Denne meningsmålingen viser at AP/SP blir betraktet som bakstreversk partier. Støre er en gammel mann med gammel politikk. Han er ikke sosialdemokrat . Han og partiet har blitt et liberalt parti. Alt skal tekkes EU.
Støre har en latterlig veipolitikk.En hysterisk dårlig boligpolitikk.

Problemet I Norge er at vanlig folk er så høye på pæra og tror så godt seg selv.
Et ekte møkkaland.

2

Men oppslutningen er logisk. Det er bare 38000 bønder igjen og mange får nå svi på pungen/ kortet/ bankkontoen av deres politikk.
Problemet I Norge er at Norge er et nyliberalistisk land og Støre er tilhenger av liberal økonomisk politikk.
Han er Ulv i fåreklær.

1

Grunnen til at andre aviser enn Dagsavisen ikke skriver så mye om denne er den at det er Dagsavisen som har betalt for meningsmålingen. Dagsavisen skriver om meningsmålingen. De andre avisene betaler for sine egne meningsmålinger som de da skrive om. Denne meningsmålingen skille seg helt ubetydelig ut fra meningsmålingene slik de har vært siden januar omtrent. Veldig lite som tyder på mediakonspirasjoner her. En meningsmåling som bekreftet en tendens som har vart 8-9 måneder ville heller ikke vagt særlig oppsikt under forrige regjering. Også da ville de forskjellige redaksjonene respektert hverandres saker. Hovedsaken om oppslutningen angjeldende måned kommer rundt den meningsmålingen huset selv har betalt. De andres meningsmålinger refereres indirekte og en oppgir hvem som har betalt meningsmålingen. Hvis du leser Dagbladet ser du at de i snitt har et negativt oppslag om regjeringen hver eneste dag, samtidig har de en gladsak om Erna på ferie eller et utspill fra Høyre hvor en ikke spør etter kommentarer fra andre politiske partier. Jeg synes VG har ganske mange negative saker om regjeringen og en presenterer her også Høyres sommerferie utspill helt uten å sette dem i sammenheng men VG er ikke så 100% negative til AP som Dagbladet har blitt, dermed får avisen heller i samme grad preg av å drive en konkret kampanje mot regjeringen. Den gamle partiavisen til Høyre Aftenposten, som på lederplass anbefalte sine lesere å stemme Høyre ved sist stortingsvalg, er mer balansert. De andre avisene er mer eller mindre balanserte. Det stemmer at mange journalister sier at de stemmer til venstre ved valg likevel betyr ikke dette nødvendigvis at de driver journalistikk som kampanje til fordel for Ap. Hvis du leser norsk pressehistorie vil du se at eierskapet til de forskjellige medieinstitusjoner har stor innflytelse på det redaksjonelle innholdet. En journalist bestemmer ikke helt selv hva denne skal skrive men dette må gjennom godkjenning fra redaktører. Det hadde vært mest spennende hvis media forsøkte å finne ut hvorfor så mange velgere har snudd ryggen til regjeringen heller enn bare at de forsøker å fenge en slags lettklikkbar depresjon blant velgerne. AP og Sp har ikke vært helt stjernene i realityprogrammet etter valget men vi befinner oss også i den verste krisen siden andre verdenskrig. Det mange velgere gir uttrykk for at er skuffende med regjeringen er at de ikke har klart å gjøre opp på alle forrige regjerings upopulære vedtak. Høyre har ikke presentert noen som helst forslag eller planer som ville ha endret strømkrisen, tvert i mot ville Høyre og Frps forslag fra 2013 om bare å selge ut all vannkraft til utlandet og bygge mange flere kabler betraktelig ha forverret den.

1
Laster...