Politikk - Norsk

jaha1255

Sp-topp åpner for regjerings-exit:

Vet ikke om Sp kan leve med det, STAVANGER (VG)
Det er ikke Senterpartiet som styrer regjeringens energipolitikk, sier Sp-ordfører.
Hun er sint, fortvilet og skuffet.
Vi har ikke levert det vi lovet i energipolitikken. Det overskygger alt annet, for det har så dramatiske konsekvenser for folk. Regjeringen virker tafatt og på etterskudd. Det er veldig uheldig, sier Dagny Sunnanå Hausken (Sp).

Hun tar imot VG på ordførerens kontor. Snart må Hausken flytte ut, tilbake til det litt mindre og litt mindre staselige varaordførerkontoret, når Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) er tilbake fra mammaperm.

Men enn så lenge er hun fungerende ordfører i oljebyen. Eller energihovedstaden, som den nå helst vil bli kalt.

Hva skal til for at Sp bør revurdere regjeringsdeltagelsen?

Det er en balansegang. Hvis vi føler at det ikke blir gjort noen grep i energipolitikken, EU skal styre våre priser for all fremtid og vi bare skal fortsette som før, så vet jeg ikke om Sp kan leve med det, sier hun.

SP har ikke levert noe for vanlige folk, KUN levert for bøndene .
Det blir garanter IKKE bedre hvis SP skal styre våre priser i energipolitikken for nå har de lært å være grådige av AP .

Hva er hun klager på for bøndene er vel den gruppen som har fått mest så de bør vel være fornøyd å holde munn å slutte å sutre , men bøndene vil ha enda mer så matvareneprisene kan stige over himmelen og lurer på hva de tror de er en adelsklasse noe de har vel lært av AP.
Nå sitter de ved makten så det deres egen feil de lar klovnen Vedum styre som KUN dilter er AP som en stor fjott og SP har kastet alle sine fanesaker på båten for MAKTEN SIN SKYLD .

Bøndene fikk innfridd kravene – men strømregningen må vente
Jordbruket kompenseres med 754 millioner kroner for økte kostnader etter at partene kom til enighet i tilleggsforhandlingene. Økte strømpriser omfattes ikke.
Staten tilbyr bøndene 10,15 milliarder kroner

Sist uke la bøndene frem er rekordkrav på 11,5 milliarder kroner i jordbruksoppgjøret. I dag kom staten med sitt tilbud som ligger lavere.

Men det skal være en fryd hvis SP tar regjerings-exit for da ryker mest sannsynelig hele regjeringen.

1
4 svar

Hvis regjeringen skal fortsatt få styre Norge i 3 år til er vi alle økonomisk ruinert og all industri har flyttet ut av Norge eller gått konkurs + alle små bedrifter har gått konkurs noe som vil gå kraftig utover bøndene . SP vil få samme ettermæle som AP ;

KOMMUNISTISKE TANKEGANG OG STYRESETT HVOR ALT ER TUFTET PÅ LØGN OG FALSKHET.

Men regner med SP ikke har RYGGRAD for en regjerings-exit for nå sitter med MAKTEN sammen med AP og " makt smaker " .

1

Sp ligger nå på 6-tallet i oppslutning = halvert på noen få måneder.
Men Sp går (dessverre) neppe ut av regjeringen = da får de jo ikke kjørt i disse limousiner. Den andre årsaken er nok (dessverre) at Vedum's valgkamp var full av hetsing av politiske motstandere, utnytting av bl.a. AP's Jan Bøhler og ikke et fnugg av realistiske og konstruktive saker.
Det er mulig bonden Vedum ikke har oppdaget framskrittene i form av internett og elektroniske hjelpemidler.

1

Når bønder har hånden ned i honningkrukken så forlater de den ikke.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
1
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...