Politikk - Norsk

Grubles

Advarsel: CO2-fanatikerne må stoppes

Finland måtte torsdag starte opp to oljekraftverk for å unngå strømmangel … HVA? Har vi oljedrevne kraftverk, men myndighetene vil ikke starte dem opp fordi de slipper ut CO2? I så fall må man anse disse myndighetene for å være riv ruskende gale, hvorved de må fjernes snarest! Få vekk CO2-fanatikerne fra styre og stell NÅ! De er jo totalt sinnssyke, hele gjengen! I svarte helvete – sitter vi i mørket og kulden for å spare strøm fordi myndighetene er sinnssyke? Nok er nok, nå skal det slippes ut ENORME MENGDER CO2 for å lokke frem CO2-fanatikerne, og når de forsøker å stoppe oss med makt, skal de tiltales, straffes og avradikaliseres, før de får slippe ut i samfunnet igjen!

Det får være måte på hva vi skal måtte tåle: Bøndene må jo pløye ned grønnsakene igjen på grunn av CO2-fanatikere som er ute av stand til politisk styring av landet. Heretter bør man ta egne tester før folk får lov til å bli politikere, hvor CO2-fanatikere blir skilt ut på forhånd og nektet å stille til valg, på samme måte som andre kriminelle. Dog har de visst allerede ordnet det slik at de gale ikke kan straffes, så det må vi først endre på hvis vi skal få tatt CO2-fanatikerne.

Hvis vi ikke lykkes, vil alt til slutt dreie seg om CO2, og da menes absolutt alt: 90 % av nybilprisen vil være CO2-avgift, å spise kjøtt vil være straffbart, galningene vil opprette egne CO2-politiavdelinger som vil sette opp overvåkningskameraer, de vil hindre oss i å få strøm fordi det ikke kan lages helt CO2-fritt, og det hele vil kunne utarte så til de grader at vi til slutt vil kravle over hverandre for å ta CO2-fanatikerne som i de verste zombieskrekkfilmene, bortsett fra at disse gærningene er virkelige nok, de er helt fanatiske og intet annet enn CO2 står i hodet på dem, ganske utrolig for vanlige mennesker, men sant!

Våkn opp og ta grep før samfunnet får virkelig store problemer: Matmangel, drepende kulde, døde grønne planter, oksygenmangel og utryddelse av livet på Jorden. Tro ikke at det ikke vil gå så langt, for CO2-fanatikerne har latt det gå ganske langt allerede, og de har ingen planer om å stoppe før de blir tvunget til det! Og straks vi har stoppet dem, må arbeidet med å filtrere dem ut fortsette, ellers vil ugresset bare titte frem igjen atter en gang. Her snakker vi om avradikalisering allerede i skolen, men vær klar over at CO2-fanatikerne vil motsette seg det, så det blir ingen lett match! CO2-fanatikerne har den hele og fulle skylden for både de høye prisene, de høye rentene og elendigheten som ligger foran oss: Sannsynlig sult, rasjonering, kulde og død.

Tenk at galningene stengte atomkraftverkene, kullkraftverkene, oljekraftverkene og forbød oljefyring, alt for å hindre utslipp av CO2! Vi som er en oljenasjon, kunne klart oss uten strøm til oppvarming, men nei da! De som har bestemt dette, er fanatikere og kriminelle, og folket krever at fanatikere og kriminelle må betale for sine synder! CO2-fanatikere bør stoppes så til de grader, at det vanskelig kan uttrykkes med ord!

Trolig står jordvarme bak dagens globale oppvarming, mens CO2-innholdet i Jordens atmosfære er relativt optimalt for de grønne plantene, og dermed for livet generelt. Dette kunne selvsagt forskerne bevist, men dessverre har CO2-fanatikerne lagt beslag på omkring halve budsjettet til forskning og utvikling frem til år 2100 allerede, så her må det enten bli opp til folket å ordne opp uten vitenskapen denne gang, eller å ta følgene av de katastrofale konsekvensene det kan få å fortsette å la fullstendig håpløse mennesker styre politikken.

Hvilke CO2-tiltak har egentlig myndighetene i Norge innført, og til hvilken pris? Hele beløpet formodes å være bortkastet, men hva ville det bli per capita? Eller, hvor mye av dine penger har regjeringen stjålet grunnet sin CO2-fanatisme? Så vidt vites foreligger ingen folkeavstemning som tilsier at regjeringen kan ta av folkets midler, hvilket igjen vil si at de er stjålet. Vi er ranet, folkens, av idioter! Hjelp, ran! Politi!

1
11 svar

Vi må våkne og ta grep før samfunnet får virkelig store problemer skriver du.

