Ukraina blir jo litt som Tsjetsjenia og Jugoslavia, litt 'yesterday news' etter hvert

PS. I følge nettet (fra 2019) - 54 pågående konflikter. Syv av disse regnes som kriger

2

Det er ikke kontrært nok. Hva er poenget med å demonstrere hvis den lille gruppen man tilhører ikke kan samles etterpå og nyte forakten fra resten av samfunnet.
Jehovas Vitner fungerer litt på samme måten, man går ikke på dørene for å spre et budskap, man går på dørene slik at man kan bekrefte gruppen sin utenforskap ovenfor hverandre.

3

Eller kanskje er yrkesdemonstrantene kommunister betalt av Russland og Putin -
for, som AKP-ml hadde som mål i sin tid, å bryte ned næringsliv og regjering innenfra.

1

Kan det tenkes at folk har fått nok elendighet inn i stua? Kan det være at de ser linken mellom en slunken lommebok og dyrere strøm og inflasjon og herr Zelenskyj sin higen etter å innføre nyliberalistisk politikk i Ukraina og mulig atomvåpen bruk. Hvem går i tog for å få sin egen tilværelse ødelagt?

1

Fordi venstresidens yrkesdemonstranter har en anti-vestlig, anti-demokratisk agenda.
De demonstrer for ting som er skadelig for vårt samfunn, som begrensning av innvandring fra ukulturer, og når demokratier slår tilbake mot terror, som Israels angrep på Gaza som førte til at innvandrerungdom, og rike venstreaktivister knuste ruter i Oslo.

1

Det er heller slik at protestene mot norske engasjementer i utlandet har vært for få. Det har også vært for svake opptøyer mot norske vindmøller , strømpriser, bom eier og annet. Valgene har kommet som sjokk på partiene. Nordmenn har blitt egoister.

1

Eller at nordmenn forstår at folkelige protester ikke hjelper.

Vi har faktisk ingenting vi skulle sagt.
Dette er 2022, og staten bestemmer hva som er best for deg.

2
Laster...