Politikk - Norsk

frode57

Støre er kørka politisk dum

Sjelden har Norge hatt en mer politisk dum statsminister. Han kjører landets økonomisk svakeste og deler av middelklassen i økonomisk krise. Han er uskikket til å være statsminister.

1
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det værste er at lederen for Ansvarsløst Parti, som dessverre ble valgt til statsminister, bare (over)ser at "vanlige folk" må bø mer og mer på AP's vakt.
AP er ikke lenger Arbeider(nes) Parti, men Ansvarsløst Parti.
Etter at Ansvarsløst Parti i alle år har snakket om forskjellene ikke må øke i samfunnet
Men nå blir det bare værre for alle . . . . . . .
Og fattigdommen vil øke . . . . . .

3

Folk vil stå i kø hos NAV. Inkasso gallopp.
Det er for mange faktorer som peker feil vei.
Men tiltak kunne kommet;
Makspris strøm
Makspris bensin
Makspris på viktigste varer. Dagligvarer.

1

Støre er ikke statsminister for at du, vanlige folk, eller næringslivet skal gjøre det bra.
Støre er statsminister for at han, og et knippe partipamper skal selge våre ressurser, og ta inn nok innvandrere til å få en internasjonal toppstilling når han går av som politiker.

Politikk i dag er bare en kamp om å komme på toppen for å få tilgang på samfunnets ressurser. Ikke for å skape et godt samfunn. Til det trenger vi nasjonalister som kan tenke langsiktig, og som bryr seg om landets fremtid.

1

Dette må være den dummeste og mest unyanserte tulling debatten på lenge. Maken til halvtomsinger!
PRØV å sett dere inn i poiliske sammenhenger og årsaksrekker før dere dukker opp med det mentale oppgulp dere prøver etter beste evne å kalle en debatt.

1

Lignende innlegg

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
3 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Laster...