Politikk - Norsk

jaha1255

Støre om strømkrisen: Kan vare i flere år

Igjen viser Støre og AP sin makt arroganse :

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) har ingen illusjoner om høsten. Samtidig advarer han om at strømkrisen ikke vil være over med det første.
HØYERE ENERGIPRISER: Mens trusselen om nedgangstider henger tungt over Europa, varsler statsminister Jonas Gahr Støre stram økonomisk politikk i Norge. – Det kommer til å bli høyere energipriser og en politikk fra regjeringens side som holder mer igjen, heller enn å gjøre som de siste årene og bare pøse mer på, sier han. Foto: Beate Oma Dahle / NTB .

Er dette også en NY LØGN FRA REGJERINGEN FOR Å IKKE GJØRE NOE FOR VANLIGE FOLK MED Å IKKE SETTE NED AVGIFTENE SÅ VANLIGE FOLK FÅR DET LITT ENKLERE OG LETTERE I HVERDAGEN ?
ALT DETTE MENS STATEN HÅVER INN ENORME MILLIARDER PÅ STRØM , GASS OG OLJE .

Iflg. mange økonomer i Norden og Europa er dette en lettvint og enkel form for unnskyldning for å oppretteholde de høye energiprisene på strøm , gass, olje og drivstoff
pga. den høye fortjenestene selskapene har , og flere og flere økonomer mener / tar til ordet at hvis hvert enkelt land hadde redusert alle avgiftene og rentene ville IKKE
inflasjonen hvert så høy som i dag .

Mange land med intelligente politikere som skjønner hvordan dette rammer folk har redusert avgiftene. Men sosialistene i Norge de vil ikke hjelpe folket.
Vi har politikere med noe mer i toppen enn Støre. Så nå får vi håpe flere i Stortinget viser vilje til å hjelpe "vanlige folk" - for prisveksten vil fortsette, og så får vi renteøkninger. Så enhver med IQ som ligger ned i mot sitt eget skonummer vil forstå at de som ikke har arvet millioner vil få problem og mange analytikere lurer på AP`s rådgivere at de ikke er den” skarpeste kniven i skuffen ” .

EU vil ha norske verdier! Noe annet er dumt å hevde.Derfor må Norge holde EU på en armlengdes avstand.

Fremskrittspartiet er den fremste garantisten for å styrke våre bånd med USA og NATO, og vi skal ikke vike en tomme, sier hun.

Fyllingsgraden er nå nede i 22 prosent
Det blir stadig mindre vann i norske vannmagasiner, viser ferske tall fra NVE.
Det blir stadig mindre vann i norske vannmagasiner, viser ferske tall fra NVE , kun for profitten sin skyld og noe som er meget viktig ; FISKEBESTANDEN i våre flåtte fiskevann og elver det betyr ingen ting lenger mao. så skal de få lov til å ødelegge alle fiskevann og elver bare på grunn av PROFITT så hvor store lønninger og bonuser får de ansatte i kraftselskapene ?

Fiskebestanden i vann og elver ; I hvor det er LAGT NED BETYDELIG DUGNASARBEID MED Å LAGE NYE LAKSETRAPPER pga. NATURLIGE LAKSETRAPPER SOM BLE ØDELAGT NÅR DE BYGGET KRAFTVERK , LAKSELUS , FORURENSNING pga. en del firmaer etc. var skjødesløse og uforsiktig omgang med giftstoffer og slapp ut avfallsvann / gifter i vann og elver . Med så LAV VANNSTAND KAN DETTE GÅ UTOVER FISKEBESTANDEN pga. STAMFISKEN FOR LAKS , ØRRET og RØYE FÅR MYE DÅRLIGER VEKSTMULIHETER OG SOM ØDELEGGER DE FLESTE GYTEPLASSENE .

Norge må ut av ACER og EØS avtalen for her viser regjeringer og stortinget MANGEL PÅ KUNNSKAP og latt seg fullstendig overkjøre av EU .
Ut av ACER og EØS avtalen pga. vi MÅ selv ha råderett over våre egne ressurser .
Ja til NY folkeavstemning .
Over 80 prosent av de som tar stilling vil at Norge melder seg ut av EUs energibyrå ACER, viser en ny meningsmåling. Bare et fåtall mener at ACER-tilslutningen ikke gir høyere strømpris.
Undersøkelse: Et flertall vil melde Norge ut av Acer - Nationenhttps://www.nationen.no › politikk › undersokelse-et-fl...
12. feb. 2022 — Et flertall ønsker å melde Norge ut av EUs energibyrå Acer, viser undersøkelse. – Nødvendig for å ta tilbake politisk styring, ...

november 2021. Nei til EU mener Norge må ut av EUs energiunion og ACER, og ta tilbake nasjonal kontroll med arvesølvet.9. nov. 2021

