Politikk - Norsk

erdetslik

Hva vet Støre bedre enn andre ?

AP har blitt et Ansvarsløst Parti under Støre.
Støre presses fra alle kanter - men står fast på sine beslutninger = ingen hjelp for verken hans velgermasse = "valige folk" eller andre.
Støre sier: "v må stå i dette" - " det vil bli tøffe tider" - "det kan vare i flere år" . . . . . . .
Vedum derimot ytrer muligheten til å se på skattelette i neste budsjett.
Men, nei, sier Støre . . . . . . og regjeringen viser at de marsjerer i utakt . . . . .
Kort og godt mener Støre "vanlige folk" skal ha det jævlig - og gjerne få det enda værre.

Hvorfor ?

Hva er det Støre vet som ingen andre forstår . . . . . ?
LO-forbund gir Støre strømfrist på 2 måneder . . . .
AP-ordførere venter svar fra Støre på ledermøte i kveld.

Det fryktes masse-konkurser - redusert levestandard - pensjonister sulter - barnefamilier vil få problem - enslige foreldre vil ramle under fattigdomsgrensen osv osv
Men Støre vil ikke gjøre noe som helst, og bare ber oss om å vende oss til de høye strømprisene - trolig fordi den tyske forbundskansler har sagt at sånn skal det være - høye strømpriser har Europa hatt i alle år.

På tide å radere ut AP = et Ansvarsløst Parti . . . . . .

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er det ikke på tide at journalister sjekker regjeringen og stortingsrepresentant om de sitter med aksjer i kraftbransjen

1

Skulle vært interessant å vite hva som ble sagt på møte i går mellom ordførere og ledere i Ansvarsløst Parti med Støre i spissen.
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/kritiske-ap-ordf%C3%B8rere-fikk-ingen-nye-str%C3%B8ml%C3%B8sninger-fra-st%C3%B8re/ar-AA10ezy5?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=37fc60f0a4f5414082a12eaf68dff7d9

Hva vet Støre bedre enn andre . . . . . .
Eller sleiker Støre bare forbundskansleren i Tyskland . . . . . .
Støre har alltid vært en sleiping:
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/kritiske-ap-ordf%C3%B8rere-fikk-ingen-nye-str%C3%B8ml%C3%B8sninger-fra-st%C3%B8re/ar-AA10ezy5?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=37fc60f0a4f5414082a12eaf68dff7d9

1

Støre har fått sine instrukser fra World Economic Forum, og holder seg til planen for The Great Reset.
Punkt en. Gjør energi så dyrt at alle må underkaste seg staten, og be om tilskudd, så næringsliv og privatpersoner kan kontrolleres.

1

Samfunnet skal nullstilles og det blir smertefullt. De fleste er klar over at norske politikere er ekstremt opptatt av globalisering og overnasjonalt styresett. Alt for Norge hører fortiden til.

1

Det Kongelige "Alt for Norge" blir vel snart definert som hatefull ytring.

1

Godt sagt , du har så rett .

Ang. strømstøtten så var dette KUN en NY bløff fra regjeringen .

Her viser AP`sin makt arroganse med Støre som er så ” høy på seg selv ” i spissen så en kan ikke forvente at noe vil skje til det norske folks sitt beste for Støre og AP mener
at de vet best av alle i hele verden og så her kan regjeringe bruke mangfoldige millioner uten å blunke , se eks. nedenfor , men hva er de villig til å bruke på sin egen befolkning ? svar = NULL .

Støre og AP tror de er " frelseren i verden " men de FORSTÅR NULL , Eks.:

Tvinnereim viste til at saken ligger under utenriksminister Anniken Huitfeldts (Ap) konstitusjonelle ansvar.

Taliban ble hentet med privatfly og innlosjert på Oslos beste hotell med et enormt sikkerhets oppbud for våre skattepenger .

  1. februar kl. 03:43 Talibanbesøk kostet minst 6,5 millioner kroner Et mye omtalt privatfly, hotellrom, sikkerhet og andre utgifter gjør at regningen for Talibans norgesbesøk er oppe i minst 6,5 millioner kroner.
    Flyturen for Taliban-delegasjonen kostet 3,6 millioner kroner, melder TV 2 , som har fått innsyn i utgiftspostene gjennom Utenriksdepartementet.

  2. mai kl. 11:49 Norge har hatt dialog med Taliban Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) bekrefter at Norge har vært i dialog med Taliban etter at en Taliban-delegasjon var på besøk i Oslo i januar tidligere i år.

Diskuterte viktigheten av fri presse, kvinners likeverdige og meningsfulle deltakelse i samfunnet, inkluderende og representative institusjoner og lovverk. Enige om behovet for en åpen dialog ofr å løse utfordringer, skriver Lindeman på Twitter med et bilde av møtet mellom han og Taliban-ministeren.

Han har også møtt representanter for sivilsamfunnet og tidligere president Hamid Karzai.

OPPSUMMERT
Representanter for Taliban besøkte Oslo 23. til 25. januar 2022 for møter med norske myndigheter, representanter for det internasjonale samfunn og andre afghanere med bakgrunn fra det sivile samfunn .

I ettertid har Støre uttalt at han er skuffet over taliban da det viste seg at de hadde skjult al-Qaida-lederen og hans familie , Ayman al-Zawahri som ble likvidert i et amerikansk droneangrep mot en bolig i Kabul, ifølge myndighetene i USA.

Eks.: Tidligere også med AP.

Oslo-avtalene, to avtaler mellom Israel og PLO, inngått i 1993 (Oslo 1) og i 1995 (Oslo 2). Avtalene ble inngått etter de hemmelige forhandlingene i den såkalte Oslo-kanalen eller Oslo-prosessen i 1993. Siktemålet var å finne en løsning på Palestina-spørsmålet gjennom en senere fredsavtale.

Som følge av en stadig mer tilspisset situasjon mellom Israel og de palestinske myndighetene utover på 1990-tallet, og enda mer på 2000-tallet, ble Oslo-avtalene i praksis satt til side, først og fremst av Israel.

1

Lignende innlegg

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De...
Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
20 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
4 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv? Hvordan kan vi vite at han faktisk er død? TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qa...
Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
6 svar
Laster...