Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ikke se på lån som gratis penger.

Jeg har sagt dette mange ganger.
Når dere tar opp lån, som ikke er absolutt nødvendig, og ikke betaler det ned så fort dere kan, så bidrar dere til inflasjon, økt forbruk og press på jordkloden som har gitt oss liv, skaper bobler på børsen, investerer feil, bidrar til økt forbruk av strøm når dere investerer i Bitcoin.

Slutt å lån penger, det eneste dere trenger å låne penger for er bolig. Resten må dere gjøre dere fortjent til med arbeid.

1

Det å kunne utsette gleder, og håndtere problemer før hedonisme er en sterk indikator for høy IQ, og hvordan det vil gå med deg senere i livet.

Jeg leste om en undersøkelse der de hadde satt fram en bolle med godteri, og sagt til barna at de kunne forsyne seg etter intervjuet, og så gikk forskeren.

De barna som tok godteri uten at det var noen der, var også de som senere i livet gjorde det dårligere. Lavere utdanning, ustabile forhold, problemer med rus, og med loven.

De som klarte å utsette nytelse var ofte de som hadde høy utdanning, bedre jobber, stabile forhold, og plettfrie rulleblad.

Så når jeg ser unge i dag, og leser om unge mennesker som sliter med gjeld, og likevel drar på utenlands ferie, så skjønner jeg at noe har gått alvorlig galt i oppdragelsen til våre unge.

2

Ja, har man fått hull i båten, borer man seøfølgelig flere hull i båten, for å få vannet fortere ut......

1

Det er en lykke i livet i Norge og det er å ha gjeld. Og bolig, bil, båt, bobil, hytte, leilighet i Syden. Med gjeld skal gjeld fordriver.

1

Lignende innlegg

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De...
Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
21 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
4 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv? Hvordan kan vi vite at han faktisk er død? TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qa...
Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
6 svar
Laster...