Er det ikke på tide at journalister sjekker regjeringen og stortingsrepresentant om de sitter med aksjer i kraftbransjen

1

Skulle vært interessant å vite hva som ble sagt på møte i går mellom ordførere og ledere i Ansvarsløst Parti med Støre i spissen.
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/kritiske-ap-ordf%C3%B8rere-fikk-ingen-nye-str%C3%B8ml%C3%B8sninger-fra-st%C3%B8re/ar-AA10ezy5?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=37fc60f0a4f5414082a12eaf68dff7d9

Hva vet Støre bedre enn andre . . . . . .
Eller sleiker Støre bare forbundskansleren i Tyskland . . . . . .
Støre har alltid vært en sleiping:
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/kritiske-ap-ordf%C3%B8rere-fikk-ingen-nye-str%C3%B8ml%C3%B8sninger-fra-st%C3%B8re/ar-AA10ezy5?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=37fc60f0a4f5414082a12eaf68dff7d9

1

Støre har fått sine instrukser fra World Economic Forum, og holder seg til planen for The Great Reset.
Punkt en. Gjør energi så dyrt at alle må underkaste seg staten, og be om tilskudd, så næringsliv og privatpersoner kan kontrolleres.

2

Samfunnet skal nullstilles og det blir smertefullt. De fleste er klar over at norske politikere er ekstremt opptatt av globalisering og overnasjonalt styresett. Alt for Norge hører fortiden til.

2

Det Kongelige "Alt for Norge" blir vel snart definert som hatefull ytring.

1

Godt sagt , du har så rett .

Ang. strømstøtten så var dette KUN en NY bløff fra regjeringen .

Her viser AP`sin makt arroganse med Støre som er så ” høy på seg selv ” i spissen så en kan ikke forvente at noe vil skje til det norske folks sitt beste for Støre og AP mener
at de vet best av alle i hele verden og så her kan regjeringe bruke mangfoldige millioner uten å blunke , se eks. nedenfor , men hva er de villig til å bruke på sin egen befolkning ? svar = NULL .

Støre og AP tror de er " frelseren i verden " men de FORSTÅR NULL , Eks.:

Tvinnereim viste til at saken ligger under utenriksminister Anniken Huitfeldts (Ap) konstitusjonelle ansvar.

Taliban ble hentet med privatfly og innlosjert på Oslos beste hotell med et enormt sikkerhets oppbud for våre skattepenger .

  1. februar kl. 03:43 Talibanbesøk kostet minst 6,5 millioner kroner Et mye omtalt privatfly, hotellrom, sikkerhet og andre utgifter gjør at regningen for Talibans norgesbesøk er oppe i minst 6,5 millioner kroner.
    Flyturen for Taliban-delegasjonen kostet 3,6 millioner kroner, melder TV 2 , som har fått innsyn i utgiftspostene gjennom Utenriksdepartementet.

  2. mai kl. 11:49 Norge har hatt dialog med Taliban Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) bekrefter at Norge har vært i dialog med Taliban etter at en Taliban-delegasjon var på besøk i Oslo i januar tidligere i år.

Diskuterte viktigheten av fri presse, kvinners likeverdige og meningsfulle deltakelse i samfunnet, inkluderende og representative institusjoner og lovverk. Enige om behovet for en åpen dialog ofr å løse utfordringer, skriver Lindeman på Twitter med et bilde av møtet mellom han og Taliban-ministeren.

Han har også møtt representanter for sivilsamfunnet og tidligere president Hamid Karzai.

OPPSUMMERT
Representanter for Taliban besøkte Oslo 23. til 25. januar 2022 for møter med norske myndigheter, representanter for det internasjonale samfunn og andre afghanere med bakgrunn fra det sivile samfunn .

I ettertid har Støre uttalt at han er skuffet over taliban da det viste seg at de hadde skjult al-Qaida-lederen og hans familie , Ayman al-Zawahri som ble likvidert i et amerikansk droneangrep mot en bolig i Kabul, ifølge myndighetene i USA.

Eks.: Tidligere også med AP.

Oslo-avtalene, to avtaler mellom Israel og PLO, inngått i 1993 (Oslo 1) og i 1995 (Oslo 2). Avtalene ble inngått etter de hemmelige forhandlingene i den såkalte Oslo-kanalen eller Oslo-prosessen i 1993. Siktemålet var å finne en løsning på Palestina-spørsmålet gjennom en senere fredsavtale.

Som følge av en stadig mer tilspisset situasjon mellom Israel og de palestinske myndighetene utover på 1990-tallet, og enda mer på 2000-tallet, ble Oslo-avtalene i praksis satt til side, først og fremst av Israel.

1
Laster...