Men likevel så går Høyre kraftig opp, hva vil det si? Er det ingen som har lært noen ting fortsatt... eller er bare alt glemt igjen :(

Er det Norske folk virkelig så glemsk eller er media falsk?

1

Vel, om noen tror prisnivået vil gå ned med Høyre bak spakene må tro om igjen. De vil ha mer ACER, flere utenlandskabler, mer EU

1

Høyre er partiet for de rike oligarker.
Pengene de delte ut under pandemien gikk omtrent bare til de rikeste i landet.
Jeg kjenner ei som ble permittert. Hun fikk ikke pengene sine før langt ut på høsten.
De rike fikk pengene med en gang.

I tillegg økte husleia, fordi utleieren ville ha mer penger. (har de lov til slikt?)

Når vi ser på Stortinget ser vi at vi ikke har noen partier som støtter arbeiderklassen lenger. Det burde vært Arbeiderpartiet, men de er tatt over av globalister nå.

Støre er bare ute etter statsministerjobben for å selge våre ressurser til utlandet så han kan få en internasjonal toppstilling som sine forgjengere, Brundtland, Jagland, og Stoltenberg.

Arbeiderpartiet er det verste partiet man kan stemme på om man er arbeider i dag.

Du ender med å få mer konkurranse på arbeidsmarkedet, og boligmarkedet pga innvandring, og ditt nabolag vil bli fylt opp av folk fra de mest brutale og kriminelle samfunn på kloden, fordi disse stort sett stemmer på venstresiden når de får stemmerett.
Og du betaler for det.

Det er sånn politikk er nå.

Den som er på toppen kan bruke våre penger internasjonalt og tjene på det.
Hvor er riksrevisjonen? Er det ingen som kan stoppe korrupsjonen?

1

Det har blitt en bratt "læringskurve" for politikkens smørbukk også kalt "Slagsmål" Vedum - nesten fritt fall - fra 20,2% oppslutning på topp i 2020 til nå 4,6%.
Det er mulig Vedum's latter er like klukkende frisk nå som før, men nå må det være fordi han klarte kunststykket å "lure" til seg en oppslutning på over 20% i opposisjon - med for det meste vås og usannheter. Nå i posisjon har han også forsøkt seg på usannheter og vås = og det er ikke like vellykket i posisjon - som f.eks. finansminister.
Nå er Sp på høyde med Venstre på 4,5% - opp som hjort ned som en lort . . . . . . .
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/sp-n%C3%A6rmere-sperregrensen-i-ny-tv-2-m%C3%A5ling/ar-AA11uJkP?ocid=msedgntp&cvid=c9d820e45a29477784807e097985841c
Men Vedum klarte vel det han hadde som mål = at bønda fikk et skikkelig løft . . . Det spennende nå er om Sp vil krype under sperregrensa eller holde seg over.

1

Det verste er at de ikke synes de gjør noe galt.
De mener det er folket det er noe feil med.

1

Aldri har folket blitt mer lurt enn av SP. Det partiet fortjener ikke å bli over sperregrensen.
Det var helt åpenbart da han fengslet valgkamp at han løy, godeste Vedum.

1
Laster...