Politikk - Norsk

erdetslik

AP sliter - Tajik kakler . . . . .

Høyre har vokst mens Hadia Tajik var borte - pendlerboligsaken og sykmeldt.
Nå kakler hun videre i konkurranse med hønene i en hønsegård - ustoppelig.
AP har ikke tatt vare på "vanlige folk" - handlingslammet, og derfor har AP mistet mye av sin oppslutning.
Og siden AP ikke har noen gode saker for "vanlige folk" i den vanskelige tiden "vanlige folk" gjennomlever, har Tajik funnet fram noen gamle saker og valgt å gå i strupen på Høyre fordi hun mener Høyre har sviktet de skeive.
Ja, ja, Tajik, om du mener det vil bli noen politiske poeng og %er å tjene i oppslutning på gamle saker, så stå på . . . . . . .
Jeg, for min del, tror du taper på den kaklinga der.

2
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Eliten kakler om skeive, samtidig har de ingen politikk som er bra for arbeiderklassen.

Våre politikere lever i en liten isolert boble, langt vekk fra virkeligheten til folket som de er avhengige av for å kreve inn skatter og avgifter de kan dele ut til utlandet.

1

AP har ingenting å være stolte av og har en elendig historie.
Når Einar Gerhardsen TOK makten i 1945 sa han i en tale noe sånt som at han overtok et land i ruiner etter å ha blitt bombet sønder og sammen - og han = AP måtte rydde før de kunne bygge.
Historikere sier nå at tyskerne forlot Norge i bedre stand enn Norge var når de kom.
Bortsett fra Finnmark som ble mer eller mindre totalt utbrent.
Tyskerne eller rettere sagt; tyske krigsfanger bygde veier og jernbane som gjorde alt mye letter for Gerhardsen. Gerhardsen og AP stjal pengene fra krigsseilerne.
AP la fram Ekteskapsloven i 2008 etter at de stemte i mot når SV la den fram første gang i Stortinget. Og slik har AP handlet i utrolig mange saker, andre parti har lagt fram saker - AP stemt i mot - og lagt fram sakene selv en tid senere.
Når jeg nå har hørt Tajik's fryktelige kakling full av løgner om hvor "bra" AP er, så kan man ikke annet enn å tenke litt på historiske svakheter med AP og AP-politikere.
AP har historisk stemt i mote gode saker fra andre parti, og lagt samme sak fram i Stortinget som sine egne saker - for så senere skryte av at det var AP som la det fram for Stortinget = som vel i beste fall kan kalles løgn og bedrag.
Kan det da være slik at en bedrager alltid vil være en bedrager ?
Men det er jo soleklart nå at Tajik og AP vil angripe Høyre sin økte oppslutning.
Og da med gamle saker - for i nåtid har AP ingenting å fare med. De har sammen med Sp ikke gjort det annet enn værre og værre og vanskeligere og vanskelige.
Og da er det vel av liten betydning hvem som er var best for skeive for 30 - 50 år tilbake.
Så kan man jo lure på hvorfor det tok AP så lang tid . . . . . . .
Og ikke minst stemme i mot for senere å legge fram samme sak selv . . . . . .
Løgn og bedrag.

2

Enig , Hadia Tajik skulle ha hvert ute av politikken pga. pendlerbolig saken og som nestleder i AP. og Støre og AP taper terreng for det er veldig få SOM har TILLIT NÅ TIL AP pga. det har lovet og bløffet sine velgere for mye så DE HAR MISTET ALL TROVERDIGHET . AP sitter KUN i regjering pga. makten for å berike seg selv .Norge må holde seg inne med Storbritannia for de er garantisten for at ikke tyskeren eller EU kommer og tar våre verdier for ingenting det holder med å se all overkjøringen fra EU`s regler og lovverk som Norge MÅ følge pga. EØS avtalen og dobbelt moralen til Tyskland ved A. Merkel med gass og olje fra Russland .

AP HOLDER IKKE NOEN AV SINE VALGLØFTER OG FARER KUN MED LØGN PÅ LØGN OG HVOR FALSKHETEN RÅDER OG DE UTNYTTER / SVINDLER ALLE GODENE DE HAR GITT SEG SELV MED VÅRE SKATTEPENGER ( pendlerboliger , reisereninger , stortinget har med AP i spissen bevilget seg selv høyere lønn , dobbelt med feriepenger og D....r i vanlige folk som kan nå sikte seg inn på :

Det vi håpet at Europa skulle være i dette tiåret og framover, vil aldri bli, sier Støre, som samtidig påpeker at Norge vil få en nøkkelrolle i et nytt Europa hvor Russland har spilt seg selv ut over sidelinjen. Dette er det AP ” jakter etter ” , AP er de største bløffmakerne i politikken , de er interessert i KUN for å få en stjerne i internasjonal politikk SOM ER MÅLET TIL AP f.eks. FN, WHO , NATO , Europarådets generalsekretær .

Bør absolutt ha med deg i tankene rundt AP - at det er et parti tuftet på bolsjevikenes ideer om hvordan samfunnet skal fungere = "Bolsjevikene, med Lenin i spissen, gikk inn for at partiet skulle være et eliteparti som skulle lede arbeiderklassen. Det skulle bestå av de politisk og ideologisk mest bevisste. De som ikke fulgte partiets linje i alle hovedspørsmål og som ikke var aktive skulle utelukkes." Dette er en ideologi og et miljø som bl.a. Gro Harlem Brundtland kjenner meget godt. Og man kjenner vel egentlig igjen ideologien innen AP, der AP skal være et eliteparti som skal styre . . . . . . . Og da er slike "overtramp" som Tajik nå har begått mindre viktig - ideologien og makt er det viktigste for fremdeles å være i ELITEN hvor MAKTEN med LØGN og FALSKHET RÅDER .

2

Ja. man blir lett "sykemeldt" når noe blir oppdaget, som svindel. AP var en gang noe for 50 år siden, nå er de bare AP,er.

1

Lignende innlegg

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
1 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
3 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Laster...