Politikk - Norsk

jaha1255

Støre om statsbudsjettet: − Det blir bråk

Igjen viser Støre sin MAKT ARROGANSE .

Støre viser virkelig hvor AP og regjering`s politikk står hvor klovnen Vedum og SP dilter etter for makten sin skyld .

KOMMUNISTISKE TANKEGANG OG STYRESETT HVOR ALT ER TUFTET PÅ LØGN OG FALSKHET ER LIK KOMMUNISMEN .
DE UTNYTTER / SVINDLER ALLE GODENE DE HAR GITT SEG SELV MED VÅRE SKATTEPENGER ( pendlerboliger , reiseregninger , stortinget har med AP i spissen bevilget seg selv høyere lønn , dobbelt med feriepenger hvor VANLIGE FOLK SKAL BLØ TIL SISTE DRÅPE så de kan UTNYTTE og SVINDLE ALT AV våre skattepenger til egen vinning .

Hvor ideologien og makt er det viktigste for fremdeles å være i ELITEN hvor MAKTEN med LØGN og FALSKHET RÅDER .

FOLKETS HUS, OSLO (VG) På dagen ett år etter valgseieren, stålsetter statsminister Jonas Gahr Støre sine partifeller for at det blir mye bråk i høst, når det skal strammes inn.
Vi må stå i det sammen når det blir bråk, for det blir bråk.

Det sier statsminister og Ap-leder Jonas Gahr Støre til Arbeiderpartiets landsstyremøte.

Tirsdag er det ett år siden stortingsvalget 2021.

Vi gjennomfører politikken vår. Men vi ble også valgt til å være på vakt: Vi visste ikke da vi ble valgt at pandemien skulle komme tilbake, eller at det skulle komme en angrepskrig midt i Europa, sier Støre.

Vi må prioriterer hardt i dette budsjettet. Vi verner gode velferdstjenester og skjermer vanlige folk og særlig dem med dårlig råd, og vi krever av dem som har mye, at de bidrar mer til fellesskapet.

Tiden vi har foran oss nå kommer til å kreve mye av oss og av laget vårt. Vi skal ta vare på økonomien, velferden og arbeidet i landet vårt, fortsetter han.

Vi må prioritere på en måte norske politikere ikke har måttet gjøre på flere tiår. Men mitt budskap i dag er: Vi skal klare det, sier Støre.

Da sa han at Norge går mot en hard vinter, at det kommer til å bli tøft og at mange kommer til å bli skuffet over statsbudsjettet.

Og for ham og regjeringen er høsten allerede ganske hard: oppslutningen går ned, strømprisene går opp og opposisjonen på Stortinget presser på for nye strømtiltak.

Som styrtrik energiprodusent står Norges omdømme på spill etter sterke reaksjoner fra et kriserammet Europa. Jonas Gahr Støre bør prioritere å korrigere inntrykket.
Støre avviser europeisk gass-ønske: – Ikke jeg som selger gassen. Det vil vel ødelegge for Støre`s drøm om å få en stjerne i internasjonal politikk .

Høsten vil neppe gjøre regjeringen elsket, men kanskje den kan få litt RESPEKT , men mest sannsynelig vil REGJERINGEN BLI HATET for veldig dårlig styring av Norge.

Hvis regjeringen skal fortsatt få styre Norge i 3 år til er vi alle økonomisk ruinert og all industri har flyttet ut av Norge eller gått konkurs og alle små bedrifter har gått konkurs.

Regjeringen har greid å jage Røkke ut av Norge og hvem blir neste ?

Nå må de andre partier reagere som vil det beste for vanlige folk å få stilt et mistillittsforslag på regjeringen .

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 og neste stortingsvalg for nå må vi ha et mer NASJONALLISTISK part som vil det beste for vanlige folk som f.eks. : FRP .

1
2 svar

He he, noen som la merke til (eller er det mulig å ikke legge merke til) gestikuleringen til Støre. Var nesten så mannen tok av :)

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
1
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...