Politikk - Norsk

jaha1255

Raymond Ber folk være forberedt på krisetid

Her bruker stormansgale Raymond samme retorikken som Støre ;

Det sier Raymond Johansen i et intervju med Aftenposten , gjort på byrådslederens kontor der lyset nå er slukket for å spare strøm. Han bruker et begrep fra ETTERKRIGSTIDEN , dyrtid, om situasjonen med galopperende priser.

En ny løgn fra AP v/ oslo – byrådsleder ;
Hvor lenge har Raymond sittet som byrådsleder ?
Og hvorfor har ikke Raymond gjort noe når de er så handlingslammet og kun lar seg diktere av MDG ,

Oslo-byrådsleder Raymond Johansen mener forgjengerne – det Høyre-styrte byrådet – somlet i å skaffe ny vannforsyning.

Vi er ikke forberedt. Det politiske ordskiftet fører til at vi også er mindre forberedt, mener jeg. Det er totalt manglende kriseforståelse, sier han.

Vi er på full fart inn i en dyrtid, med høyere strømpriser, med økte matvarepriser og pumpepriser. Situasjonen ble snudd om på veldig kort tid og , sier Johansen og de økte bompengene..

Hafslund Eco er et integrert energi- og infrastrukturkonsern eid 100 prosent av Oslo kommune
Hafslund Oslo Celsio Vi eier og driver Norges største avfallsforbrenningsanlegg som ligger på Klemetsrud i Oslo. Her sørger vi for trygg og miljøvennlig sluttbehandling av avfall som ikke kan eller bør gjenbrukes eller resirkuleres. Energien som oppstår under avfallsforbrenningen,

Vi betaler en meget høy pris for at de henter vårt søppel til forbrenning pluss at prisene for fjernvarmen har flydd i været pga. de får følge strømbørsen Nord Pool som er HINSIDIG all fornuft da IKKE får solgt fjernvarmen til andre enn abonnementene som ble " tvunget " til å koble seg på og da var argumentene som ble brukt var at dette var fornybar og mye billigere f.eks. Strøm.

Oppvarming og skolemat
Spesielt strømprisene koster kommunen dyrt og gir mindre penger å rutte med.

Johansen sier at det å be staten bidra med mer penger, blir som å pisse i buksa for å holde seg varm. Han varsler at det kan bli aktuelt å skru ned temperaturen i offentlige bygg eller gjøre andre tiltak.

I budsjettet blir det prioritert hardt, og det vil blant annet merkes ved at byrådet ikke leverer på skolemat som de hadde planer om, sier Johansen.

Hva gjør de med all skatten som vanlige folk må betale til Oslo går de ene å alene til de meget høye lønningen i Oslo bystyret ?

Håper at Det Norske Folket NÅ VET hvilke partier de IKKE bør / skal STEMME PÅ til Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 pga. AP er IKKE til å STOLE på.
STEM FRP som vil stoppe galskapen til Oslo bystyret .

1
7 svar

Ja , jeg tror at FRP vil ha bygget ny vannforsyning til byen men de hadde gjort på en mer smidig måte enn som skjer i dag .

MDG ligger på 3,6 % på siste meningmålingen så dette bør de ta innover seg at det norske folk ønsker ikke dere har noen form for posisjon i politikken og ikke oppfør dere som dere 80% oppsluttning det er kun ødeleggende for MDG.

MDG er Norges farligste parti de er EKSTREMISMENE som går for fort fram så motstanden til for grønt skifte bare øker og øker for de greier ikke å forstå at et grønt skifte tar tid og må tas " steg for steg "mens forskningen og utviklingen til grønt må gå parallelt med fossilt forbruk . De er så EKSTREME at de ALDRI skulle ha mulighet til komme inn på stortinget.

2

Jeg vil nå tippe at "Spesielt strømprisene koster kommunen dyrt og gir mindre penger å rutte med" - betyr at Oslo Kommune betaler for strømmen til Hafslund , som de selv eier. Litt uforståelig at Raymond Johansen klager på det.

1

Det er ikke bare et norsk problem. Norge kan gå over til fisk og potet økonomi så klarer vi oss godt.

1

Mener du at Frp er mot ny vannforsyning til Oslo og at hvis Frp hadde kommet til makten hadde godtgjørelsene til bystyret gått ned?
Det er ingen tvil om at de borgerlige partiene har hovedansvaret for at Oslo idag mangler full leveringssikkerhet for vann. Første utredning som fastslo at det var nødvendig å bygge ny vannforsyning til byen kom i 1965! Fra 1965 fram til sittende byråd overtok har de borgerlige hatt makten i 37 år og AP i 13. Det ble ikke tatt noen avgjørelse om bygging av ny vannforsyning før MDG kom i posisjon. Dessverre gikk partiene som i alle år har flyktet fra ansvaret, Høyre, Frp og Rødt til angrep på den modige enkeltpersonen som tok den avgjørelsen de selv aldri turte og ta. Lan Marie Berg ble mobbet ut av Oslopolitikken av Høyre, Frp og en gjeng med gammelkommunister. Hvorfor mener noen det var feil å begynne å bygge ny vannforsyning enda det har vært på det rene i 57 år at dette er tvingende nødvendig? Mener de at Oslo ville ha klart seg uten vann? At vi kunne ha kjøpt vannet vi trenger på flaske? Er det dette som har vært planen til Høyre, Frp og Rødt, flaskevann i stedet for springvann? Sannsynligvis er det for å skjule sin egen styringsvegring og manglende evne til å prioritere at Høyre og Frp kastet seg over Berg. At hun har innvandrerforeldre, er miljøpolitiker og kvinne gjorde henne lett å mobbe. Dette oppdaget Rødt som har spesialisert seg på mobbing som politisk strategi.

Hvorfor skriver du at Stører og Johansen er "stormannsgale"? Litt vanskelig å forstå hva du egentlig mener med det

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
1
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...