Nå er det flere og flere økonomer i europa som går i mot mange regjeringer i flere land også i norge som mener at disse er skyld i den høye inflasjonen .
Englands sentralbanksjef advarer mot skyhøye priser: − Et historisk sjokk som han mener er skyld i den høye inflasjonen .
Den engelske sentralbanksjefen, Andrew Bailey, frykter at økt inflasjon koblet med økende energipriser vil føre til tilstander som overgår
oljekrisen på 1970-tallet. Sjokket fra energiprisene i år vil bli større enn hvert eneste år på 1970-tallet, sa Bailey også.
Han mener at alle land i europa bør gå tilbake til det var tidligere som : kullkrafrverk , gasskraftverk , atomkraftverk , produksjon
av olje,mens forskningen og utviklingen må gå parallelt med fossilt forbruk før inflasjonen knekker økonomien til mange land for dette
er å gå alt for fort frem først da kan en gå over til grønt skifte .

1
42 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Enda mer søvndyssende prat om problemer så generelt at en undres på hva han vil fortelle? Det verste for Norge burde ikke være energi. Det er faktisk korn og mat som har vært mest utfordrende. Og jeg tror Norge med en slik idiot ved makta skal få oppleve en sultkatastrofe i Norge. For Støre og Erna er liberale mennesker som kun tenker markedsløsninger. I krigstid er det ikke løsningen.

2

Dette er en del av The Great Reset planen.
Gjør energi dyrt.
Borgerne blir avhengige av staten og de store selskaper som eier alt.
Makt overføres fra frie borgere til oligarker og politikere som ikke har noe kontakt med folket.

1

Støre tror alvoret ikke har sunket skikkelig inn hos alle, og det kan han sikkert ha noe rett i. Men den delen av befolkningen, som har en snev av interesse for vår felles framtid, har for lengst oppfattet at den myra vi står i er politikerskapt. Et resultat av en uforsvarlig og overivrig avvikling av en energiforsyning som fungerer. Klimalobbyen har nå fått det dit de vil, og nedgangstider med regjeringskaos og bråk, vil gjøre livet surt for mange.

1

Det er for mye pjatt med slike uttrykk . De er I bruk internasjonalt men da i andre sammenhenger. Det er ett farlig menneske som sitter som statsminister. Han later til å tro at vi skal ha et varig energimarked med EU og England. Mannen er ikke god. Dette er en kunnskapsløs og farlig mennesket. Så uskikket som det går an til å styre landet.Det må bygges høyspentlinjer nord sør i landet. Jeg vet at det ikke behøver å ta mer ett 1 år med statlig regulering. Det er lett å bygge. Da kan utenlandskablene nasjonaliseres, betales ut. Da har vi full kontroll. Til helvete med Støre.

3

Riktig , det er organisert plyndring av våre ressurser av EU .

EU vil ha norske verdier! Noe annet er dumt å hevde. Derfor må Norge holde EU på en armlengdes avstand og styre våre egne verdier og Norge vil da stå mye sterkere ovenfor EU .
Norge må holde seg inne med Storbritannia og USA. De er garantisten for at ikke tyskeren eller EU kommer og tar våre verdier for ingenting det holder med å se all overkjøringen fra EU`s regler og lovverk som Norge MÅ følge pga. EØS avtalen

1

Da er det grunn til å spørre:
Hva er igjen av norsk næringsliv da, om noen år, med en slik regjering som vi nå har ?

1

Dette overrasket ikke at regjeringe som HAR KUN BLØFFER fra dag 1 og at det ble IGJEN en NY LØGN FRA REGJERINGEN MED STØTTE AV HØYRE DENNE GANGEN ( Denne regjeringen farer kun med LØGN og HVOR FALSKHETEN RÅDER ). VI KAN IKKE STOLE PÅ REGJERINGEN UANSETT HVA DE PÅSTÅR OG EVENT. FORESLÅR ) . Nå har regjeringen på nytt vurdert seg borte på jordet .

SV og FRP ønsker en ordning der staten tar hele strømregninga når prisen overstiger 50 øre per kilowatt fram til man har brukt 1000 kilowatt.

Listhaug Raser mot Høyre: Komplettuforståelig

Vil ikke kreve ekstraordinært strømmøte nå STORTINGET (VG) Etter et hastemøte på Stortinget er det klart at en strømstøtte for bedriftene trolig ikke vil komme før oktober. Men Høyre vil ikke kalle Stortinget inn til et ekstraordinært møte om strømkrisen nå og her viser også Høyre at de prater med flere TUNGER og ikke er til å stole på .

