Politikk - Norsk

erdetslik

Tajik igjen . . . . .

Tett gjerne så mange hull du vil
Men gjør det slik at forskjellene mellom norske og utenlandske eiere av norske bedrifter blir borte. Slik at Røkke og andre slipper å flytte fordi må tappe sine bedrifter for 600 millioner for å betale Formueskatt.
Ikke bare det at du ikke burde uttale deg om Røkke, men du burde vel egentlig heller ikke inneha viktige politiske verv. Og at du har gjort opp for deg for de "feil" du begikk i 2006 - 10 er jo ikke en stor bragd - det ville du måtte ha gjort frivillig eller med tvang.
Å kreve skattefri pendlerbolig med en fiktiv adresse hvor du aldri hadde bodd eller betalt husleie, er vel en handling som er langt værre enn å ha begått en feil. Det er en bevisst handling for unndragelse av skatt til velferd og fellesskapet du er så opptatt av at Røkke ikke lenger vil bidra til.
Røkke vil med å flytte til Sveits sikre at mest mulig kapital forblir i sine bedrifter og arbeidsplasser. Og i disse urolige tider burde det være forståelig.
Men du, Hadia Tajik, ville med din fiktive bolig bidra til å unndra skatt til fordel for deg.
Fint om du vil bidra til like beskatning av norske og utenlandske eiere.

Bilde

Rettferdige skatter innebærer å tette skattehull

Under Stoltenberg II-regjeringen var den generelle skattesatsen for formuesbeskatning høyere enn den er nå, og jammen gikk det bra med landet da også.


Bilde www.msn.com
2
1 svar

Hvis du er staten, trenger du ikke betale formue skatt. Vi har verdens rikeste stat. På bekostning av befolkningen og bedriftene.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk skuterud Siste svar

Norsk strøm.

Fra og være selvforsynt, ser det ut som våre politikere har satt oss i denne situasjonen. Vi vil i vinter kanskje være avhengig av import fra Europa, og som jeg leser det , i første rekke Tyskland. M...
2
12 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Politikk - Norsk nostalgikern Siste svar

Statlig pengemangel?

Her må det være noe som ikke stemmer. Så TV2-nyhetssendingen kl. 08 i dag (Nyhetskanalen), med finansministeren som gjest, og der ble det da vitterlig fremstilt som at det var et problematisk misfor...
1
5 svar

Motvinden løyer

Det er nå for første gang på flere år flere i Norge som ønsker landbasert vindkraft velkommen enn de som ikke ønsker den i følge en pågående undersøkelse utført av Cicero senter for klimaforskning. De...
1
9 svar
Laster...