnslig. Hvem er disse unge novisene, med teorien tytende ut av ørene, og praktisk erfaring som en konfirmant.
Jeg lever i den sørgelige villfarelse, at i vanskelig tider bør vi stå sammen, og legge til side splittene ideologier.

1

AP/LO arroganse er en ting. Det har alltid vært LOs politikk å sørge for flere faste stillinger. Men dersom regjeringen har problemer med å samarbeide med næringslivet er det et problem.
Det alvorligste problemet nå er regjeringens maktmisbruk overfor det norske folk. Med alt som pålegges av økte utgifter blir befolkningen behandlet som regjeringens undersåtter. Det er ikke lenger politikere som skal tjene folket. En regjering som hadde stått til tjeneste ville aldri ha godtatt ukontrollert økning i energipriser, med påfølgende prisgallopp på varer. Forholdet mellom statsmakten og folket må rettes opp.

2

Det vi ser er en utvikling som er bra for de rike, inkludert staten, men som er skadelig for resten av befolkningen.

Det er grunnlaget for en samfunns kollaps.

1

Dette er godt skrevet av Klemet, Civita som karakteristikk av AP og AP-politikere
= alt som er bra er AP - AP vet best kan best . . . . . . .
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/hvorfor-er-ap-folk-s%C3%A5-lite-rause/ar-AAZwMGw?ocid=msedgntp&cvid=179c1684f3ac465c980073b9bb05d0aa

Det eneste AP er best på er høyere lønninger, høyere skatter og enda mer avgifter -
som resulterer pris- og kostnadsgalopp . . . . . . .
Og nå er vi der igjen . . . . .
Høyere priser på strø, mat, drivstoff krydret med renteøkning fordi prisene øker og folk har penger i banken.

1

Dette var en knallgod kronikk, som AP nok en gang kommer til å avvise som komplett visvas. Det er AP som har bygd landet. Alt. Alltid. Ingen andre.

1

Erna var flink til å bruke statens penger. Oljepenger mens de rike fikk lettelser. Full som en høyremann ble et uttrykk for det. Og lempelser for arbeidsgivere. Fornøyelig kronikk hvor civita og Clemet underbygger hvor lite Høyresiden kan når de kommer til makta. 8 år med ellevill pengebruk hvor Ola og Kari har blitt mer forgjeldet. Nå stiger rentene og inflasjon pga. Motkonjunkturpolitikk som vi har erfart tidligere under AP. Det gikk galt dengang (.1976 - 1986) Og trolig nå også.

1

Det er ikke verre enn at dagens regjering tenker med på arbeidstakerne enn arbeidsgiverne. Og det er flott.

1

Lignende innlegg

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
3 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Laster...