Jeg bryr meg ikke om disse priviligerte studentene som forventer å få alt i fanget.
Hva er galt med dagens unge mennesker?
Er dette et resultat av oppdragelse i barnehager og offentlig skole?

1

Tilleggsinfo: På NRK.no i dag, er det Statsbygg i Stavanger som trenerer i denne byen… igjen, en sterkt ønsket statlig etat fra Regjeringen sin side. Markedskreftene sier Dagsavisen ?? I beste fall en bløff, mest sannsynlig direkte løgn, dette lukter sosialdemokrati trenering på alle bauger. Arbeiderpartiet styrer Stavanger også, og får ikke jobben gjort. Det blir kun prat, Støre-dialog, og «vi er tett på».

https://www.nrk.no/rogaland/studentsamskipnaden-vil-bygge-400-studentbustadar_-men-meiner-statsbygg-er-for-treige-1.16055554

1

Dette er IKKEstudemter. Dette er STUDENTDAMSKIBNADEN. Og det rr butikk inn i idiotien. Hva skal de med så mye penger på bok? Borten Moe har rett! Han irettesatte Universitetetet i Oslo for å ha for mange penger på bok. Helt riktig. Offentlige institusjoner skal drives i balanse.
Så kom med kritikk av bedriften studentsamskipnaden.

1

ERNA har styrt i 8 år. Ikke kom med vås.

Støre er en igjennom idiot. Han klarer ikke å tenke en ny tanke så det blir ikke flere utleieboliger i statlig regi eller kommunal. Han og AP er forkvaklet dum at Norge går i møte med ekstrem stigende utleieboliger . Som igjen fyrer opp gjeldsopptaket i eiermarkedet.

AP er en gjeng med idioter som bare klorer seg til makta for makta sin egen del.De gjør ingen forskjell.

1

Jeg ser ikke de store forskjellene på Høyre og AP når det gjelder politikk for folk flest.
Høyre er kanskje for tiden mer kompetente i jobben de gjør, mest på grunn av at venstresiden er fanatisk opptatt av ideologi. Man må ha de riktige holdningene, som feminisme, innvandring, miljø, og nå LHGBT.

Slik plukker de ledere som skal styre samfunnet, og vi ser resultatene nå.
Inkompetente ledere som ikke kan styre et komplisert samfunn.

1
Laster...