Politikk - Norsk

erdetslik

Frp krever . . . . ,.

Frp krever at regjeringen skal forlange at Tyskland ikke skal legge ned de tre siste atomkraftverk - det er uenighet i Tyskland hvorvidt de skal legges ned.
Og da er det ganske provoserende for oss nordmenn å høre en tysk statsminister si at energiprisene er akseptabelt høye slik det er nå - og vil legge ned de tre siste atomkraftverkene.
Som vanlig var hverken Støre eller andre i regjeringen tilgjengelige for kommentar til nrk.
Nå MÅ vi alle kreve at Støre sørger for å sette hardt mot hardt overfor Tyskland.

Men, dessverre, kan vi vel bare glemme at denne tidenes feigeste politiker Støre vil gjøre moe som helst for "vanlige folk" i Norge . . . . . .

Jeg har i mange år hevdet at Støre har ryggrad som em seigmann - nå viser han det fullt ut

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Frp har jo gjort utrolig mye dumt og dette forslaget burde ha kommet fra kommisjonen heller enn fra frp

1

Ja, iblant kan Frp komme med rettferdige krav. Det er ikke riktig at norke stømkunder skal betale for Tysklands mislykkete politikk. Alarmisme styrer Tyskland, noe som er blitt applaudert av aktivister (som kaller seg grønne) her i landet.

2

Hvis vi redder tyskerne og ofrer oss selv, har vi mistet verdifull industri, og tyskerne har ikke lært noe.

EU forventer at vi skal redde dem, og folk som Støre ofrer gladelig norsk industri og norske arbeidsplasser bare han kan få en toppstilling ett eller annet sted senere.

2

Derfor blir det mer og mer VIKTIG at Norge kommer seg ut av EØS avtalen raskets muligt , EU vil ha norske verdier! Noe annet er dumt å hevde. Derfor må Norge holde EU på en armlengdes avstand og styre våre egne verdier og Norge vil da stå mye sterkere ovenfor EU.

Norge må holde seg inne med Storbritannia og USA. De er garantisten for at ikke tyskeren eller EU kommer og tar våre verdier for ingenting det holder med å se all overkjøringen fra EU`s regler og lovverk som Norge MÅ følge pga. EØS avtalen og dobbelt moralen til Tyskland ved A. Merkel med gass og olje fra Russland .

Nei til EU mener Norge må ut av EUs energiunion og ACER, og ta tilbake nasjonal kontroll med arvesølvet.9. nov. 2021

Fortsatt full medlemsskap i NATO da er vi sikret .

1

Lignende innlegg

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
3 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Laster...