Politikk - Norsk

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De er ansvarlige (i hovedsak) for at vi har fått et uhyrlig vanskelig plan- og bygnings regelverk. De har kjempet for å gi Statsforvalteren stor makt. Alt tar tid. Alt er vanskelig. AP.

Så har de snakket ned alle private aktører i alle sektorer. Det er et brutalisert arbeidsliv. Private er velferdsprofitører. Utbyttere. De skal bekjempes. Staten skal vokse.

Så kommer de stakkars studentene, og skal finne bolig under dette Arbeiderparti regimet. Det er jo bent frem håpløst, de gir opp.

Og hvem sin feil er dette i Dagsavisens øyne? Jo - markedskreftene…

Komplett udugelige journalister. Komplett udugelig Regjering.

Det er ikke vanskelig å slå fast hvem sin feil dette er. Arbeiderpartiet.

MBK.

Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg bryr meg ikke om disse priviligerte studentene som forventer å få alt i fanget.
Hva er galt med dagens unge mennesker?
Er dette et resultat av oppdragelse i barnehager og offentlig skole?

1

Tilleggsinfo: På NRK.no i dag, er det Statsbygg i Stavanger som trenerer i denne byen… igjen, en sterkt ønsket statlig etat fra Regjeringen sin side. Markedskreftene sier Dagsavisen ?? I beste fall en bløff, mest sannsynlig direkte løgn, dette lukter sosialdemokrati trenering på alle bauger. Arbeiderpartiet styrer Stavanger også, og får ikke jobben gjort. Det blir kun prat, Støre-dialog, og «vi er tett på».

https://www.nrk.no/rogaland/studentsamskipnaden-vil-bygge-400-studentbustadar_-men-meiner-statsbygg-er-for-treige-1.16055554

1

Dette er IKKEstudemter. Dette er STUDENTDAMSKIBNADEN. Og det rr butikk inn i idiotien. Hva skal de med så mye penger på bok? Borten Moe har rett! Han irettesatte Universitetetet i Oslo for å ha for mange penger på bok. Helt riktig. Offentlige institusjoner skal drives i balanse.
Så kom med kritikk av bedriften studentsamskipnaden.

1

ERNA har styrt i 8 år. Ikke kom med vås.

Støre er en igjennom idiot. Han klarer ikke å tenke en ny tanke så det blir ikke flere utleieboliger i statlig regi eller kommunal. Han og AP er forkvaklet dum at Norge går i møte med ekstrem stigende utleieboliger . Som igjen fyrer opp gjeldsopptaket i eiermarkedet.

AP er en gjeng med idioter som bare klorer seg til makta for makta sin egen del.De gjør ingen forskjell.

1

Jeg ser ikke de store forskjellene på Høyre og AP når det gjelder politikk for folk flest.
Høyre er kanskje for tiden mer kompetente i jobben de gjør, mest på grunn av at venstresiden er fanatisk opptatt av ideologi. Man må ha de riktige holdningene, som feminisme, innvandring, miljø, og nå LHGBT.

Slik plukker de ledere som skal styre samfunnet, og vi ser resultatene nå.
Inkompetente ledere som ikke kan styre et komplisert samfunn.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
20 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv? Hvordan kan vi vite at han faktisk er død? TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qa...
Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
1
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
6 svar
Laster...