Det er ikke bare Putin som lager fortellinger som passer politikken, og tåkelegger for befolkningen om hva som egentlig foregår. Energikrisen er en gavepakke til klimasaken, og nå prøver de ikke engang å skjule, at vi må ha de høye prisene, for å sette fart på energisparing og mer ulønnsom vindkraft.
Det de kaller strømstøtte, er egentlig en massiv ekstraskatt til stat, fylker, og noen heldige kommuner, samtidig som gass og oljeinntekter er astronomiske. Jeg forstår at alt dette ikke kan brukes innenlands, men å snakke om pengemangel og "strømstøtte", blir bare en dårlig vits.

2

Nei. Han har helt rett. Pengene de har fått inn skal ikke brukes på nordmenn.

Kanskje nye nordmenn, men mesteparten skal brukes opp i utlandet så Støre og hans kamerater skal få internasjonale toppstillinger når de ikke lenger blir gjenvalgt.

1

Lesestoff for ikke minst SV-ere..

Les linken og se NHO-sjefens "advarsel". Kloke ord om den særnorske høye formuesskatten. Ikke sikkert Norge kan holde på og "jage rikinger" ut av landet på denne måten fremover. Røkke f.eks. har skaffet jobb til over 30 000 arbeidstakere her i landet, det er mange skatteytere, slikt bør vel verdsettes? Vi må ikke la misunnelse styre oss i for stor grad, slik f.eks. i størst grad SV-ere og tidligere Pol Pot-diggere samt deres etterkommere, har for vane å gjøre i kanskje litt for stor grad nå...

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/eJPLjM/nho-sjefen-om-skattesignaler-fra-ap-overrasket

1

Sosialistenes mål er at vi alle skal være fattige, fryse, sulte, og være nødt å trygle dem om få våre livsnødvendige behov dekket.

1
Laster...