Erna Solberg: Har bedt regjeringen om en tidsplan i løpet av uka
Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg er utålmodig på nye tiltak mot de økte strømprisene. Hun til VG at signalet Høyre har gitt regjeringen er at en tidsplan må være på plass innen kort tid.
Vi mener med det at i løpet av en ukes tid må det komme en tidsplan, som vi kan ta stilling til om vi aksepterer, sier Solberg til VG.
Hva skjer hvis dere ikke aksepterer den?
Utgangspunktet er å skape et godt flertall sammen med regjeringen. Vi mener det ikke er tid til å vente til oktober med en løsning.
Hvis ikke regjeringen hadde gått inn for å gi 90 prosent strømstøtte når prisen er over 70 øre allerede fra 1. september, ville Høyre støttet kravet om et ekstraordinært stortingsmøte.
Det vi trenger fra regjeringen nå er en tidstabell for når de kan gi strømstøtte til bedriftene. Vi har respekt for at de må jobbe med den, men de har relativt kort tid til å komme til oss og fortelle når de kan sluttføre dette. Det er for lenge å vente til ut i oktober for å vedta dette, sier Solberg.

Nå MÅ de partiene som vil de beste for folket få " vippet " AP og SP ut av regjeringskontorene og da menes det at det IKKE de partiene som prater med FLERE TUNGER som som Høyre . De andre partiene MÅ reagere hvis dere vil det beste for folket og muligt å få stilt et mistillittsforslag på regjeringen .

Nå er det vel på tide å få fjernet den tafatte og handlingslammet regjeringen med "han er så høy på pæra / seg selv" hvor alt tuftet på kommunismens tankegang og styresett

Dette blir MER og MER VIKTIG for NORGE :

Norge må ut av ACER og EØS avtalen for her viser regjeringer og stortinget MANGEL PÅ KUNNSKAP og latt seg fullstendig overkjøre av EU .
Ut av ACER og EØS avtalen pga. vi MÅ selv ha råderett over våre egne ressurser .
Ja til NY folkeavstemning .
Over 80 prosent av de som tar stilling vil at Norge melder seg ut av EUs energibyrå ACER, viser en ny meningsmåling. Bare et fåtall mener at ACER-tilslutningen
ikke gir høyere strømpris.
Undersøkelse: Et flertall vil melde Norge ut av Acer - Nationenhttps://www.nationen.no › politikk › undersokelse-et-fl...
12. feb. 2022 — Et flertall ønsker å melde Norge ut av EUs energibyrå Acer, viser undersøkelse. – Nødvendig for å ta tilbake politisk styring, ...

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 og neste stortingsvalg .

Stem FRP for de har alltid frontet vanlige folks sitt beste ELLER STEM BLANKT I PROTEST .

Har spurt om dette tidligere .
Finnes det en skole for stortingrepresetanter hvor de lærer å lyve / juge troverdig ?

1

Frp ga vel fae i folk flest, betalt av de rikeste som de var og er.

1

Der er vi uenige det bør du forklare , helst dokumenterefør du legger ut den påstanden Jeg har ikke lest noe om at de har for tette bånd til noen av de rikeste her i landet pga. mange av sakene som de hat fremmet ble nedstemt pga. Høyre , V og KRF også i dag.

eks. under pandemien godkjente regjeingen korona støtte til en del østblokk land men ikke til sine egne noe FRP protestesterte på hardt / gikk i mot og dette var en av grunnene de gikk ut av regjeringen .

1

Jeg kan ikke se noe annet enn at det er bevisst politikk at vi skal ha skyhøye strømpriser. Dersom politikerne virkelig gikk inn for det ville det bli en enkel sak å ordne. Dersom det virkelig var prioritert ville en ha betalt hva det kostet å gå ut av husmannskontrakter med EU.

Så hvilken agnda er det som er på ferde? Hvorfor skal det norske folk holdes på sultegrensen når det gjelder energi? Er de så enkelt at vi skal kjenne det på kroppen hvordan den fossilfrie tilværelse vil være, slik at vi kan venne oss til det? Er Støre fremdeles i lomma til bløffemakeren AL Gore?

1

Ap-topper ut mot partifelle: − Hun terger på seg hele Nord-Norge
Stavanger ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) vil jevne ut strømprisene i landet – hun kan se langt etter støtte fra partikollegaer i nord.

Helt uaktuelt
Lederen av nytt Ap-utvalg får hard motstand fra sine egne i nord på forslaget om å utjevne strømprisene mellom nord og sør.

I forrige uke var strømmen 181 ganger dyrere i sør enn nord. Utvalgsleder Nordtun ønsker derfor å framskynde planene om å koble strømnettet i nord og sør.

Regjeringen burde hvis de hadde hatt noe form for rettferdighetsans kjørt lik pris over hele landet på : Strøm og Bensin .

1

Agendaen finner du hos World Economic Forum.
Energi skal gjøres dyrt, så alle må trygle staten om støtte.

You will own nothing and be happy.

1

Lignende innlegg

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
3 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Laster...