Politikk - Norsk

frode57

For et rikt land

Den som ser Norge fra Danmark må bare si For et styrtrike land. Om Listahaug sier det er svakt så bør hun se til andre land hvor en skikkelig nedtur er på gang Det rr oppsigelser og konkurser. Støtteordninger til næringslivet vitner om en stinnrik stat. Det fortjener Norge. Hygg dere. Det er krigsøkonomi og dette går ikke over før Russland er i kne.

1
8 svar

Jeg kan garantere at disse støtteordningene er bra for de rike, og skadelig for de fattige.

1

Ja , det er riktig

Det Den Norske regjeringen NÅ driver med er REN KRIGSPROFITT som KUN GAVNER de RIKE .

Her viser Støre sin MAKT ARROGANSE på nytt og for å opplyse Støre og regjeringen så lever vi i år 2022 .
Jonas Gahr Støre må styre Norge gjennom den tøffeste vinteren i moderne tid. Hverdagen er tung nå. Vinteren blir enda tyngre.
Vi går inn i en krigsvinter. Enkelte bruker ord som krigsøkonomi om deler av det som venter oss. Det var noe våre besteforeldre og oldeforeldre opplevde. Dagens eldste nordmenn husker det kanskje vagt, som barndomsminner. Svært få av oss som lever i dag, har noe forhold til hvordan hverdagen kan bli nå som det er krig i Europa.

De rekordhøye strømprisene, økte renter og dyrere mat kan være bare en begynnelse på det som kommer. Mye kan skje gjennom vinteren. Mange bedrifter stenger allerede i Europa. I Storbritannia sliter halvparten av befolkningen med å betale regningene sine. I mange europeiske land kan det bli sosial uro, med påfølgende protester og opptøyer.

Må snakke ærlig
I motsetning til Ukraina, der tilliten til myndighetene tradisjonelt har vært lavere. Det stiller krav til folk, til at de bygger nettverk. At de stoler på hverandre, fordi de tidligere har erfart at myndighetene ikke alltid stiller opp.
Det kan ta lang tid å komme gjennom denne krisen. Det er tre år til neste valg. Støre har god tid til å bli enda mer upopulær.
Raser på målingene
Det er vanskelig å ta alvoret inn over seg. Det har blitt en slags normalitet over nyhetsmeldingene fra Ukraina. Krigen berører oss, men bare indirekte. Det er menneskelig å være mest opptatt av det som er nært oss. Strømprisen ser akkurat nå ut til å være viktigere for nordmenn flest.
Det er normalt at en regjering som styrer i tider med kraftige prishopp og dårligere økonomiskestyring som igjen får mye dårlige kår for folk flest, raser nedover på meningsmålingene. Det ser vi også nå, både for Aps og Sps del. Det letteste i verden er å legge ansvaret på dem som sitter med makten, uavhengig av hva som er årsaken til problemene at denne regjeringen farer KUN med LØGN og FALSKHET ..
Isteden kjører Regjeringen kjører familier , pensjonister og firmaer i grøfta økonomisk for profitten sin skyld og for Støre og AP har en stor drøm om å få en viktig internasjonal politikk
DET ER MÅLET TIL AP OG derfor er de IKKE INTERESSERT Å GJØRE NOE FOR OSS VANLIGE FOLK SÅ VI FÅR DET LETTERE .

Som styrtrik energiprodusent står Norges omdømme på spill etter sterke reaksjoner fra et kriserammet Europa. Jonas Gahr Støre bør prioritere å korrigere inntrykket.
Støre avviser europeisk gass-ønske: – Ikke jeg som selger gassen
BRUSSEL/OSLO (VG) Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) har ingen tro på effekten av et pristak som også omfatter gass fra Norge, slik flere EU-land nå foreslår.

Det er ikke en løsning som vi foreslår. Vi tror ikke det gir svar på de utfordringene EU har, sier statsminister Jonas Gahr Støre til VG om et pristak på norsk gass.
Vi har sagt at vi er åpne for å snakke med EU om alle de løsningene de nå diskuterer. Dette har ikke vært tatt opp fra EUs side, legger han til.

AP`s politikere er UTROLIG KORRUPTE når en ser hvordan de utnytter alt til sin fordel FOR Å BERIKE SEG SELV av VÅRE SKATTEPENGER kan en lure på om de tror de tilhører en adelsklasse som er mye høyere enn oss. Dette begynner å ligne på et diktaturstyring / Kommunisme hvor det er om å gjøre å " gravse " til seg mest muligt på folkets bekostning ,høyere lønn, dobbelt med feriepenger , pendlerboliger + reiseregninger hvor falskheten og løgnene styres av ” eliten ” .
Regjeringen er en STOR SKAM FOR NORGE .

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 og neste stortingsvalg for nå MÅ vi ha et mer NASJONALLISTISK PARTI som vil det beste for vanlige folk. .

1

Idioten Støre sier nei til prisjakt når til og med EU går bort fra frihandelsprinsippet.
Norge og Støre risikerer at EU konfiskerer norske verdier. Et Lutfattig Norge står tilbake. Norge sin garant er USA og Storbritannia.

1

Hva er det første som sies når en møter dansker I festlig lag. Jo. Norge er så rikt land. Det later til at omverdenen tror at alt er himmelsk godt i Norge. Når jeg ser på de store norske personbilene og bobilene som går på danske veier og alle pengene nordmenn legger igjen så later det til at nordmenn har karret seg til topps i velstand i Norden.
Det står i grell kontrast til den politiske sytingen.
Og hvem kunne trodd at Erna skulle bli savnet ?
Når norske politikere er mest opptatt av armageddon , den totale krig og selvutslettelse, så er de nederst ved bordet glemt.

1

Norge har sagt nei til EU to ganger.
Så importerer vi det verste ved EU, som går på prisingen av energi.
Alle forstår nå at det må være de mest udugelige politikere vi kan få, som gir fullmakt til at de rike eller mektige skal skumme fløten av kraftmarkedet.
Av norske politikere har Bjørnar Moxnes vært den tydeligste mot dette systemet, selv om jeg ikke deler hans politiske syn ellers.
Strømprisene skulle aldri vært mer enn 35 øre pr kWh. Og prisene på gass og olje er kunstig høye. Vi trenger å fravike "markedet", som egentlig er den sterkestes rett.
Det kan være mest riktig å bestemme en lavere pris på gass fra Norge, eller å sette noe av fortjenesten inn i et fond for gjenoppbygging av Ukraina.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
2
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...