Her er noe av hva jeg vil kalle et virkelig stort problem:

https://forskning.no/klima/sa-ofte-blir-det-farlig-varmt-i-fremtiden/2074895

Fortsetter våre samfunn å bruke fossile brensler i samme grad som i dag kommer jordklodens temperatur til å stige med ca. 3 °C sammenlignet med førindustriell tid i løpet av forventet levetid til dagens barn. Skjer det vil svære områder i tropiske strøk, som i dag er svært folkerike og høyproduktive lanbruksområder, oppleve så mange ekstreme hetebølger at i mer enn halvparten av årets dager vil det være livsfarlig å oppholde seg ute.

Vi snakker om hundrevis av millioner, kanskje så mye som milliarder av mennesker som vil fordrives fra sine hjemland og samtidig bortfall av en stor andel av den globale matproduskjonen fordi drivhuseffekten ble gjort for sterk av en vettløs bruk av fossilt karbon til å skaffe oss energi. Dette er hva som venter dagens barn dersom samfunnet ikke klarer å få til et grønt skifte.

De farlige fanatikerne her er derfor ikke de av oss som tar klimavitenskapens kunnskap på alvor og forsøker få til et grønt skifte i tide til å unngå et slikt varmehelvete, men de mange idiotene som har så virkelig elendig selvinnsikt at de på ramme alvor tror de selv vet bedre enn verdens klimaforskningsmiljøer hva som skjer med klimaet og hvorfor og som ut i fra sin uvitenhet og ignoranse motarbeider det grønne skiftet og forsvarer den fossile energiforsyningen med nebb og klør.

3

Om vi har oljedrevne kraftverk på fastlandet, er de neppe verken store eller spesielt effektive - vi har jo inntil nylig dekket vårt elektrisitetsbehov ganske godt med vannkraft, så det økonomiske i å bygge oljedrevne kraftverk har vel ikke vært til stede.
Man må også huske på at dagens energiutfordringer også er knyttet til tilgjengeligheten av olje og gass - med dagens oljepriser er det langt fra sikkert at oppstart av oljekraftverk vil hjelpe på strømprisene...
Ellers er det jo interessant (og litt skremmende) at man ønsker å tiltale og straffe de man er uenige med og skal holde dem utenfor politikken - det vitner jo om en holdning til demokrati som ligner mer på det man finner øst for Finland...
At mye dreier seg om CO2 skyldes at det er en viktig problemstilling i den virkelige verden - der virkelige forskere ser på effekten og uttrykker bekymringer som virkelige politikere (forhåpentligvis) reagerer på.
Selvfølgelig, har man rotet seg så langt inn i konspirasjonsfjolleriet at man tror målet er å fjerne all CO2 fra atmosfæren og ødelegge alt livet på jorda, så kan jo den virkelige verden være vanskelig å forholde seg til...

3

Store norske leksikon:
"Fanatisme betyr ekstrem ensporethet, lidenskapelig hevding av personlige overbevisninger, ofte kombinert med forfølgelseslyst mot annerledestenkende eller -følende. Fanatisme er det motsatte av toleranse."

1

Her settes bare problemet på dagsordenen. Hvis FN hadde innført begrepet klimaflyktninger, kunne Norge tatt imot et antall som ble rammet av varme, flom eller andre følger av den globale oppvarmingen. Slik det er i dag, har de som burde hatt status som klimaflyktninger, i stedet status som fattige, takket være FN, som i stedet satser på CO2-tiltak og korrupsjon med utgangspunkt i menneskenes dårlige samvittighet. Menneskeskapte CO2-utslipp gagner de grønne plantene og dermed livet på Jorden, mens den globale oppvarmingen skyldes at Jorden til 99 % er en glødende kule med en temperatur på over 1 000 grader Celsius. At menneskeskapte utslipp av CO2 skulle gi en global oppvarming, må man faktisk være fanatiker for å tro, og i dette tilfellet er påstanden at korrupte og løgnaktige fanatikerne er et stort og vedvarende samfunnsproblem.

Dette er kun første artikkel i en trilogi: I morgen rettes fokuset mot vitenskapen og dagens manglende kunnskap, og dagen etter står politikerne og styringen av samfunnet på agendaen, hvor politikerne blir stilt et spørsmål som virkelig burde få dem til å tenke, og eventuelt revurdere sitt standpunkt, dersom de støtter dagens CO2-tiltakslinje.

1

Ja. Galskapen har tatt over lederne våre. De er roboter og har mistet evnen til å tenke fornuftig.

Vi må definansiere universitetene.
Det er de som er den store smittekilden for dette mentale viruset.

1

Ta det rolig. Dersom det går såååå lang, er det nok borgerkrig for lengst. Ranet blir vi jo hver dag, så det er vi vant til. Vi er i bunn og grunn vant til ganske mye......ran, tilogmed knivstikking er vi nå vant til.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
1
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...